Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

One dostają jeden posiłek gotowany a drugi Rafi. Jak ja go dokarmiałam, to on suchą karmę zjadł tylko, jak był mocno wygłodzony, a później już nie chciał. Zostawiłam mu trochę Royala Digestive Care (mini), podobno mu smakuje. Sprawy kulinarne postaram sie ogarnąć po Świętach.  80 zł kosztowałaby dla niego wizyta w salonie piękności. Tak sobie myślę, że skoro nie ma super potrzeb w zakresie leczenia, to możne można by zafundować mu takie spa, żeby ładnie wyglądał do zdjęć? Oczywiście jak się odstresuje. Opiekunka wyczesuje go po troszeczku, ale ciężko to idzie.

• Upvote 1
Posted

Fajnie, że same dobre wieści :)

30 zł deklaruję na spa :), przykro mi, że malutko, ale czas mam trudny

Przeleję razem z kwotą uzyskaną z bazarku, po 29.03

• Upvote 1
Posted

spa to dobry pomysł:) moim zdaniem możecie też śmiało przyciąć mu futro na ogonie! ono odrośnie lada moment, wiem z 'autopsji' mój Fazi też ma taki ogon i też jak przyjechał do mnie ze schronu musiałam prawie całe futro wyciąć...Kita odrosła jeszcze piękniejsza:)

• Upvote 1
Posted

uSZATEK/Bąbelek ma trochę pieniędzy już uskładanych. 80zł w tym przypadku za komfort dla niego można zapłacić :)

Mimbr - podeślesz mi proszę stronę hotelu na FB? Nie jestem pewna czy dobrze znalazłam a chcę tam zadzwonić. 

Posted
6 godzin temu, Madie napisał:

Melduję się u Bąbelka :)

Przy okazji sprawdziłam stan konta: doszły przelewy od koji (30zł) i xibalbi (5 zł)

Serdecznie dziękuję!!

Zagladam z mnostwem pozdrowien

od cioci koja 30 zl  jest to cegielenka z bazarku

od cioci Xibalba 5 zl  tez cegielenka z bazarku

Posted

Cegielki zycia kupily drogie nasze cioteczki :

Anula  10 zl  dziekuje pieknie juz na koncie Madie dziekuje

Elf i Mango  20 zl dziekuje cudnie juz na koncie  Madie ! dziekuje

halszka  10 zl dziekuje pieknie juz na koncie Madie ! dziekuje

koja 30  zl dziekuje ogromnie  juz na koncie Madie!  dziekuje

Ciocia bakusiowa  50 zl dziekuje stokroc! wyslalam num konta Madie

Olena84  5 zl dziekuje pieknie! juz na koncie  Madie dziekuje

Xibalba  5 zl  dziekuje pieknie! juz na koncie Madie ! dziekuje

Posted

Uzupełniłam post na pierwszej stronie.

Nadziejko - wpłaciła także wcześniej Anula. Ujęłam to wyliczenie na 1 stronie. 

Wszystkim Pomagającym serdecznie dziękujemy:)

• Upvote 1
Posted

Tak się zastanawiam i za cholerę nie mogę pojąć, po co ktoś obciął Bąblowi uszy, tym bardziej że to już nie szczeniak ( czytałam gdzieś, że jeśli już kopiuje się uszy to w wieku szczenięcym właśnie, zresztą teraz chyba jest nawet zakaz kopiowania uszu ) tylko starszy pies. Kaukaza chciał z niego zrobić, czy co?

Posted
Godzinę temu, doris66 napisał:

Tak się zastanawiam i za cholerę nie mogę pojąć, po co ktoś obciął Bąblowi uszy, tym bardziej że to już nie szczeniak ( czytałam gdzieś, że jeśli już kopiuje się uszy to w wieku szczenięcym właśnie, zresztą teraz chyba jest nawet zakaz kopiowania uszu ) tylko starszy pies. Kaukaza chciał z niego zrobić, czy co?

Może to po prostu wynik okrucieństwa. "Zabawy".

Posted
10 godzin temu, Madie napisał:

Może to po prostu wynik okrucieństwa. "Zabawy".

Też mi to przyszło do głowy. Jest bardzo szpicowaty, przynajmniej na zdjęciach.

Posted

Bąbelek już bezpieczny. Wypatrzyłam go jednak w innym wątku, więc mam nadzieję, że nikt się nie obrazi jak zaproszę Was wszystkich do Tusi. 

Posted

Witam świątecznie. Zaraz wstawię foty Bąbeliniego z piątku. Pani Magda z hotelu tak o nim pisze:

Jest przekochanym pieszczochem i wielkim indywidualistą. Nie jest konfliktowy w stosunku do innych psów, ale woli chodzić swoimi drogami.

Ad uszek. Na pierwszej focie widać, że to na pewno nie była próba kopiowania.

Bąbelkowe poszukiwania.jpg

Bąbiś na spacerku.jpg

Bąbiś.jpg

• Upvote 1