AMIGA Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 zdwrdwd napisał(a):A ja dziś byłam z Gabi na spacerku i jak zwykle najpierw mnie chciała zaciągnąć na śmierć, a potem szła grzecznie :evil_lol: Trzeba by hotel przenieść w dół, żeby Gabi cignęła pod górkę ;) Quote
zdwrdwd Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 AMIGA napisał(a):Trzeba by hotel przenieść w dół, żeby Gabi cignęła pod górkę ;) No już dzisiaj z Jagienką obmyślałyśmy, które psy nadawałyby się do zaprzęgów, bo tak ciągną :D Quote
malawaszka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Gabi już 4 miesiące bez domu :-( ile jeszcze? :placz: Quote
karusiap Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='AMIGA']Wielkie dzięki :loveu: Gabulinka miala na głowie pięknego, dorodnego kleszcza - karusiap go wczoraj wykręciła (dzięki za odwagę). Ja Gabi właśnie zabezpieczyłam, ale te badziejstwa i tak się czepiają:shake::shake: cala przyjemnosc po mojej stronie:diabloti: Quote
AMIGA Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='karusiap']cala przyjemnosc po mojej stronie:diabloti: Chyba wątpliwa przyjemność brrrrrrrrrrrrrr Eria :loveu:, wielkie dzięki za banerki. Gabi miała banerek, ale mnie z jakiegoś powodu wycięto mój podpis, to teraz będę miała nowy :multi: Quote
agamika Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 karusiap napisał(a):cala przyjemnosc po mojej stronie:diabloti: ja myślę ze psy łapia kleszcze tylko ze względu na to , żeby sprawić Karolinie przyjemność :evil_lol: .. takie kochane i mądre psy w Lednicy mamy :p Quote
weszka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 eria dziękujemy za banerki! Jak ktoś ma miejsce to zachęcam do wstawienia. Żeby było łatwiej to je podlinkowałam, wystaczy tylko skopiować i wkleić. Amiga wymień sobie bo masz bez linka :cool3: Quote
furciaczek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Sliczny banerek:loveu: Sie dowiedzialam ze w Poznanskim schronie 4 psy w tyie sznupa sa...:shake: Wysyp jakis czy co:placz: Quote
AMIGA Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Wakacje się zbliżają. Teraz się zacznie niestety wysyp porzuconych psiaczków :shake::placz::shake: Quote
AMIGA Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Wpłynęlo dzisiaj na konto dla Gabulinki 10 zł od lunarmermaid:loveu: Wielkie dzięki w imieniu naszej "wczasowiczki" Quote
jurmar98 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Przywożę do hoteliku w sobotę niewidomego Leara,więc będę wreszcie miał okazję poznać następczynię Fabia.Cioteczko Amigo,jeśli możesz to powiadom Pana Tomka,żebym mógł małą zabrać na spacerek ( o ile oczywiście można). Quote
GoskaGoska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ja za bazarek zaraz zaplace tylko musze adres znalesc dokladny do wysylki :) Quote
AMIGA Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='jurmar98']Przywożę do hoteliku w sobotę niewidomego Leara,więc będę wreszcie miał okazję poznać następczynię Fabia.Cioteczko Amigo,jeśli możesz to powiadom Pana Tomka,żebym mógł małą zabrać na spacerek ( o ile oczywiście można). Akurat w tym momencie jest w hotelu tamb. Poprosiłam ją, żeby uprzedziła pana Tomka o Twojej wizycie. Ale i tak mylę, że żadnego problemu by pan Tomek nie zrobił, bo chyba już by Cię poznał Quote
AMIGA Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 GoskaGoska napisał(a):ja za bazarek zaraz zaplace tylko musze adres znalesc dokladny do wysylki :) O który adres Ci chodzi? O mój? Czy osoby, która wystawiała bazarek? Quote
GoskaGoska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 hahaha o adres do wysylki, bo scooby nie dla mnie :eviltong: tylko dla prawie siostrzenca - a ja adresu nie pamietam dokladnego:evil_lol: Quote
AMIGA Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 GoskaGoska napisał(a):hahaha o adres do wysylki, bo scooby nie dla mnie :eviltong: tylko dla prawie siostrzenca - a ja adresu nie pamietam dokladnego:evil_lol: Oj to kłopot :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 GoskaGoska napisał(a):hahaha o adres do wysylki, bo scooby nie dla mnie :eviltong: tylko dla prawie siostrzenca - a ja adresu nie pamietam dokladnego:evil_lol: aaa to chodzi o bazarek na Czikena :evil_lol: czekam na pw z adresem:cool3::lol: Quote
AnkaG Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 O to Gabi ma jutro spacerek w męskim towarzystwie. To może ciagnąć :eviltong: Quote
weszka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Dobija mnie ten brak zainteresowania Gabi. Nikt nie pyta :( Quote
GoskaGoska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 a moze trzeba cos zmienic???moze tytul - moze tekst - ja nie krytukuje waszego- bo nawet nie wiem jak brzmi - tylko jesli sie nic a nic nie dzieje to moze warto sprobowac z innej strony? Quote
malawaszka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 weszka napisał(a):Dobija mnie ten brak zainteresowania Gabi. Nikt nie pyta :( to nie tak że całkiem nikt - bo ja miałam dwa telefony ale wszędzie koty :placz: Quote
weszka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Buuuu :( Dobrze że chociaz jakiekolwiek zainteresowanie. Może rzeczywiście trzeba powymieniać w ogłoszeniach tekst, zrobić nowe zdjęcia, sama już nie wiem. Quote
Recommended Posts