Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
21 minut temu, anecik napisał:

Wieści są :). Dziewczyny zakumplowane na dobre i złe. Jedzą z jednej michy a później z drugiej, bawią się zabawkami, przeciągają sznurki, śpią już każda w swoim legowisku a rano wskakują zgodnie na miziaki do Pańciostwa. Lubią jeździć do domu rodziców Pani Sandry bo tak dopiero mogą się wybiegać. W czwartek oglądałam filmiki na komórce z ich zabaw - odbierają na tych samych falach tak że wszystko dobrze się potoczyło. Czekam na zdjęcia. Jutro się przypomnę :)

No i bosko jest :)

Posted
8 godzin temu, anecik napisał:

Wieści są :). Dziewczyny zakumplowane na dobre i złe. Jedzą z jednej michy a później z drugiej, bawią się zabawkami, przeciągają sznurki, śpią już każda w swoim legowisku a rano wskakują zgodnie na miziaki do Pańciostwa. Lubią jeździć do domu rodziców Pani Sandry bo tak dopiero mogą się wybiegać. W czwartek oglądałam filmiki na komórce z ich zabaw - odbierają na tych samych falach tak że wszystko dobrze się potoczyło. Czekam na zdjęcia. Jutro się przypomnę :)

Taki był plan (jak mawiał mój doktor) i został wykonany w 100% !!! Na zdjęcia czekam, bo to balsam dla duszy.

Posted
O 24.04.2016o23:48, anecik napisał:

Wspaniale :)

Posted

Brauni w nowym domu :)

IMG 2213

IMG 2216

I z Evi

IMG 2255

Mam jeszcze parosekundowy filmik jak dziewczyny rozrabiaja ale za nic nie potrafię go wstawić :(

• Upvote 1
Posted
O 1.05.2016o10:24, anecik napisał:

Brauni w nowym domu :)

IMG 2213

IMG 2216

I z Evi

IMG 2255

Mam jeszcze parosekundowy filmik jak dziewczyny rozrabiaja ale za nic nie potrafię go wstawić :(

Wyślij mnie ten film to go wstawię :)  albo chociaż spróbuję ;)

Posted
Teraz, RudyKas napisał:

Wyślij mnie ten film to go wstawię :)  albo chociaż spróbuję ;)

Chętnie ale gdzie mam wysłać? :)

Posted
2 minuty temu, RudyKas napisał:

poszła pw;)

Wysłałam. Mam nadzieję że chociaż to mi się udało :)

Dzięki

Posted
12 minut temu, RudyKas napisał:

Taka gwiazda :D

Wrzuciłam przez yt, bo najłatwiej. Mam nadzieję, ze u każdego się wyświetli.

Dzięki Kasiu :)

• 1 month later...
Posted

Byłaby ma wizycie pa. 

Czekoladka nas nie poznała!!! Ja wiem że to dobrze bo ma swój dom, ukochanych ludzi, psią kumpele......Ale..... smutno mi. 

Posted
14 minut temu, anecik napisał:

Byłaby ma wizycie pa. 

Czekoladka nas nie poznała!!! Ja wiem że to dobrze bo ma swój dom, ukochanych ludzi, psią kumpele......Ale..... smutno mi. 

Moja tymczasowiczka Zetka mieszka  na tym samym osiedlu i tez po pewnym czasie przestała cieszyć się na nasz widok.

Poznać to chyba poznają, tylko nie ma takiej  radości, jak dawniej...

Posted
9 minut temu, anecik napisał:

Byłaby ma wizycie pa. 

Anecik, nie pakaj :) oby jak najwięcej takich "zdrajczyń/zdrajców" Was nie poznawało ;)

Posted
10 minut temu, Gusiaczek napisał:

Anecik, nie pakaj :) oby jak najwięcej takich "zdrajczyń/zdrajców" Was nie poznawało ;)

Dobrze nie będę pakać :(

• Upvote 1
Posted
12 minut temu, Poker napisał:

anecik , nie bucz. Ciesz się. Sunia ma lepszy dom niż u Was ( tylko czy to możliwe?)

Dobrze nie będę buczeć :( Trzeba się do takich sytuacji przyzwyczajać.  To trudne ale jak trza to trza. 

• 3 months later...
Posted

Dostałam info od Państwa Czekoladki :)

"Witam Pani Anetto,
Z tej strony obecni właściciele Brownie, Sandra i Michał. Kiedyś obiecaliśmy, że prześlemy kilka zdjęć naszej czekoladki. Przepraszamy, że dopiero teraz ale dopiero znależliśmy chwilkę czasu, żeby spokojnie wybrać zdjęcia :) Brownie razem z Evitą troszkę podróżowały z nami w te wakacje. Zdobyły grotę Łokietka w Ojcowie i zamek w Pieskowej Skale, wspięły się z nami na Śnieżkę w Karpaczu, a także zdobyły Górę Żar i zwiedziły Żywiec :). Z Brownie jesteśmy bardzo zadowoleni. Jest bardzo kochana i oddana co pokazuje nam każdego dnia :) Z Evitą są niemal nierozłączne. Nie sądziliśmy, że tak bardzo się ze sobą zaprzyjażnią. Dziewczyny zaliczyły też pływanie na rowerkach wodnych w Żywcu.  W przyszłym roku w maju, jeżeli wszystko będzie dobrze do naszej rodziny dołączy nowy członek, więc Brownie i Evi będą musiały przywyknąć do obecności malucha :) Przesyłamy pozdrowienia :)"

Miło :) Wiedziałam że dziewczyny się zaprzyjaźnią :)
Zdjęć bez liku ale nie potrafię wstawić :( Poproszę Gabrysię - jak zwykle zresztą :)
  • Upvote 1