Havanka Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Murka, jak Ty to robisz ! To nie ta sama suczka ! Na filmikach widać, ile ma energii i radości w sobie. Na pewno ma też bardzo złe wspomnienia, dlatego tak moze reagować na zmiany i na mężczyzn. Myślę jednak, że czas zrobi swoje i Pola pozna też dobre strony życia z udziałem panów. Quote
Alaskan malamutte Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Witaj Poleńko! Jak miło widzieć twój uśmiechnięty pysio!! Quote
anica Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 21 godzin temu, Tola napisał: Od 15 godz. nikt do Poli nie zajrzał :( Mam nadzieję, ze Pola nadrabia tym gryzieniem stracone dzieciństwo i szybko nauczy się poprawnego zachowania - widać, ze suczkę nikt nigdy niczego nie uczył , biegała na pewno samopas po wsi :( Jeśteśmy ,jesteśmy! ...podczytuję, zagladam, ale też nie zawsze się wpisuję, obiecuję zaznaczać swoją obecność takie filmiki są bezcenne! ...widać jakie postępy wtak krótkim czasie zrobiła Poleńka!( te lęki przed panami, to podejrzewam ,efekt spotkań z właścicielem obory, w której kiedyś próbowały się skrywać z córką!) Murko wielki Cmok! Quote
Poker Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Śliczna sunia, bardzo energiczna i skoczna. Chyba powinna trafić do domu z aktywnymi ludźmi. Zdjęcia piękne, nadają się do ogłoszeń. Quote
Tola Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 Polinka, malutka - jaka radosna, uśmiechnięta Zdjęcia takie radosne, na tym z TZ widać rozmiary Polinki - bardzo filigranowa z niej dziewczynka. Na filmikach POla swoim zachowaniem bardzo przypomina mi zamojską Tusię - Tusia tez na poczatku bardzo bała sie męzczyzn, tez była taka nieśmiałowska w pierwszych kontaktach. Kochane - jak Was doskonale rozumiem, ze zaglądacie, ale nie zawsze jest czas na napisanie paru słów - mam tak samo, a teraz nawet przyznaję, ze nie ogarniam wątków zamojskich psów - trzeba chyba wymyśleć podręczna instrukcję obsługi - byłoby łatwiej 1 Quote
Poker Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Ja też się gubię tyle dobrego i szybko się dzieję. Wpłaciłam obiecaną stówkę. 1 Quote
Anecik Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 22 minut temu, Poker napisał: Ja też się gubię tyle dobrego i szybko się dzieję. Wpłaciłam obiecaną stówkę. Trzeba by jakąś rozpiskę zrobić :D Dzięki Pokerku. Quote
Murka Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Zapomniałam napisać, że w środę Polcia ma sterylkę:) Quote
Jolanta08 Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Też zaglądam do Polci i z radością oglądam uśmiechniętą i szczęśliwą sunię Quote
Tola Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 22 godzin temu, Poker napisał: Ja też się gubię tyle dobrego i szybko się dzieję. Wpłaciłam obiecaną stówkę. Dziękuje bardzo:) 19 godzin temu, Murka napisał: Zapomniałam napisać, że w środę Polcia ma sterylkę:) To trzymamy kciuki! jestem ciekawa, jak sunia zniesie kołnierz? Quote
agat21 Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Ależ piękna metamorfoza!! Bardzo się cieszę :) Wielkie kciuki za środową sterylkę, będzie dobrze sunieczko :) Quote
Havanka Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Zaglądam do Polinki. Rozkwitła nam sunieczka ! Quote
Anecik Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 O 19.03.2016o20:51, Poker napisał: Ja też się gubię tyle dobrego i szybko się dzieję. Wpłaciłam obiecaną stówkę. Już na koncie. Bardzo dziękuję. Wpisuję w rozliczenie Quote
anica Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 O 19.03.2016o23:56, Murka napisał: Zapomniałam napisać, że w środę Polcia ma sterylkę:) ... no to będziemy zaciskać!... już zaciskam Quote
b-b Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 36 minut temu, anica napisał: ... no to będziemy zaciskać!... już zaciskam Mocno!!! :) Quote
mar.gajko Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Polcia pewnie już się ostała i pełną mordką się cieszy. Quote
anica Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Murka ma ''swoich'' sprawdzonych lekarzy! jestem spokojna!...ale oczywizda ,zaciskamy Quote
Murka Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Sterylkę przełożyliśmy na "po świętach", ponieważ od wczoraj suńka ma lekkie rozwolnienie. Wet powiedział, że lepiej poczekać. Zwłaszcza, że oczka zakrapiam i jeszcze do końca nie są wyleczone. Wczoraj Pola miała gorszy apetyt, ale dziś już jest wszystko ok pod tym względem, więc miejmy nadzieję, że to nic strasznego i nie będzie potrzeba włączać jakichś leków. 1 Quote
Anecik Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 6 godzin temu, Murka napisał: Sterylkę przełożyliśmy na "po świętach", ponieważ od wczoraj suńka ma lekkie rozwolnienie. Wet powiedział, że lepiej poczekać. Zwłaszcza, że oczka zakrapiam i jeszcze do końca nie są wyleczone. Wczoraj Pola miała gorszy apetyt, ale dziś już jest wszystko ok pod tym względem, więc miejmy nadzieję, że to nic strasznego i nie będzie potrzeba włączać jakichś leków. Oby nic się nie działo, a na sterylkę poczekamy :) Quote
Recommended Posts