Jump to content
Dogomania

starsza SZNAUCERKA GABI...pol roku szukala.. i ZNALAZLA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No własnie - też mi się to w głowie nie mieści, jak można tak się pozbyc pieska tylko dlatego, że się zestarzał. Przecież ona tak mało mnie w sumie widzi, a ofiarowuje mi swoją miłość, buziaczki i przytulanki. To przekochany, pyskaty sznaucerek :loveu:

Chciałam tez piodziękować AniG za 45 zł z bazarku i 10 zł od Niej samej :loveu: (pieniążki już są na koncie)

Pieniążki, które przelała malawaszka :loveu:od e-sznauceromaniaków :loveu:- 250 zł tez już wpłynęły na konto . Wielkie dzięki.

Gabulinka dostała też 27 zł z podziału pieniążków na psy krakowskie z bazarku podkoszulkowego - dzięki edit_f :loveu:

Uzbierało się więc na koncie Gabulinki 536 zł

Za hotel trzeba zapłacić 465 zł

Zostaje więc "na rozmnóżkę" 71 zł

Posted

Ponieważ Gabi dostała pieniążki, które miały być na kastrację Czikena, ale chłopak poszedł do domu, a zaraz potem wrócił do hotelu to zapraszam Was na bazarki bo teraz muszę uzbierać na tą kastrację :roll: :lol:

zapraszam Was na super bazarki na sznaucera Czikena i proszę o rozreklamowanie u siebie :modla:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/zestaw-prawdziwego-handlera-na-sznaucera-czikena-do-7-06-a-138929/#post12379237
http://www.dogomania.pl/forum/f99/zabawki-nowe-mystic-babies-ciasteczowy-potwor-scoobydoo-inne-na-czikena-do-8-06-a-138971/

Posted

AMIGA napisał(a):
No pięęęeknie, to Gabi teraz będzie miała wyrzuty sumienia :oops:

niepotrzebnie - po prostu się zamienili bo bazarki miałam robić na Gabi - więc wychodzi na to samo ;)

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Wyrzuty sumienia to ja mam :roll: Coś już tam zalicytowałam :cool3:

łomatko baby jedne :mad: sio z wyrzutami - poreklamujcie bazarek - będzie Wam lżej na sumieniu :evil_lol: :diabloti:

Posted

Byłam dzisiaj u naszej Gabulinki. Wzięłam ją na spacerek. Bogowieeeee, ile ona ma energii. Darła do przodu tak, że myslałam, że nogi pogubię. A wyjście z hotelu jest dość trudne, bo droga idzie dośc ostro w dół, a poza tym jest posypana kamyczkami, można więc nieźle się przejechac.
Ale ona miała to w nosie. Ja się zapierałam, upominalam ją ale w końcu ona sobie znalazła dogodne dla niej miejsce na koopencje. I potem już grzecznie sobie szła na spacerek.
Oczywiście zaraz wyczuła, że mam coś dobrego w kieszeni no i to potem interesowało ją najbardziej :evil_lol: - zupełnie jak Fabio :evil_lol:

Posted

AMIGA napisał(a):
Byłam dzisiaj u naszej Gabulinki. Wzięłam ją na spacerek. Bogowieeeee, ile ona ma energii. Darła do przodu tak, że myslałam, że nogi pogubię. A wyjście z hotelu jest dość trudne, bo droga idzie dośc ostro w dół, a poza tym jest posypana kamyczkami, można więc nieźle się przejechac.
Ale ona miała to w nosie. Ja się zapierałam, upominalam ją ale w końcu ona sobie znalazła dogodne dla niej miejsce na koopencje. I potem już grzecznie sobie szła na spacerek.
Oczywiście zaraz wyczuła, że mam coś dobrego w kieszeni no i to potem interesowało ją najbardziej :evil_lol: - zupełnie jak Fabio :evil_lol:

Miałam z Gabi tak samo... po qpie cholernica szła przy nodze :evil_lol::evil_lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Bo Gabina jest bardzo czysta . Nie narobi tam gdzie mieszka , A że jej się bardzo chciało , to Ciocia Amiga zdziebko się przebiegła :evil_lol:

tak to pewnie dlatego, Dusia tez mi czasem tak robi:evil_lol:

Posted

[quote name='GoskaGoska']no to najwyrazniej Pani zaiteresowana sznaucerką, jesli macie gg to napiszcie i sie wyjasni szybko, oj Gabula Gabula domek jakis musi cię zechciec

najpierw chciałabym zobaczyć co napisała do bahlsy - bo jak np jakąs zupełnie inną historyjkę niż do mnie? :cool1: no i do mnie napisała o młodszą sznupkę z parki - mama 11 lat i córka ok 7