kometa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 przepraszam za offa ale sprawa pilna:-( UDRĘCZONA OWCZARKA! Potzrebne wsparcie i dt/ds! POMOCY! Quote
malawaszka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 weszka napisał(a):Nie było ani jednego telefonu :( kurcze no :placz: Quote
AMIGA Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Byłam dzisiaj u naszej Gabulinki. Byłyśmy na d lugim spacerku i - wierzcie mi - kazdemu starszemu piesiowi życzyłabym tyle energii, co ma nasza Gabulinka. Darła do przodu tak, że ledwo łapałam oddech. Obszczekiwała pieski, które gdzieś tam z przodu widziała. Naprawdę, nie ustepuje energią wcale mojej 6-cioletniej Amidze :p A tak w ogóle to Gabi ma ponad 430 wejść w allegro i....................jedna wielka figa z makiem:shake: Quote
BIANKA1 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Fatalnie :shake: Ona jest taka fajna .A ja dzisiaj przyjechałam na wieś , bo muszę odkopać moje warzywka z chwastów . Transport takiego stada to nie lada wyzwanie . Jestem wykończona :-( Quote
weszka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Szkoda że ludzie w wiekszości nie rozumieją że mocniej dorosły wiek wcale nie oznacza od razu kłopotów :roll: Nic to, szukamy dalej! Quote
madziamn Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 SZUKAMY... a ja mam pytanie mam kilka jeszcze fajnych rzeczy na bazarek niestety z powodu wyjazdu nie będę miała czasu wystawic bazarku i go pilnowac może ktoś by dał radę sie tym zając? Przecież kasa sie Gabi przyda a ja nie będę miała mozliwosci sie tym zając może znajdzie sie ktos chętny to bym zapakowała i wysłała pocztą to co mam. Quote
AMIGA Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dzieki madziumn:loveu: i dzięki malawaszko:loveu:. Pewnie, że pieniążki się przydadzą, bo przecież maj już się kończy, a my mamy tylko 154 zł (z tego co pamiętam) A tu nasza Gabulinka ani myśli iść do nowego domku :shake: Quote
malawaszka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 AMIGA a sprawdzałas konto? bo Beria pisała mi, a wpłaciła też dla Gabi pieniązki :loveu: Quote
GoskaGoska Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 kochane a moze w tytule napiszcie, ze prosimy o pomoc w oplacaniu hoteliku Quote
AMIGA Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 No własnie weszłam, żeby napisać, że dostałam dzisiaj przelew od Berii :loveu::loveu: - 100 zł na hotelik dla Gabulinki. Wielkie, wielkie dzięki Beria Quote
malawaszka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 posyłam na pw bo tamten adres już nieaktualny i tak ;) Quote
madziamn Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 malawaszka napisał(a):Madzia - mogę przejąc bazarki ok Moniczko dzieki jak to wszystko ogarnę i zapakuje to wyśle do Ciebie poprosiłabym tylko o adres na pw bo gdzieś miałam w wiadomosciach ale ja gapa jestem i pewnie został skasowany:oops: Quote
weszka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Madziu dziękujemy za pomoc :) A tak przy okazji to widzę że Tobie i Amidze mod usunął podpisy :shake: Mój chyba też za wysoki to lepiej zmienię zanim mi go ktoś wywali. Quote
malawaszka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ale jak to MadZia miała za wysoki???? przecież miała ten banner co ja :angryy: Quote
weszka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ale z tego co pamiętam miała jeszcze dopiski z innymi linkami i może był ciut za wysoki. Ja usunełam jeden dopisek i teraz jest chyba ok. Ale co było źle z podpisem Amigi to nie mam pojęcia :roll: A o Gabi nadal nikt nie zadzwonił ani nie napisał :shake::placz: Quote
malawaszka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 widocznie Gabi musi poczekać na tych swoich ludzi tak jak czekały poprzednie staruszeczki - doczeka się panienka - musi!!! ja muszę w pudłach porobić porządek i znaleźć rzeczy na bazarek Quote
malawaszka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 a może się regulamin zmienił a my o tym nie wiemy :roll::angryy: Quote
AnkaG Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Skończył się mój bazarek - powinno być 40 zł. Jak dostanę kaskę to wyślę do Amigi. Quote
malawaszka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 :multi:suuperrr - coraz mniej brakuje do pełnej sumy - ale prosimy o dalszą pomoc :modla: Quote
madziamn Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Aniu dzieki za dane zaraz przeleje kase a co do podpisu to mój podobno został usuniety ze wzgledu na emotke która tam była ale mogli mi napisac zanim usuneli wtedy sama bym ta emotke wyrzuciła i byłoby po sprawie a tak nie umiem teraz zrobic podpisu:shake:. Quote
Recommended Posts