Jump to content
Dogomania

starsza SZNAUCERKA GABI...pol roku szukala.. i ZNALAZLA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdwrdwd napisał(a):
A ja dziś byłam z Gabi na spacerku i jak zwykle najpierw mnie chciała zaciągnąć na śmierć, a potem szła grzecznie :evil_lol:

Trzeba by hotel przenieść w dół, żeby Gabi cignęła pod górkę ;)

Posted

AMIGA napisał(a):
Trzeba by hotel przenieść w dół, żeby Gabi cignęła pod górkę ;)

No już dzisiaj z Jagienką obmyślałyśmy, które psy nadawałyby się do zaprzęgów, bo tak ciągną :D

Posted

[quote name='AMIGA']Wielkie dzięki :loveu:

Gabulinka miala na głowie pięknego, dorodnego kleszcza - karusiap go wczoraj wykręciła (dzięki za odwagę).
Ja Gabi właśnie zabezpieczyłam, ale te badziejstwa i tak się czepiają:shake::shake:
cala przyjemnosc po mojej stronie:diabloti:

Posted

[quote name='karusiap']cala przyjemnosc po mojej stronie:diabloti:

Chyba wątpliwa przyjemność
brrrrrrrrrrrrrr

Eria :loveu:, wielkie dzięki za banerki.
Gabi miała banerek, ale mnie z jakiegoś powodu wycięto mój podpis, to teraz będę miała nowy :multi:

Posted

karusiap napisał(a):
cala przyjemnosc po mojej stronie:diabloti:

ja myślę ze psy łapia kleszcze tylko ze względu na to , żeby sprawić Karolinie przyjemność :evil_lol: .. takie kochane i mądre psy w Lednicy mamy :p

Posted

eria dziękujemy za banerki! Jak ktoś ma miejsce to zachęcam do wstawienia.

Żeby było łatwiej to je podlinkowałam, wystaczy tylko skopiować i wkleić. Amiga wymień sobie bo masz bez linka :cool3:

Posted

Przywożę do hoteliku w sobotę niewidomego Leara,więc będę wreszcie miał okazję poznać następczynię Fabia.Cioteczko Amigo,jeśli możesz to powiadom Pana Tomka,żebym mógł małą zabrać na spacerek ( o ile oczywiście można).

Posted

[quote name='jurmar98']Przywożę do hoteliku w sobotę niewidomego Leara,więc będę wreszcie miał okazję poznać następczynię Fabia.Cioteczko Amigo,jeśli możesz to powiadom Pana Tomka,żebym mógł małą zabrać na spacerek ( o ile oczywiście można).

Akurat w tym momencie jest w hotelu tamb. Poprosiłam ją, żeby uprzedziła pana Tomka o Twojej wizycie.
Ale i tak mylę, że żadnego problemu by pan Tomek nie zrobił, bo chyba już by Cię poznał

Posted

GoskaGoska napisał(a):
ja za bazarek zaraz zaplace tylko musze adres znalesc dokladny do wysylki :)

O który adres Ci chodzi? O mój? Czy osoby, która wystawiała bazarek?

Posted

GoskaGoska napisał(a):
hahaha o adres do wysylki, bo scooby nie dla mnie :eviltong: tylko dla prawie siostrzenca - a ja adresu nie pamietam dokladnego:evil_lol:

Oj to kłopot :evil_lol:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
hahaha o adres do wysylki, bo scooby nie dla mnie :eviltong: tylko dla prawie siostrzenca - a ja adresu nie pamietam dokladnego:evil_lol:

aaa to chodzi o bazarek na Czikena :evil_lol: czekam na pw z adresem:cool3::lol:

Posted

Buuuu :( Dobrze że chociaz jakiekolwiek zainteresowanie.
Może rzeczywiście trzeba powymieniać w ogłoszeniach tekst, zrobić nowe zdjęcia, sama już nie wiem.