mimbr Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 One dostają jeden posiłek gotowany a drugi Rafi. Jak ja go dokarmiałam, to on suchą karmę zjadł tylko, jak był mocno wygłodzony, a później już nie chciał. Zostawiłam mu trochę Royala Digestive Care (mini), podobno mu smakuje. Sprawy kulinarne postaram sie ogarnąć po Świętach. 80 zł kosztowałaby dla niego wizyta w salonie piękności. Tak sobie myślę, że skoro nie ma super potrzeb w zakresie leczenia, to możne można by zafundować mu takie spa, żeby ładnie wyglądał do zdjęć? Oczywiście jak się odstresuje. Opiekunka wyczesuje go po troszeczku, ale ciężko to idzie. 1 Quote
Maryna Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Fajnie, że same dobre wieści :) 30 zł deklaruję na spa :), przykro mi, że malutko, ale czas mam trudny Przeleję razem z kwotą uzyskaną z bazarku, po 29.03 1 Quote
kiyoshi Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 spa to dobry pomysł:) moim zdaniem możecie też śmiało przyciąć mu futro na ogonie! ono odrośnie lada moment, wiem z 'autopsji' mój Fazi też ma taki ogon i też jak przyjechał do mnie ze schronu musiałam prawie całe futro wyciąć...Kita odrosła jeszcze piękniejsza:) 1 Quote
Madie Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 uSZATEK/Bąbelek ma trochę pieniędzy już uskładanych. 80zł w tym przypadku za komfort dla niego można zapłacić :) Mimbr - podeślesz mi proszę stronę hotelu na FB? Nie jestem pewna czy dobrze znalazłam a chcę tam zadzwonić. Quote
Madie Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Melduję się u Bąbelka :) Przy okazji sprawdziłam stan konta: doszły przelewy od koji (30zł) i xibalbi (5 zł) Serdecznie dziękuję!! Quote
Nadziejka Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 6 godzin temu, Madie napisał: Melduję się u Bąbelka :) Przy okazji sprawdziłam stan konta: doszły przelewy od koji (30zł) i xibalbi (5 zł) Serdecznie dziękuję!! Zagladam z mnostwem pozdrowien od cioci koja 30 zl jest to cegielenka z bazarku od cioci Xibalba 5 zl tez cegielenka z bazarku Quote
Nadziejka Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 Cegielki zycia kupily drogie nasze cioteczki : Anula 10 zl dziekuje pieknie juz na koncie Madie dziekuje Elf i Mango 20 zl dziekuje cudnie juz na koncie Madie ! dziekuje halszka 10 zl dziekuje pieknie juz na koncie Madie ! dziekuje koja 30 zl dziekuje ogromnie juz na koncie Madie! dziekuje Ciocia bakusiowa 50 zl dziekuje stokroc! wyslalam num konta Madie Olena84 5 zl dziekuje pieknie! juz na koncie Madie dziekuje Xibalba 5 zl dziekuje pieknie! juz na koncie Madie ! dziekuje Quote
mimbr Posted March 25, 2016 Author Posted March 25, 2016 Bąbelek dziękuje za okazaną pomoc i melduje, że u niego wszystko w porządku. Quote
Madie Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Uzupełniłam post na pierwszej stronie. Nadziejko - wpłaciła także wcześniej Anula. Ujęłam to wyliczenie na 1 stronie. Wszystkim Pomagającym serdecznie dziękujemy:) 1 Quote
doris66 Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Tak się zastanawiam i za cholerę nie mogę pojąć, po co ktoś obciął Bąblowi uszy, tym bardziej że to już nie szczeniak ( czytałam gdzieś, że jeśli już kopiuje się uszy to w wieku szczenięcym właśnie, zresztą teraz chyba jest nawet zakaz kopiowania uszu ) tylko starszy pies. Kaukaza chciał z niego zrobić, czy co? Quote
Madie Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Godzinę temu, doris66 napisał: Tak się zastanawiam i za cholerę nie mogę pojąć, po co ktoś obciął Bąblowi uszy, tym bardziej że to już nie szczeniak ( czytałam gdzieś, że jeśli już kopiuje się uszy to w wieku szczenięcym właśnie, zresztą teraz chyba jest nawet zakaz kopiowania uszu ) tylko starszy pies. Kaukaza chciał z niego zrobić, czy co? Może to po prostu wynik okrucieństwa. "Zabawy". Quote
zachary Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Dzisiaj przelałam Bąbelkowi 50 zł z bazarku imiennego doris66. Wracaj do formy piesku! Quote
togaa Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 10 godzin temu, Madie napisał: Może to po prostu wynik okrucieństwa. "Zabawy". Też mi to przyszło do głowy. Jest bardzo szpicowaty, przynajmniej na zdjęciach. Quote
Madie Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Właśnie sprawdziłam stan konta. Doszły wpłaty od Oleny24 i Zachary. Dziękuję:))) Jutro uzupełnie rozliczenie na 1 stronie:) Quote
Nadziejka Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Psie serce pozdrawiam sciskauniam Olena84 cegielka z bazarku dla biedaczka 5 zl Quote
Madie Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Bąbelek już bezpieczny. Wypatrzyłam go jednak w innym wątku, więc mam nadzieję, że nikt się nie obrazi jak zaproszę Was wszystkich do Tusi. Quote
mimbr Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 Witam świątecznie. Zaraz wstawię foty Bąbeliniego z piątku. Pani Magda z hotelu tak o nim pisze: Jest przekochanym pieszczochem i wielkim indywidualistą. Nie jest konfliktowy w stosunku do innych psów, ale woli chodzić swoimi drogami. Ad uszek. Na pierwszej focie widać, że to na pewno nie była próba kopiowania. 1 Quote
Nadziejka Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Serduszko cudne jak dobrze widziec , jak dobrze ze bezpieczny sciskam ogromnie sciskam za zdrowenko Quote
agat21 Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Bąbelku, jak dobrze, żeś już w takim fajnym miejscu i możesz spokojnie cieszyć się wiosną :) Quote
Xibalba Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Zaglądam do biedulki. Śliczne ma te okularki, mam nadzieję, że ktoś o dobrym sercu go wypatrzy@ Quote
Nadziejka Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Swiateczkowe Zyczenia Stokroc Zdrowia Radosci Spelninego Wszelkiego Dobruskiego Babelkowi Opiekunom Serdecznie Ogromnie Przekazuje Quote
Recommended Posts