elik Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 ........ O 19.01.2016o22:02, Poker napisał: Sama robiłam zdjęcia. Robią wrażenie.Są ogromne. i w pięknym błękicie. Ale miałaś przygodę :) Jakie wiatry aż tam Cię przywiały ? 13 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Co u Nutelci słychać? Łobuzica jest i tela !! Po kąpieli, podczas wycierania chciała mnie zjeść ! Ledwom z życiem uszła :) Wbrew przewidywaniom, woda nie była tak bardzo brudna. To chyba tylko zapach był niemiły. Ale wartało było kąpiel uskutecznić, bo złe zapachy poszły sobie precz. Nasza panienka pachnie teraz niczem królewna :) Po wytarciu o tyle o ile się dało, żeby nie być doszczętnie zjedzoną, Nuti swoim zwyczajem zaczaiła się pod moim przykryciem. A jak to wyglądało ? Proszę. Oto obiecane pościelowe zdjęcia :) ........................A co to, kto to w norce ?.................................................Stworek jakowyś ? Jakiś ryjonek się pojawił :) Aaaaa to Nutelcia nasza kochana :) 12 godzin temu, Gusiaczek napisał: Dzień dobry Nutelko Witaj Gusiaczku :) Quote
Havanka Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Eluś, całe szczęście, ze przeżyłaś kąpiel Nutelki, że nie odgryzła Ci ręki i nie rozszarpała twarzy . Jesteś prawdziwą szczęściarą! Ja niestety, nie mam szczęścia, bo nie widzę ani jednego zdjęcia Nutelci. Quote
halszka Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Dobry wieczór Nutelce i cioteczkom :) Niestety i ja zdjęć nie widzę :( Quote
Bogusik Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Super,że udało się okruszka wykąpać i do tego elik nie została pożarta! Ja tez zdjęć nie widzę...Tak to teraz wygląda,że my sobie,a dogo sobie "skrobie"........... Quote
elik Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 Godzinę temu, Havanka napisał: Eluś, ja rozumię, ze cierpisz na chroniczny brak czasu, ale żeby wpaść aż w taką rozpacz - , ?! Całe szczęście, ze przeżyłaś kąpiel Nutelki, że nie odgryzła Ci ręki i nie rozszarpała twarzy . Jesteś prawdziwą szczęściarą, więc nie rozpaczaj tak bardzo ! Ja niestety, nie mam szczęścia, bo nie widzę ani jednego zdjęcia Nutelci. Dzięki za zrozumienie i współczucie, zawszeć to lżej na duszy :) 14 minut temu, halszka napisał: Dobry wieczór Nutelce i cioteczkom :) Niestety i ja zdjęć nie widzę :( 10 minut temu, Bogusik napisał: Super,że udało się okruszka wykąpać i do tego elik nie została pożarta! Ja tez zdjęć nie widzę...Tak to teraz wygląda,że my sobie,a dogo sobie "skrobie"........... Ale ten brak zdjęć to koszmar. Ja widzę zdjęcia. Co robić ? Dzisiaj także wstawiałam zdjęcia na bazarek. Jak i tam nie widać, to ja się zabije !!!! Bazarek jeszcze w trakcie budowy, do końca mila i cho cho, ale wrzucę tu link i proszę powiedzcie czy tam są zdjęcia. Jak nie ma, to na razie wstrzymam się z robieniem bazarku. Tylko do kiedy ? Zaglądnijcie proszę i powiedzcie czy widzicie zdjęcia. Quote
Bogusik Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Na bazarku ja widzę zdjęcia i mam nadzieję,że inni też.elik,śliczny bazarek! :) Życzę powodzenia w dalszym tworzeniu! Quote
elik Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 Dzięki, uratowałyście mnie przed załamką Bazarek dzięki Alaskan malamutte, to od Niej fanty, ja tylko wystawiam :) Lecę z psiakmi na spacer. Quote
Alaskan malamutte Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 To ja chyba jako jedyna widziałam zdjęcia po kąpieli Nutelki w piernatach Weszłam na dogo po 17 i zdjęcia były!! Teraz też ich nie widzę.....A z naszej Nutelci to niezła zołza jest. Elę chciała zjeść, patrzcie jaka niewdzięcznica!! Paraduje teraz to to pachnące i świeże, a krzyku było co niemiara!! Eliku kochany szacun dla Ciebie !!! Quote
elik Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 Ale numer, ja teraz też ich nie widzę :( :( :( Na szczęście Asia świadkiem, że były. Co jest grane ??? Lecę zobaczyć, czy zdjęcia na bazarku są. Jak się okazuje zdjęcia są po wklejeniu, tyle tylko, że nie na zawsze wrrrrr EDIT No na szczęście są, ale czemu tu znikają ? Quote
elik Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 Wkleiłam ponownie zdjęcia, które wczoraj na 16 stronie 2 razy znikały - Nucia pościelówa :) EDIT Byłam, sprawdziłam, nadal są. To może jużtam zostaną ? Quote
elik Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 4 minuty temu, b-b napisał: Szkoda, że znikły zdjęcia :/ Zaraz wkleję je znowu, może nie znikną :( Ale ile razy można ??? Quote
Poker Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 BUUU, nie widzę zdjęć małego mordercy i pożeracza niewiniątek. Quote
elik Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 1 minutę temu, Poker napisał: BUUU, nie widzę zdjęć małego mordercy i pożeracza niewiniątek. He, he, he dziękuję za te niewiniątka :) Zaraz wkleję. Może zdążysz zobaczyć. Nie wiem co się to dzieje Quote
Alaskan malamutte Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Zdjęcia Nutelci po kąpieli w piernatach BEZCENNE Eliku, kochanie koniecznie wklej jeszcze raz Quote
Bogusik Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 O tak!wklejaj eliku aż do skutku,co byśmy mogły i my nasze oczęta nacieszyć... Quote
elik Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 8 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Zdjęcia Nutelci po kąpieli w piernatach BEZCENNE Eliku, kochanie koniecznie wklej jeszcze raz 2 minuty temu, Bogusik napisał: O tak!wklejaj eliku aż do skutku,co byśmy mogły i my nasze oczęta nacieszyć... Uś Quote
elik Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 A zobaczcie jakie zołzetka ma niewinne oczęta !!! A jak Ją wycierałam po kąpieli, to nie oczy, a dwa piorunki miała na łebku. A łebkiem śmigała na wszystkie strony, coby mnie zębolkami złapać. Najwyraźniej nie nauczona pielęgnacji. Nie da nic przy sobie zrobić. Tylko ten brzucholek wywala bezwstydnie do głaskania. Tylko to przy Niej czynić można. Reszta zakazana, pod groźbą utraty któryś z członków ciała. Strachy pomyśleć,co by było, jakby się Jej udało tymi kielonkami chwycić Quote
Alaskan malamutte Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 8 minut temu, elik napisał: Strachy pomyśleć,co by było, jakby się Jej udało tymi kielonkami chwycić Odgryzłaby jak nic . To taki rotwailer z niej, tylko się nieźle maskuje Quote
elik Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 38 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Odgryzłaby jak nic . To taki rotwailer z niej, tylko się nieźle maskuje Właśnie tego obawiałam się najbardziej. Złapie i po łapie :( Quote
Bogusik Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Uś!Uff!Aż wreszcie... Ach!Mamy naszą ślicznotę! I nawet wszystkie łapki uratowane! :) Wreszcie mogę iść spokojnie lulu.... Quote
elik Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 Teraz, Bogusik napisał: Uś!Uff!Aż wreszcie... Ach!Mamy naszą ślicznotę! I nawet wszystkie łapki uratowane! :) Wreszcie mogę iść spokojnie lulu.... No właśnie, bo to nie Uś, a raczej wreszcie, nareszcie itp Dobrej nocy, kolorowych snów Quote
Recommended Posts