Jump to content
Dogomania

starsza SZNAUCERKA GABI...pol roku szukala.. i ZNALAZLA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 901
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj u naszej Gabulinki. Byłyśmy na d lugim spacerku i - wierzcie mi - kazdemu starszemu piesiowi życzyłabym tyle energii, co ma nasza Gabulinka. Darła do przodu tak, że ledwo łapałam oddech. Obszczekiwała pieski, które gdzieś tam z przodu widziała.
Naprawdę, nie ustepuje energią wcale mojej 6-cioletniej Amidze :p

A tak w ogóle to Gabi ma ponad 430 wejść w allegro i....................jedna wielka figa z makiem:shake:

Posted

Fatalnie :shake: Ona jest taka fajna .A ja dzisiaj przyjechałam na wieś , bo muszę odkopać moje warzywka z chwastów . Transport takiego stada to nie lada wyzwanie . Jestem wykończona :-(

Posted

SZUKAMY... a ja mam pytanie mam kilka jeszcze fajnych rzeczy na bazarek niestety z powodu wyjazdu nie będę miała czasu wystawic bazarku i go pilnowac może ktoś by dał radę sie tym zając? Przecież kasa sie Gabi przyda a ja nie będę miała mozliwosci sie tym zając może znajdzie sie ktos chętny to bym zapakowała i wysłała pocztą to co mam.

Posted

Dzieki madziumn:loveu: i dzięki malawaszko:loveu:. Pewnie, że pieniążki się przydadzą, bo przecież maj już się kończy, a my mamy tylko 154 zł (z tego co pamiętam)
A tu nasza Gabulinka ani myśli iść do nowego domku :shake:

Posted

No własnie weszłam, żeby napisać, że dostałam dzisiaj przelew od Berii :loveu::loveu: - 100 zł na hotelik dla Gabulinki. Wielkie, wielkie dzięki Beria

Posted

malawaszka napisał(a):
Madzia - mogę przejąc bazarki

ok Moniczko dzieki jak to wszystko ogarnę i zapakuje to wyśle do Ciebie poprosiłabym tylko o adres na pw bo gdzieś miałam w wiadomosciach ale ja gapa jestem i pewnie został skasowany:oops:

Posted

Madziu dziękujemy za pomoc :)
A tak przy okazji to widzę że Tobie i Amidze mod usunął podpisy :shake: Mój chyba też za wysoki to lepiej zmienię zanim mi go ktoś wywali.

Posted

Ale z tego co pamiętam miała jeszcze dopiski z innymi linkami i może był ciut za wysoki. Ja usunełam jeden dopisek i teraz jest chyba ok.
Ale co było źle z podpisem Amigi to nie mam pojęcia :roll:
A o Gabi nadal nikt nie zadzwonił ani nie napisał :shake::placz:

Posted

widocznie Gabi musi poczekać na tych swoich ludzi tak jak czekały poprzednie staruszeczki - doczeka się panienka - musi!!! ja muszę w pudłach porobić porządek i znaleźć rzeczy na bazarek

Posted

Aniu dzieki za dane zaraz przeleje kase a co do podpisu to mój podobno został usuniety ze wzgledu na emotke która tam była ale mogli mi napisac zanim usuneli wtedy sama bym ta emotke wyrzuciła i byłoby po sprawie a tak nie umiem teraz zrobic podpisu:shake:.