Gabi79 Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 13 minut temu, szafirka napisał: Abi to fantastyczny psiak. Sunia jest otwarta, radosna, pozytywnie nastawiona do życia. Nie ma traum, leków, niczego się nie boi. Jest energiczna, ruchliwa, uwielbia zabawę, wygłupy. Abi lubi kontakt z człowiekiem, innymi psiakami, jest bardzo kontaktowa, bezproblemowa. Grzecznie zostaje sama w domu, nie wyje, nie niszczy, nie jest szczekliwa. Waży ok. 17 kg, wielkość do kolan. Chodzi na smyczy, chociaż jeszcze przy nodze na luźnej to nie :) Nie pamiętam, co jeszcze we wcześniejszym poście wypisałam, jak coś, to proszę o pytania - dopowiem. Wrrr - dogomania mnie też ... denerwuje. Super wieści!!! Haniu te wszystkie informacje trzeba zawrzeć w tekście. Kto się tego podejmie. Abi jest cudną sunią i z wyglądu i z charakteru!!! Quote
Poker Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Większa panienka niż wygląda. Fajne zdjęcie 3 dam na fotelu. Quote
b-b Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Tekst jest, śliczne zdjęcia są to teraz tylko trzymać kciuki za malutką :) Quote
Tola Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Abi ma fantastyczny charakter i myślę, ze szybko znajdzie domek :) Ja jednak sugerowałabym, aby nie pisać w tekście, ze ma coś z teriera, bo to może zawęzić nam ilość zainteresowanych osób, przynajmniej ja mam takie doświadczenia z adopcją terierowatych Quote
Anula Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Gabryjella,dziękujemy za tekst.Trzeba będzie się zabrać za ogłoszenia.Gro zdjęć jest z Daszką,będzie ciężko 8 wyszukać bez innych psiaków. Quote
Bogusik Posted January 24, 2016 Author Posted January 24, 2016 Przyłączam się do podziękowań za super tekst do ogłoszeń.Zaraz umieszczę na pierwszej stronie :) Quote
halszka Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Zaglądam do pannicy :) proszę jeszcze o nr.telefonu i imię do kontaktu Quote
Gabi79 Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 2 godziny temu, elik napisał: Trzymam kciuki za super domek dla Abi :) Ja także!!! Quote
szafirka Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Wczoraj Abi została zapoznana z rodziną, która miała adoptować Kracka. Kracek okazał się na tyle temperamentnym psiakiem, że dzieci bały się go. Abi natomiast podbiła ich serca i widać, że samej suni też podobało się spotkanie. Państwo powiedzieli, że przemyślą powaznie adopcję Abi i dzisiaj potwierdzą telefonicznie swoją decyzję. Przed chwilą dzwoniła Pani, że zdecydowali się na sunię i bardzo chcieliby ją mieć u siebie. Tak więc jutro ok. 18 nowy Pan Abi przyjedzie po nią i zabierze do sprawdzonego już domku. Tak sobie pomyśleliśmy z TZ, że Abi ma w swoim nieszczęściu wyjątkowe szczęście - ze schroniska miał jechać do nas inny pies, a pojechała Abi; do wspaniałego DS miał jechać inny pies, a pojedzie Abi :) Mimo wszystko kciuki potrzebne! Quote
elik Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Godzinę temu, szafirka napisał: Wczoraj Abi została zapoznana z rodziną, która miała adoptować Kracka. Kracek okazał się na tyle temperamentnym psiakiem, że dzieci bały się go. Abi natomiast podbiła ich serca i widać, że samej suni też podobało się spotkanie. Państwo powiedzieli, że przemyślą powaznie adopcję Abi i dzisiaj potwierdzą telefonicznie swoją decyzję. Przed chwilą dzwoniła Pani, że zdecydowali się na sunię i bardzo chcieliby ją mieć u siebie. Tak więc jutro ok. 18 nowy Pan Abi przyjedzie po nią i zabierze do sprawdzonego już domku. Tak sobie pomyśleliśmy z TZ, że Abi ma w swoim nieszczęściu wyjątkowe szczęście - ze schroniska miał jechać do nas inny pies, a pojechała Abi; do wspaniałego DS miał jechać inny pies, a pojedzie Abi :) Mimo wszystko kciuki potrzebne! Co za tempo :) Fantastyczna wiadomość :) Kiedy Abi pojedzie do DS :) Quote
elik Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 dubel. To już nawet odświeżanie powoduje podwójne zapisanie postu ???? Quote
b-b Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Godzinę temu, szafirka napisał: Wczoraj Abi została zapoznana z rodziną, która miała adoptować Kracka. Kracek okazał się na tyle temperamentnym psiakiem, że dzieci bały się go. Abi natomiast podbiła ich serca i widać, że samej suni też podobało się spotkanie. Państwo powiedzieli, że przemyślą powaznie adopcję Abi i dzisiaj potwierdzą telefonicznie swoją decyzję. Przed chwilą dzwoniła Pani, że zdecydowali się na sunię i bardzo chcieliby ją mieć u siebie. Tak więc jutro ok. 18 nowy Pan Abi przyjedzie po nią i zabierze do sprawdzonego już domku. Tak sobie pomyśleliśmy z TZ, że Abi ma w swoim nieszczęściu wyjątkowe szczęście - ze schroniska miał jechać do nas inny pies, a pojechała Abi; do wspaniałego DS miał jechać inny pies, a pojedzie Abi :) Mimo wszystko kciuki potrzebne! 1 minutę temu, elik napisał: Co za tempo :) Fantastyczna wiadomość :) Kiedy Abi pojedzie do DS :) Quote
elik Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Co ślepemu po oczach To z radości, że suni się tak prędko poszczęściło :) Teraz doczytałam na wątku Pankracka, że to ci sami, co go oddali. Nie wiem czy się cieszę, ale czas pokaże. Oby to był dobry dla suni domek. Quote
Bogusik Posted January 25, 2016 Author Posted January 25, 2016 Abi tak jak pisała Hania ma inny charakter niż Kracek,więc powinno być dobrze.Myślę,że pod czujnym okiem Państwa,nie będzie żadnych incydentów w relacjach z dziewczynkami. Faktycznie, Abi jakoś wszystko układa się "przypadkowym trafem" :) Trzymamy kciuki, aby końcowy był szczęśliwym! Quote
Anula Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 5 godzin temu, szafirka napisał: Tak sobie pomyśleliśmy z TZ, że Abi ma w swoim nieszczęściu wyjątkowe szczęście - ze schroniska miał jechać do nas inny pies, a pojechała Abi; do wspaniałego DS miał jechać inny pies, a pojedzie Abi :) Mimo wszystko kciuki potrzebne! Trzymamy kciuki.Faktycznie nasza Abi ma szczęście.Wspaniała sunia,szczęście należy się jej,tak ma być.Jestem przekonana,że Państwo z Nowego Tomyśla będą dbać o Abi i ją rozpieszczać.A Kracek nie skorzystał z okazji,ale nie ma się bardzo co przejmować,Krackiem jest spore zainteresowanie. Quote
Gabi79 Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 5 godzin temu, szafirka napisał: Wczoraj Abi została zapoznana z rodziną, która miała adoptować Kracka. Kracek okazał się na tyle temperamentnym psiakiem, że dzieci bały się go. Abi natomiast podbiła ich serca i widać, że samej suni też podobało się spotkanie. Państwo powiedzieli, że przemyślą powaznie adopcję Abi i dzisiaj potwierdzą telefonicznie swoją decyzję. Przed chwilą dzwoniła Pani, że zdecydowali się na sunię i bardzo chcieliby ją mieć u siebie. Tak więc jutro ok. 18 nowy Pan Abi przyjedzie po nią i zabierze do sprawdzonego już domku. Tak sobie pomyśleliśmy z TZ, że Abi ma w swoim nieszczęściu wyjątkowe szczęście - ze schroniska miał jechać do nas inny pies, a pojechała Abi; do wspaniałego DS miał jechać inny pies, a pojedzie Abi :) Mimo wszystko kciuki potrzebne! Zaciskam kciuki z całych sił, aby wszystko było ok. i Abi nie wróciła z adopcji!!! Quote
Anula Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Abi pojechała do domku,to miało być dzisiaj chyba? Quote
szafirka Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Abi pojechała do domku :) Kochana mordusia! Niech szczęście Cię nie opuszcza! 2 Quote
Anula Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Teraz musimy trzymać kciuki aby Abi czuła się szczęśliwa w nowym domku.Mam nadzieję,że będą wiadomości o naszej Abisi i zdjęcia. Quote
Recommended Posts