Jump to content
Dogomania

starsza SZNAUCERKA GABI...pol roku szukala.. i ZNALAZLA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

Posted

AMIGA napisał(a):
Dziękuję Wam Kochane. Bardzo mi smutno, bo mimo, że tato miał 94 lata i można się było spodziewać jego odejścia, to jednak odszedł całkiem nagle :-(

Miał szczęście . Dożył pięknego wieku i odszedł godnie bez bólu . To wielkie szczęście .

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AMIGA napisał(a):
Dziękuję Wam Kochane. Bardzo mi smutno, bo mimo, że tato miał 94 lata i można się było spodziewać jego odejścia, to jednak odszedł całkiem nagle :-(

Amigo bardzo Ci wspólczujemy ale wiesz Bianka ma racje to piękny wiek i wielkie szczescie że mógł dożyc tylu lat.

Posted

ta pani co podałaś nr nie zadzwoniła do missieek - ja do niej najpierw zadzwoniłam i powiedziałam, że musiałaby podjechać do Bukowna obejrzeć psiaki jak nie ma netu a w ciemno to przecież się nie da - no ale chyba było za daleko - może komuś z Krk dasz kontakt, kto ma psiaki na miejscu?

Posted

Właśnie rozmawiałam z pania Lucynką . Martwi się , że Gabuni nikt nie chce . To stary pies , ale jeszcze pełen życia . Jeszcze może dac swojemu państwu wiele miłości i radości . Dlaczego ludzie nie chca starych psów :shake:

Posted

malawaszko szkoda - przekażę komuś innemu o ile coś z tego w ogóle może wyniknąć. Ale próbować warto bo psiaków mamy pod dostatkiem.
Bianka znajdziemy dom! Tylko nie tak szybko jakbyśmy chciały.

Posted

Zdjecie Gabi było wczoraj w Kundlu. Nie oglądałam ale dowiedziałam się z telefonów - były dwa. Jeden odpada bo dom z kotem, a drugi domek ma się zastanowić. Mieli miniaturkę która niedawno odeszła za TM - walczyli o psiaka długo ale niestety pokonały go nerki :shake: Brzmią fajnie ale wiek Gabi... znów boją się rozstania. Pani ma się zastanowić, przejrzeć jeszcze sznaucerowe strony adopcyjne i jakby co odezwać się.

Posted

Bedę u niej dopiero we wtorek to ją za wszystkie czasy wymiziam i wypieszczę. Ale p;ewnie były tam nasze cioteczki, to o wszystko wypytam i przekażę, albo może same coś napiszą.