Jump to content
Dogomania

starsza SZNAUCERKA GABI...pol roku szukala.. i ZNALAZLA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Ja nie miałam żadnych emotek, miałam tylko i wyłacznie 3 banerki - jeden Lilu - szczenaczka, który już trafił do nowego domu (nie zdążyłam jeszcze go skasować), drugi dogomaniaczki, której zmarł niedawno mąż i trzeci chyba Lolusia ze złamanym kręgosłupem. Więc nie rozumiem, gdzie tu złamałam regulamin??

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaG napisał(a):
Skończył się mój bazarek - powinno być 40 zł. Jak dostanę kaskę to wyślę do Amigi.

Aniu pieniazki własnie przelałam na Twoje konto.

Posted

AMIGA napisał(a):
Gabulinka ma już na swoim koncie 104 zł.
Pierwsze 50 zł przekazała mi weszka :loveu: od razu w dzień przybycia Gabi do Krakowa :loveu:
Dzisiaj na moje konto przyszedł przelew od figa33 - 5o zł dla Gabi.
A 4 zł zostały z "przepłaconego" bazarku pati :loveu: na Fabia. Miałam dostać od niej 13 zł, które wcześniej sama założyłam do wpłaty za hotel Fabioso. A kilka dni temu dostałam te pieniążki z 4 złotową nadpłatą. W takim razie uznałam, że Fabio się napewno nie obrazi, jeśli te pieniążki przeznaczymy na Gabulinkę.

Mamy w tej chwili z wpłatą od berii 204 zł bez tego, co wpłynie z bazarków. Trochę cienkawo jest :oops:

Posted

jeszcze będą wpłaty, które miały być na kastrację Czikena od e - sznauceromaniaków :loveu:, ale póki co chłopak jednak zostaje i ludzi o niego powalczą - pieniążki pozwolili przekazać dla Gabi - jak wpłyną wszystkie to zobaczymy ile tego będzie i prześlę Amidze

Posted

Teoretycznie płaci się po upływie miesiąca , z reguły tak jakoś w kilka dni po upływie terminu. Ale w tym miesiącu akurat (na szczęscie może dla nas) pan Tomek wyjeżdża sobie na 2 tygodnie, więc mamy jeszcze trochę czasu na uciułanie naszej kwoty

Posted

Oj jak pięknie :multi::loveu::multi:. Mam nadzieję, że przekazałaś wieeeelkie, wieeelkie dzięki dla e-sznauceromaniaków od nas i od Gabulinki
Zaraz mi lżej na duszy :p

Posted

mamy na zapłacenie tego miesiąca :multi::multi::multi: kochani e-sznauceromaniacy wpłacili 250 zł - pieniązki juz przelałam do Ciebie Amiga, a teraz zaczynamy już zbierać na następny miesiąc!!!

Dzięki wielkie dla:
ashley :Rose:
Irvier's :Rose:
spy :Rose:
Jadwiga :Rose:

Posted

To już miesiąc ? Jak ten czas leci :shake:
Ja teraz jestem na wsi i mam tak wolny internet , ze nawet nie jestem w stanie wejsć na dogo , a co dopiero jakiś bazarek zrobic . No i we wsi nie ma poczty :-(