Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, Bogusik napisał:

Skarbnikiem Abi jest Anula,więc najlepiej będzie,jak ona się wypowie w tej kwestii :)

Bardzo szanuję Fundację ZEA.Kilka dobrych lat temu miałam także przyjemność współpracować z tą Fundacją.Zawsze rozliczała się migiem i pomagała na ile mogła,teraz też Abi i Daszka otrzymały wspólnie 35kg karmy.Przeważnie psiaki przyjeżdżały z szelkami,obróżkami i zabezpieczone przeciw robactwu.Ja odpuszczam Fundacji ZEA.Sądze,że Fundacji jeszcze się przydadzą pieniążki na inne psiaki.Jeszcze coś napiszę,przykre doświadczenia miałam z Fundacjami,w przypadku Fundacji ZEA byłam i jestem mile zaskoczona.

Po Abi zostały pieniążki a więc nie jest tragicznie.Rozliczyłam Abi i uregulowany jest pobyt Abi w Hoteliku,jeszcze czekam na rozliczenie bazarków i zamykam finanse Abi.Absolutnie nie przyjmuję do wiadomości,że Abi wróci z adopcji tfu,tfu.

• Upvote 2
Posted

Bardzo dziękuję za te ciepłe słowa, jest nam tym bardziej miło, ze jest nas tylko 3 osoby http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig.gif

W takim razie (już rozmawiałam z szafirką) wystawi fakturę na 120 zł za hotelowanie Daszki.

Posted

Zakończyłam bazarek dla Abi i Daszki :)

ROZLICZENIE BAZARKU:   

WPŁATY 614,50ZŁ+NADPŁATY 3,80ZŁ = 618,30ZŁ dopłata ode mnie do równej sumy 1,70zł=620,00 Do podziału dla Abi i Daszki przypadnie kwota po  310,00zł

elik,bardzo proszę o przesłanie nr konta do przelewu Anuli i jak wpłyną pieniążki,to o potwierdzenie na bazarku :)

http://www.dogomania.com/forum/topic/334393-zakończony-rozliczamdomowy-kogel-mogel-do-230116/

Posted
Godzinę temu, Tola napisał:

Bardzo dziękuję za te ciepłe słowa, jest nam tym bardziej miło, ze jest nas tylko 3 osoby http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,004_QH_orig.gif

W takim razie (już rozmawiałam z szafirką) wystawi fakturę na 120 zł za hotelowanie Daszki.

Ale nam się lapło !! Wielgachne dziękujemyyyyyyyyyyyyyyyy  z%252520tulipanami.gif

17 minut temu, Bogusik napisał:

Zakończyłam bazarek dla Abi i Daszki :)

ROZLICZENIE BAZARKU:   

WPŁATY 614,50ZŁ+NADPŁATY 3,80ZŁ = 618,30ZŁ dopłata ode mnie do równej sumy 1,70zł=620,00 Do podziału dla Abi i Daszki przypadnie kwota po  310,00zł

elik,bardzo proszę o przesłanie nr konta do przelewu Anuli i jak wpłyną pieniążki,to o potwierdzenie na bazarku :)

http://www.dogomania.com/forum/topic/334393-zakończony-rozliczamdomowy-kogel-mogel-do-230116/

Dzisiaj Daszeńka ma  DOBRY DZIEŃ :) Serdecznie dziękujemy

gif%252520dziekuje%252520slicznie%252520

Tyle kasy w jeden dzień gif%252520kasa%252520w%252520oczach.gif

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

Ale nam się lapło !! Wielgachne dziękujemyyyyyyyyyyyyyyyy  z%252520tulipanami.gif

Dzisiaj Daszeńka ma  DOBRY DZIEŃ :) Serdecznie dziękujemy

gif%252520dziekuje%252520slicznie%252520

Tyle kasy w jeden dzień gif%252520kasa%252520w%252520oczach.gif

Przyłączam się do podziękowań!!!

Wreszcie mogę coś napisać u Daszki, dogo znów szwankuje....

Bogusiu dziękujemy z całego serca w imieniu Daszki - Kurdupelka.

Telefon milczy. W Daszce zakochała się pewna osoba, ale niestety w tym momencie nie może sobie pozwolić na adopcję.

Posted

Dzięki Agusiu :)

Witamy i pozdrawiamy Fanki naszej kochanej Daszeńki

dzie%2525C5%252584%252520dobry.jpeg

Pączków nie znalazłam, ale można pić kawę mażąc o pączkach gif%252520ma%2525C5%2525BCy.gif

Posted
Godzinę temu, elik napisał:

Dzięki Agusiu :)

Witamy i pozdrawiamy Fanki naszej kochanej Daszeńki

dzie%2525C5%252584%252520dobry.jpeg

Pączków nie znalazłam, ale można pić kawę mażąc o pączkach gif%252520ma%2525C5%2525BCy.gif

To ja pączki dorzucam ;)

Tlusty-czwartek.jpg

Posted

Szafirko, mam prośbę. Chcę Daszce zrobić jeszcze trochę ogłoszeń, ale OLX mi odrzuci na bank, bo wszystkie zdjęcia z wątku są już wykorzystane. Mam już tekst, ale nie mam zdjęć. Czy możesz mi "załatwić" kilka?

Posted
9 godzin temu, b-b napisał:

To ja pączki dorzucam ;)

Tlusty-czwartek.jpg

Dzięki za pyszne pączusie  

gif%252520daje%252520r%2525C3%2525B3%252
9 godzin temu, Nutusia napisał:

Ależ mniamuśny fragmencik Daszeńkowego wątku trafiłam ;) :D

Aaaa widzisz, trzeba do nas częściej zaglądać 

%2525C5%25259Bmiej%2525C4%252585cy%25252
6 godzin temu, Havanka napisał:

Szafirko, mam prośbę. Chcę Daszce zrobić jeszcze trochę ogłoszeń, ale OLX mi odrzuci na bank, bo wszystkie zdjęcia z wątku są już wykorzystane. Mam już tekst, ale nie mam zdjęć. Czy możesz mi "załatwić" kilka?

Havanko, bardzo serdecznie dziękujemy,, a szafirkę prosimy o piękne zdjęcia  :)

z%252520kwiatuszkami.gif
2 godziny temu, Gusiaczek napisał:

Witaj Daszeńko, dostałaś pączusia, czy tylko kawę ? ;)

Daszeńka kawy nie pija, jeśli już to może kawałeczek pączka wyprosiła :)

Posted

Widzę, że u Naszej Daszeńki miło i słodko, ja dopiero teraz dotarłam.

Havanko, bardzo serdecznie dziękujemy!!!

Obecnie Daszka ma olx na Wrocław i Warszawę, kiyoshi obiecała jeszcze zrobić na Zieloną Górę.

Może na Poznań jeszcze warto. Proszę sama zadecyduj!!!

Posted

Oczywiście, że da się zrobić, postaram się jutro, ale trudny będzie to dla mnie dzień, więc jeśli nie jutro, to w sobotę na 100 % Zrobię nakolankowe, aby było widać, że robi się z niej pieszczoszek :)

Posted
3 minuty temu, szafirka napisał:

Oczywiście, że da się zrobić, postaram się jutro, ale trudny będzie to dla mnie dzień, więc jeśli nie jutro, to w sobotę na 100 % Zrobię nakolankowe, aby było widać, że robi się z niej pieszczoszek :)

Haniu, bardzo prosimy o nakolankowe, może takie przykują uwagę.

Posted
9 godzin temu, Gabi79 napisał:

Widzę, że u Naszej Daszeńki miło i słodko, ja dopiero teraz dotarłam.

Havanko, bardzo serdecznie dziękujemy!!!

Obecnie Daszka ma olx na Wrocław i Warszawę, kiyoshi obiecała jeszcze zrobić na Zieloną Górę.

Może na Poznań jeszcze warto. Proszę sama zadecyduj!!!

Też myślałam o Poznaniu. Zrobię, jak tylko będą nowe zdjęcia. No i wkrótce bazarek ogłoszeniowy się kończy, więc OLX będzie z wyróżnieniem.

9 godzin temu, szafirka napisał:

No to super ! 7 kg na kolanach! Zapowiada się całkiem dobrze ! Oby tak dalej ! Czy smycz już polubiła?

Posted
5 godzin temu, Anula napisał:

Bardzo proszę o dane do przelewu bazarkowych pieniążków (bazarek Bogusik).

Dziękujemy pięknie za uwzględnienie Daszeńki w zyskach z bazarku

z%252520kwiatuszkami.gif

Konto już podałam na PW :)

Posted

3 minuty temu, Gabi79 napisał:

Ale tu cisza niemal cały dzień, Ciotki chyba o Daszeńce zapomniały.

Ja siedzę nad bazarkiem dla Kochanego Kurdupelka

O przepraszam, ja nie zapomniałam, ja tylko byłam zajmana :)

Pracuj, pracuj, a garb Ci sam urośnie :)