Jump to content
Dogomania

starsza SZNAUCERKA GABI...pol roku szukala.. i ZNALAZLA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Amigo , ona nie jest zła . Jest ładnie zrobiona , Do ludzi jest miła . Te koty , to jest to co nie pozwala jej poczekać na dom u p Lucyny . Ona nie brudzi w domu . jest posłuszna . Jednak względem kotów jest nie reformowalna :shake:

mam nadzieję, że mój stffór z kotem jej się nie pomyli :evil_lol:

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Amigo , ona nie jest zła...Te koty , to jest to co nie pozwala jej poczekać na dom u p Lucyny

Zupełnie jakbyś pisała o mojej Amidze. Koty i motory - jak to widzi, to jest w stanie stratować każdego i - zwlaszcza jak jedziemy samochodem - spowodować popękanie bębenków w uszach pasażerów :mad:

Posted

Ja też przebieram już łapkami w oczekiwaniu na piątek i poznanie Gabi :loveu: Ciekawe jak się z moim paskudkiem dogadają :p

On.. to takie "niewiniątko" jak widać :diabloti:

Posted

tak, tak moja Duśka też udawała niewiniątko a potem :diabloti: różki wyrosły ale zauważcie ze takie całkowite niewiniątko może byc nudne a poza tym... no cóż- cicha woda brzegi rwie:evil_lol:

Posted

Gabi już spakowana . Doszczepiona , wykąpana i z dokumentami . P Lucyna na przemian cieszy się i smuci . Cały czas mnie pyta co to bedzie z Gabi . Co to za hotelik , no i Gabi kocha juz ją i kocha ludzi i że musi mieć dużo kontaktu z człowiekiem , i nie wolno dopuścić , żeby przytyła ze względu na jej kręgosłup ...............................

Posted

[quote name='BIANKA1']Przytargała byś mi 2 świnie gdzieś z okolic Katowic ? Oni by podwieżli . Świnie są w TG .

Przytargałabym :eviltong: Tylko musieliby mi je podrzucić do KTW lub Siemianowic, bo nawigacji się jeszcze nie dorobiłam.
Jakiś czas temu jechały ze mną 3 prosiaki z Wrocka do Katowic. Przed wyprawą miały szkolenie w mojej firmie :evil_lol:

Ten delikwent zdaje się na imię miał Borsuk :loveu:

Posted

:crazyeye: 95 świnek :mdleje: szkoda, że się boję takich stworzonek :oops:

Aleś P. Lucyna zrobiła Gabi full service :loveu: normalnie nie mogę się doczekać foteczek :loveu: Weszko baterie naładowane? :razz::lol:

Posted

Wpadłam sprawdzić czy aby nic się nie zmieniło i zmykam do łóżeczka żeby wstać w środku nocy czyt. o 5.15 :-o
Specjalnie dla Gabi kupiłam paróweczki, które pokrojone juz czekają w woreczku :razz: Bateria do aparatu się ładuje :cool1: