Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Murka, jak Ty to robisz ! To nie ta sama suczka ! Na filmikach widać, ile ma energii i radości w sobie. Na pewno ma też bardzo złe wspomnienia, dlatego tak moze reagować na zmiany i na mężczyzn. Myślę jednak, że czas zrobi swoje i Pola pozna też dobre strony życia z udziałem panów.

Posted
21 godzin temu, Tola napisał:

Od 15 godz. nikt do Poli nie zajrzał :(

Mam nadzieję, ze Pola nadrabia tym gryzieniem stracone dzieciństwo i szybko nauczy się poprawnego zachowania - widać, ze suczkę nikt nigdy niczego nie uczył , biegała na pewno samopas po wsi :(

Jeśteśmy ,jesteśmy!  ...podczytuję, zagladam, ale też nie zawsze się wpisuję, obiecuję zaznaczać swoją obecnośćoczko2.gif

takie filmiki są bezcenne!  ...widać jakie postępy wtak krótkim czasie zrobiła Poleńka!( te lęki przed panami, to podejrzewam ,efekt spotkań z właścicielem obory, w której kiedyś próbowały się skrywać z córką!)  Murko wielki Cmok!buzki.gif

Posted

Śliczna sunia, bardzo energiczna i skoczna. Chyba powinna trafić do domu  z aktywnymi ludźmi. Zdjęcia piękne, nadają się do ogłoszeń.

Posted

Polinka, malutka - jaka radosna, uśmiechnięta k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig

Zdjęcia takie radosne, na tym z TZ widać rozmiary Polinki - bardzo filigranowa z niej dziewczynka.

Na filmikach POla swoim zachowaniem bardzo przypomina mi zamojską Tusię - Tusia tez na poczatku bardzo bała sie męzczyzn, tez była taka nieśmiałowska w pierwszych kontaktach.

Kochane - jak Was doskonale rozumiem, ze zaglądacie, ale nie zawsze jest czas na napisanie paru słów  - mam tak samo, a teraz nawet przyznaję, ze nie ogarniam wątków zamojskich psów - trzeba chyba wymyśleć  podręczna instrukcję obsługi - byłoby łatwiej  k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,002_Rk_orig

• Upvote 1
Posted
22 minut temu, Poker napisał:

Ja też się gubię  tyle dobrego i szybko się dzieję.

Wpłaciłam obiecaną stówkę.

Trzeba by jakąś rozpiskę zrobić :D

Dzięki Pokerku.

Posted
22 godzin temu, Poker napisał:

Dziękuje bardzo:)

19 godzin temu, Murka napisał:

Zapomniałam napisać, że w środę Polcia ma sterylkę:)

To trzymamy kciuki! jestem ciekawa,  jak sunia zniesie kołnierz?

Posted
O 19.03.2016o20:51, Poker napisał:

Już na koncie. Bardzo dziękuję. Wpisuję w rozliczenie

Posted

Sterylkę przełożyliśmy na "po świętach", ponieważ od wczoraj suńka ma lekkie rozwolnienie. Wet powiedział, że lepiej poczekać. Zwłaszcza, że oczka zakrapiam i jeszcze do końca nie są wyleczone.

Wczoraj Pola miała gorszy apetyt, ale dziś już jest wszystko ok pod tym względem, więc miejmy nadzieję, że to nic strasznego i nie będzie potrzeba włączać jakichś leków.

• Upvote 1
Posted
6 godzin temu, Murka napisał:

Sterylkę przełożyliśmy na "po świętach", ponieważ od wczoraj suńka ma lekkie rozwolnienie. Wet powiedział, że lepiej poczekać. Zwłaszcza, że oczka zakrapiam i jeszcze do końca nie są wyleczone.

Wczoraj Pola miała gorszy apetyt, ale dziś już jest wszystko ok pod tym względem, więc miejmy nadzieję, że to nic strasznego i nie będzie potrzeba włączać jakichś leków.

Oby nic się nie działo, a na sterylkę poczekamy :)