jurmar98 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 weszka napisał(a):Ciekawe skąd ta lekka biegunka hihi Czy przypadkiem nie od wujkowego przekupstwa :cool3: Fajnie że pani pomoże w utrzymaniu Gabi :loveu: choć jak zaczęłam czytać to liczyłam na inne zakończenie... że może chce ją przygarnąć :roll: No co Tyy Weszka.Biegunka od gotowanego kurczaka,po paru minutach od zjedzenia... ?.Może też jak Szamanowi nie służy sucha karma (choć poprzednio jak z nią wychodziłem to wszystko było w porządku).Miejmy nadzieję,że to tylko chwilowe.A poza tym to mała tęskni za odwiedzinami,nie bardzo chciała wracać do boksu ,ale kończył się już czas wizyt. Quote
AMIGA Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='jurmar98']No co Tyy Weszka.Biegunka od gotowanego kurczaka,po paru minutach od zjedzenia... ?. Hmmmmmm ze nie wspomnę przekupnej karkóweczki :evil_lol: Teraz już się dopytałam i dostałam pozwolenie oficjalne na ujawnienie naszej "sponsorki". Pani Anna mieszka we Wrocławiu i ma hodowlę sznaucerow średnich pieprzaczków http://republika.pl/sznaucerki_sentyment Nie da rady zabrać Gabulinki do siebie, bo sama ma sunieczki, ale wie, co biedna Gabi musiała przezyć i jak się biedactwo czuje bez swojej kochanej osoby Quote
malawaszka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dziękujemy!!!!! To wspaniale, ze jednak niektórym hodowcom też zależy na losie tych porzuconych, starych i niekochanych :Rose: Quote
GoskaGoska Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 a Pani Ania wie , ze suni korzenie to z Wrocławia ;) Quote
AMIGA Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 GoskaGoska napisał(a):a Pani Ania wie , ze suni korzenie to z Wrocławia ;) Oczywiścioe nie omieszkałam jej o tym od razu napisac. Zresztą dowiedziałam się, tak przy okazji, że ja i Pani Ania jesteśmy "kumami", bo obie mamy sunieczki, które miały tego samego "męża":lol: Quote
weszka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Pani Anno gratuluję dobrego serduszka i dziękuję :Rose: Amiga zrobić nowe allegro? (czytałam na krakowskim wątku że się skończyło) Quote
malawaszka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Zrobiłam rozliczenie bazarków Czikena - zostało 104 zł i te pieniążki przelałam do AMIGI na hotelik Gabi, jeszcze ma dojsć 18 zł i też je doślę Quote
BIANKA1 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Coś mi w głowie kołata , że chyba miała biegunkę po wyjściu ze schronu , i dostała specjalną karmę i jej przeszło . Ale bij , zabij , nie wiem czy to było o niej :shake: Ja teraz mam zanik internetu i telefonu , ale gdyby która Ciotka zadzwoniła do p Lucynki i sie dopytała :roll: Bo coś mi sie tak przypomina , ja p Lucynka mówiła , że jednak te specjalistyczne karmy działają , a nie wierzyła w to . Ale czy to o niej było ??? :cool3: Wydaje mi sie , ze tak :roll: Quote
AMIGA Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='weszka']Pani Anno gratuluję dobrego serduszka i dziękuję :Rose: Amiga zrobić nowe allegro? (czytałam na krakowskim wątku że się skończyło) Nieeee, ja tylko myślałam, że skoro się zwolniło allegro, o mogłaby Gabi wskoczyć. Ja po prostu przedłużę stare. Tylko były jakieś sugestie, żeby coś zmienić, ale co? Quote
AMIGA Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='malawaszka']Zrobiłam rozliczenie bazarków Czikena - zostało 104 zł i te pieniążki przelałam do AMIGI na hotelik Gabi, jeszcze ma dojsć 18 zł i też je doślę Wielkie dzieki malawaszko:loveu:. Pierwszy miesiąc, kiedy nie mam herzklopfki czy uzbieramy pieniążki na hotel Quote
AMIGA Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 madziamn napisał(a):Gabulinko a Ty jeszcze w hoteliku? Niestety, jeszcze :-( Byłam u niej tak "biegiem" w sobotę, bo wpadłam do hotelu tylko po psa, którego zawoziłysmy do nowego domku (zresztą była to całkowicie nietrafiona adopcja, choc wydawało się, że wszystko jest ok) Weszłam do Gabulinki z woreczkiem pełnym żołądeczków drobiowych. I ona koniecznie chciała ze mną wyjśc z boksu. Tak mi było szkoda, że muszę ją tam zostawić :shake::placz: Quote
malawaszka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 czyli mamy Gabi zabezpieczoną na jakiś czas - jaki jest stan finansów Gabisiowych? bo ja będę miała z bazarku około 200 zł co był na Szamana, ale on pojechał do DS więc to będzie dla Gabi Quote
AMIGA Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Pan Tomek mi się przyznał, że nadal nie wysłał faktury na pieniążki jeszcze za Fabia - miało to przejść na następny miesiąc i znowu tego nie zrobił. Powiedział mi, że mamy to "jak w banku" w następnym miesiącu w opłacie za hotel Gabulinki. Teraz nie pamiętam dokładnie ile to mało być, ale chyba jakieś 150 zł. Quote
AMIGA Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Z poprzedniego miesiąca pozostało 71 zł Wpłata od Berii 100 zł od lunarmermail 10 zł od Anny Krawczyk 50 zł od malawaszki 104 zł _____________________________________________ Mamy więc na czerwiec 335 zł No i ta nie wysłana faktura jeszcze z czasów Fabia - 155 zł Quote
malawaszka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 100,42 zł Ci przelałam? :crazyeye: miało być 104 zł :lol: Quote
AMIGA Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 malawaszka napisał(a):100,42 zł Ci przelałam? :crazyeye: miało być 104 zł :lol: Sorrryyyyyyyyyyy spisałam kwotę z poprzedniej operacji :oops: Oczywiście,że wpłaciłaś 104 zł (nie bij, już lecę poprawić) Quote
malawaszka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 :evil_lol: bić nie będę o 3 zł tylko myslałam, ze zjadło podczas przelewania :mad: banków trzeba pilnować bo dziady kombinują podczas "kryzysu" :angryy: Quote
AMIGA Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Dobrze, że nie pomyślałaś, że to ja - tak ziarnko do ziarnka chcę się dorobić majątku :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Dziewczyny, zobaczcie :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f96/sznaucerki-okolice-szczecina-znalezione-na-allegro-140557/#post12497509 Quote
weszka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Przynajmniej finansowo nie jest źle. Ale chyba wolałabym żeby był dom i długi pohotelowe niż odwrotnie :( Quote
malawaszka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 weszka napisał(a):Przynajmniej finansowo nie jest źle. Ale chyba wolałabym żeby był dom i długi pohotelowe niż odwrotnie :( dokładnie :-( Quote
Recommended Posts