elik Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Gabryniu, a otrzymałaś 12,00 zł za wyróżnienia ? Zrobiłam przelew. Quote
Gabi79 Posted February 2, 2016 Author Posted February 2, 2016 2 godziny temu, elik napisał: Gabryniu, a otrzymałaś 12,00 zł za wyróżnienia ? Zrobiłam przelew. Tak otrzymałam dziękuję!!! Quote
Anula Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 7 godzin temu, Bogusik napisał: Skarbnikiem Abi jest Anula,więc najlepiej będzie,jak ona się wypowie w tej kwestii :) Bardzo szanuję Fundację ZEA.Kilka dobrych lat temu miałam także przyjemność współpracować z tą Fundacją.Zawsze rozliczała się migiem i pomagała na ile mogła,teraz też Abi i Daszka otrzymały wspólnie 35kg karmy.Przeważnie psiaki przyjeżdżały z szelkami,obróżkami i zabezpieczone przeciw robactwu.Ja odpuszczam Fundacji ZEA.Sądze,że Fundacji jeszcze się przydadzą pieniążki na inne psiaki.Jeszcze coś napiszę,przykre doświadczenia miałam z Fundacjami,w przypadku Fundacji ZEA byłam i jestem mile zaskoczona. Po Abi zostały pieniążki a więc nie jest tragicznie.Rozliczyłam Abi i uregulowany jest pobyt Abi w Hoteliku,jeszcze czekam na rozliczenie bazarków i zamykam finanse Abi.Absolutnie nie przyjmuję do wiadomości,że Abi wróci z adopcji tfu,tfu. 2 Quote
Tola Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Bardzo dziękuję za te ciepłe słowa, jest nam tym bardziej miło, ze jest nas tylko 3 osoby W takim razie (już rozmawiałam z szafirką) wystawi fakturę na 120 zł za hotelowanie Daszki. Quote
Bogusik Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Zakończyłam bazarek dla Abi i Daszki :) ROZLICZENIE BAZARKU: WPŁATY 614,50ZŁ+NADPŁATY 3,80ZŁ = 618,30ZŁ dopłata ode mnie do równej sumy 1,70zł=620,00 Do podziału dla Abi i Daszki przypadnie kwota po 310,00zł elik,bardzo proszę o przesłanie nr konta do przelewu Anuli i jak wpłyną pieniążki,to o potwierdzenie na bazarku :) http://www.dogomania.com/forum/topic/334393-zakończony-rozliczamdomowy-kogel-mogel-do-230116/ Quote
elik Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Godzinę temu, Tola napisał: Bardzo dziękuję za te ciepłe słowa, jest nam tym bardziej miło, ze jest nas tylko 3 osoby W takim razie (już rozmawiałam z szafirką) wystawi fakturę na 120 zł za hotelowanie Daszki. Ale nam się lapło !! Wielgachne dziękujemyyyyyyyyyyyyyyyy 17 minut temu, Bogusik napisał: Zakończyłam bazarek dla Abi i Daszki :) ROZLICZENIE BAZARKU: WPŁATY 614,50ZŁ+NADPŁATY 3,80ZŁ = 618,30ZŁ dopłata ode mnie do równej sumy 1,70zł=620,00 Do podziału dla Abi i Daszki przypadnie kwota po 310,00zł elik,bardzo proszę o przesłanie nr konta do przelewu Anuli i jak wpłyną pieniążki,to o potwierdzenie na bazarku :) http://www.dogomania.com/forum/topic/334393-zakończony-rozliczamdomowy-kogel-mogel-do-230116/ Dzisiaj Daszeńka ma DOBRY DZIEŃ :) Serdecznie dziękujemy Tyle kasy w jeden dzień Quote
Gabi79 Posted February 3, 2016 Author Posted February 3, 2016 4 minuty temu, elik napisał: Ale nam się lapło !! Wielgachne dziękujemyyyyyyyyyyyyyyyy Dzisiaj Daszeńka ma DOBRY DZIEŃ :) Serdecznie dziękujemy Tyle kasy w jeden dzień Przyłączam się do podziękowań!!! Wreszcie mogę coś napisać u Daszki, dogo znów szwankuje.... Bogusiu dziękujemy z całego serca w imieniu Daszki - Kurdupelka. Telefon milczy. W Daszce zakochała się pewna osoba, ale niestety w tym momencie nie może sobie pozwolić na adopcję. Quote
AgusiaP Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Trzymamy mocno kciuki za domek Daszenki! 1 Quote
elik Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Dzięki Agusiu :) Witamy i pozdrawiamy Fanki naszej kochanej Daszeńki Pączków nie znalazłam, ale można pić kawę mażąc o pączkach Quote
b-b Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Godzinę temu, elik napisał: Dzięki Agusiu :) Witamy i pozdrawiamy Fanki naszej kochanej Daszeńki Pączków nie znalazłam, ale można pić kawę mażąc o pączkach To ja pączki dorzucam ;) Quote
Nutusia Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Ależ mniamuśny fragmencik Daszeńkowego wątku trafiłam ;) :D Quote
Havanka Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Szafirko, mam prośbę. Chcę Daszce zrobić jeszcze trochę ogłoszeń, ale OLX mi odrzuci na bank, bo wszystkie zdjęcia z wątku są już wykorzystane. Mam już tekst, ale nie mam zdjęć. Czy możesz mi "załatwić" kilka? Quote
Gusiaczek Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Witaj Daszeńko, dostałaś pączusia, czy tylko kawę ? ;) Quote
elik Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 9 godzin temu, b-b napisał: To ja pączki dorzucam ;) Dzięki za pyszne pączusie 9 godzin temu, Nutusia napisał: Ależ mniamuśny fragmencik Daszeńkowego wątku trafiłam ;) :D Aaaa widzisz, trzeba do nas częściej zaglądać 6 godzin temu, Havanka napisał: Szafirko, mam prośbę. Chcę Daszce zrobić jeszcze trochę ogłoszeń, ale OLX mi odrzuci na bank, bo wszystkie zdjęcia z wątku są już wykorzystane. Mam już tekst, ale nie mam zdjęć. Czy możesz mi "załatwić" kilka? Havanko, bardzo serdecznie dziękujemy,, a szafirkę prosimy o piękne zdjęcia :) 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Witaj Daszeńko, dostałaś pączusia, czy tylko kawę ? ;) Daszeńka kawy nie pija, jeśli już to może kawałeczek pączka wyprosiła :) Quote
Gabi79 Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 Widzę, że u Naszej Daszeńki miło i słodko, ja dopiero teraz dotarłam. Havanko, bardzo serdecznie dziękujemy!!! Obecnie Daszka ma olx na Wrocław i Warszawę, kiyoshi obiecała jeszcze zrobić na Zieloną Górę. Może na Poznań jeszcze warto. Proszę sama zadecyduj!!! Quote
szafirka Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Oczywiście, że da się zrobić, postaram się jutro, ale trudny będzie to dla mnie dzień, więc jeśli nie jutro, to w sobotę na 100 % Zrobię nakolankowe, aby było widać, że robi się z niej pieszczoszek :) Quote
Gabi79 Posted February 4, 2016 Author Posted February 4, 2016 3 minuty temu, szafirka napisał: Oczywiście, że da się zrobić, postaram się jutro, ale trudny będzie to dla mnie dzień, więc jeśli nie jutro, to w sobotę na 100 % Zrobię nakolankowe, aby było widać, że robi się z niej pieszczoszek :) Haniu, bardzo prosimy o nakolankowe, może takie przykują uwagę. Quote
Havanka Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 9 godzin temu, Gabi79 napisał: Widzę, że u Naszej Daszeńki miło i słodko, ja dopiero teraz dotarłam. Havanko, bardzo serdecznie dziękujemy!!! Obecnie Daszka ma olx na Wrocław i Warszawę, kiyoshi obiecała jeszcze zrobić na Zieloną Górę. Może na Poznań jeszcze warto. Proszę sama zadecyduj!!! Też myślałam o Poznaniu. Zrobię, jak tylko będą nowe zdjęcia. No i wkrótce bazarek ogłoszeniowy się kończy, więc OLX będzie z wyróżnieniem. 9 godzin temu, szafirka napisał: Oczywiście, że da się zrobić, postaram się jutro, ale trudny będzie to dla mnie dzień, więc jeśli nie jutro, to w sobotę na 100 % Zrobię nakolankowe, aby było widać, że robi się z niej pieszczoszek :) No to super ! 7 kg na kolanach! Zapowiada się całkiem dobrze ! Oby tak dalej ! Czy smycz już polubiła? Quote
Anula Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Bardzo proszę o dane do przelewu bazarkowych pieniążków (bazarek Bogusik). Quote
Gusiaczek Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Ovo kawę uwielbia! z mleczkiem, kradzioną z ogromniastego kubka Olgi ;) Quote
elik Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 5 godzin temu, Anula napisał: Bardzo proszę o dane do przelewu bazarkowych pieniążków (bazarek Bogusik). Dziękujemy pięknie za uwzględnienie Daszeńki w zyskach z bazarku Konto już podałam na PW :) Quote
Gabi79 Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Ale tu cisza niemal cały dzień, Ciotki chyba o Daszeńce zapomniały. Ja siedzę nad bazarkiem dla Kochanego Kurdupelka Quote
elik Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 3 minuty temu, Gabi79 napisał: Ale tu cisza niemal cały dzień, Ciotki chyba o Daszeńce zapomniały. Ja siedzę nad bazarkiem dla Kochanego Kurdupelka O przepraszam, ja nie zapomniałam, ja tylko byłam zajmana :) Pracuj, pracuj, a garb Ci sam urośnie :) Quote
Gabi79 Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Znowu nie mogę cytować. Mówi się trudno (odnośnie garba), ważne, żeby bazarek hulał Quote
Recommended Posts