Jump to content
Dogomania

starsza SZNAUCERKA GABI...pol roku szukala.. i ZNALAZLA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

Posted

weszka napisał(a):
Ciekawe skąd ta lekka biegunka hihi Czy przypadkiem nie od wujkowego przekupstwa :cool3:
Fajnie że pani pomoże w utrzymaniu Gabi :loveu: choć jak zaczęłam czytać to liczyłam na inne zakończenie... że może chce ją przygarnąć :roll:

No co Tyy Weszka.Biegunka od gotowanego kurczaka,po paru minutach od zjedzenia... ?.Może też jak Szamanowi nie służy sucha karma (choć poprzednio jak z nią wychodziłem to wszystko było w porządku).Miejmy nadzieję,że to tylko chwilowe.A poza tym to mała tęskni za odwiedzinami,nie bardzo chciała wracać do boksu ,ale kończył się już czas wizyt.

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jurmar98']No co Tyy Weszka.Biegunka od gotowanego kurczaka,po paru minutach od zjedzenia... ?.

Hmmmmmm ze nie wspomnę przekupnej karkóweczki :evil_lol:

Teraz już się dopytałam i dostałam pozwolenie oficjalne na ujawnienie naszej "sponsorki". Pani Anna mieszka we Wrocławiu i ma hodowlę sznaucerow średnich pieprzaczków
http://republika.pl/sznaucerki_sentyment

Nie da rady zabrać Gabulinki do siebie, bo sama ma sunieczki, ale wie, co biedna Gabi musiała przezyć i jak się biedactwo czuje bez swojej kochanej osoby

Posted

GoskaGoska napisał(a):
a Pani Ania wie , ze suni korzenie to z Wrocławia ;)

Oczywiścioe nie omieszkałam jej o tym od razu napisac.
Zresztą dowiedziałam się, tak przy okazji, że ja i Pani Ania jesteśmy "kumami", bo obie mamy sunieczki, które miały tego samego "męża":lol:

Posted

Coś mi w głowie kołata , że chyba miała biegunkę po wyjściu ze schronu , i dostała specjalną karmę i jej przeszło . Ale bij , zabij , nie wiem czy to było o niej :shake: Ja teraz mam zanik internetu i telefonu , ale gdyby która Ciotka zadzwoniła do p Lucynki i sie dopytała :roll: Bo coś mi sie tak przypomina , ja p Lucynka mówiła , że jednak te specjalistyczne karmy działają , a nie wierzyła w to . Ale czy to o niej było ??? :cool3: Wydaje mi sie , ze tak :roll:

Posted

[quote name='weszka']Pani Anno gratuluję dobrego serduszka i dziękuję :Rose:
Amiga zrobić nowe allegro? (czytałam na krakowskim wątku że się skończyło)

Nieeee, ja tylko myślałam, że skoro się zwolniło allegro, o mogłaby Gabi wskoczyć.
Ja po prostu przedłużę stare. Tylko były jakieś sugestie, żeby coś zmienić, ale co?

Posted

[quote name='malawaszka']Zrobiłam rozliczenie bazarków Czikena - zostało 104 zł i te pieniążki przelałam do AMIGI na hotelik Gabi, jeszcze ma dojsć 18 zł i też je doślę
Wielkie dzieki malawaszko:loveu:. Pierwszy miesiąc, kiedy nie mam herzklopfki czy uzbieramy pieniążki na hotel

Posted

madziamn napisał(a):
Gabulinko a Ty jeszcze w hoteliku?

Niestety, jeszcze :-(
Byłam u niej tak "biegiem" w sobotę, bo wpadłam do hotelu tylko po psa, którego zawoziłysmy do nowego domku (zresztą była to całkowicie nietrafiona adopcja, choc wydawało się, że wszystko jest ok)
Weszłam do Gabulinki z woreczkiem pełnym żołądeczków drobiowych.
I ona koniecznie chciała ze mną wyjśc z boksu. Tak mi było szkoda, że muszę ją tam zostawić :shake::placz:

Posted

czyli mamy Gabi zabezpieczoną na jakiś czas - jaki jest stan finansów Gabisiowych? bo ja będę miała z bazarku około 200 zł co był na Szamana, ale on pojechał do DS więc to będzie dla Gabi

Posted

Pan Tomek mi się przyznał, że nadal nie wysłał faktury na pieniążki jeszcze za Fabia - miało to przejść na następny miesiąc i znowu tego nie zrobił.
Powiedział mi, że mamy to "jak w banku" w następnym miesiącu w opłacie za hotel Gabulinki.
Teraz nie pamiętam dokładnie ile to mało być, ale chyba jakieś 150 zł.

Posted

Z poprzedniego miesiąca pozostało 71 zł

Wpłata od Berii 100 zł
od lunarmermail 10 zł
od Anny Krawczyk 50 zł
od malawaszki 104 zł

Mamy więc na czerwiec 335 zł

No i ta nie wysłana faktura jeszcze z czasów Fabia - 155 zł

Posted

malawaszka napisał(a):
100,42 zł Ci przelałam? :crazyeye: miało być 104 zł :lol:

Sorrryyyyyyyyyyy spisałam kwotę z poprzedniej operacji :oops:
Oczywiście,że wpłaciłaś 104 zł (nie bij, już lecę poprawić)