Anecik Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 2 godziny temu, agatelka napisał: piękna funieczka można się zakochać Właśnie o to chodzi żeby ktoś się w Funieczce zakochał :) Quote
Anecik Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 52 minut temu, agatelka napisał: kurczę ja już się zakochałam Takich zakochanych jak Ty to tu więcej :) Wiesz Agatko.... tak na stałe i na zabój. Żeby domek miała, Quote
Havanka Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Mam już gotowy tekst do ogłoszeń Funi. Tylko zdjęć jeszcze brak. Quote
szafirka Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Chciałam powrzucać zdjęcia, tylko teraz przeglądam i widzę, że na wszystkich świecą jej się oczka :( Jutro zrobię powtórkę za dnia, aby nie trzeba było robić z lampą. Transport 130 zł. do podziału na 5 psiaków. Funia jest już bardziej zaczepna, płacze jak się ją zostawia, ale po chwili się uspokaja. Quote
Anecik Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 15 minut temu, Radek napisał: Jaka ona jest śliczna. Prawda? Śliczności nasze malutkie :) Jutro przeleję 26 zł za transport Funi. Już nie jest goła jak święty turecki :) Quote
Anula Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 1 godzinę temu, anecik napisał: Prawda? Śliczności nasze malutkie :) Jutro przeleję 26 zł za transport Funi. Już nie jest goła jak święty turecki :) anecik nie wpłacaj za transport Funi.Ja zasponsoruję transport malutkiej.Zaraz przeleję pieniążki Hani.Niech Funia ma coś też ode mnie. Quote
Anecik Posted February 17, 2016 Author Posted February 17, 2016 Godzinę temu, Anula napisał: anecik nie wpłacaj za transport Funi.Ja zasponsoruję transport malutkiej.Zaraz przeleję pieniążki Hani.Niech Funia ma coś też ode mnie. Ojej ..... Alutko dziękuję Ci bardzo. Bardzo, bardzo :) Quote
b-b Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Witaj maleńka :) W przyszłym tygodniu raczej w II połowie coś zrobię. Mam obiecanych trochę fantów wiec będzie bazarek dla maleńkiej. 1 Quote
agatelka Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 16 godzin temu, anecik napisał: Takich zakochanych jak Ty to tu więcej :) Wiesz Agatko.... tak na stałe i na zabój. Żeby domek miała, Wiem szkoda żeby była niczyja jest taka cudna 1 Quote
Nadziejka Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Laleczko malunia skarbeczko odwiedzam sciskam caluje kciukam calunki czas Quote
Anecik Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 Godzinę temu, b-b napisał: Witaj maleńka :) W przyszłym tygodniu raczej w II połowie coś zrobię. Mam obiecanych trochę fantów wiec będzie bazarek dla maleńkiej. Dzięki Bogdusiu. U mnie fantów sporo ale mało czasu. Cześć mały Funiaku. Quote
anica Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 6 godzin temu, anecik napisał: Dzięki Bogdusiu. U mnie fantów sporo ale mało czasu. Cześć mały Funiaku. ... to będzie ich więcej Anetko! ...też, dzisiaj wysłałam paczuchę z fantami do Ciebie... słowo! będę podrzucać każdy bazarek ! ... wreszcie wątek Funieczki ,odnalazłam! Głaski-przytulaski Funiaczku... Quote
Anecik Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 2 minuty temu, anica napisał: ... to będzie ich więcej Anetko! ...też, dzisiaj wysłałam paczuchę z fantami do Ciebie... słowo! będę podrzucać każdy bazarek ! ... wreszcie wątek Funieczki ,odnalazłam! Głaski-przytulaski Funiaczku... Dzięki Aniu - to czekam :) Quote
Anecik Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 Zapraszam serdecznie na bazarek na Funię, Kejlę i Krabusia. Quote
Tola Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Rozmawiałam dzisiaj z szafirką - fundacja dołozy po 30 zł do szczepienia każdego psa no i w piątek TZ zamówi karmę do hoteliku. Quote
Anecik Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 Godzinę temu, Tola napisał: Rozmawiałam dzisiaj z szafirką - fundacja dołozy po 30 zł do szczepienia każdego psa no i w piątek TZ zamówi karmę do hoteliku. Dziękujemy Tolu w imieniu psiaczków :) Quote
Gabi79 Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Zaglądam do ślicznej Funi!!! Podmieniłam Funię na olx na miejsce Daszki. Ogłoszenie jest wyróżnione do 29.02. http://olx.pl/oferta/mala-bialo-czarna-sunia-czeka-na-kogos-kto-ja-pokocha-CID103-IDdJEOf.html Quote
Anecik Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 Dzięki Gabrysiu, może ktoś sensowny zadzwoni :) Quote
Recommended Posts