elficzkowa Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Piękna Daszeńka - jak słodka bułeczka maślana cynamonem posypana. 2 Quote
Gusiaczek Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 7 godzin temu, elik napisał: Ale śliczny puchatek z naszej Daczeńki :) Dziękujemy za śliczne zdjęcia :) CudMalina nie Dziewczyna ;) 1 Quote
Elisabeta Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 1 godzinę temu, elficzkowa napisał: Piękna Daszeńka - jak słodka bułeczka maślana cynamonem posypana. Elficzkowa, jak ładnie napisałaś. :) Cynamonu nie znoszę, ale na takiej słodkiej bułeczce smaku mi nie psuje. ;) 1 Quote
Havanka Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 6 godzin temu, elik napisał: Ale śliczny puchatek z naszej Daczeńki :) Ja, chyba wczoraj pytałam, czy Daszeńka nie marznie ?Teraz widzę, ze w takim futrze jest to raczej niemożliwe. Quote
szafirka Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Oj nie marznie, dużo puchu ma na sobie :) Quote
Gabi79 Posted January 18, 2016 Author Posted January 18, 2016 HANIU DZIĘKUJEMY ZA CUDNE FOTECZKI!!! Daszeńka chyba powoli nabiera zaufania. Na tym zdjęciu jaka roześmiana 1 Quote
szafirka Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Otrzymałam pieniażki za transport, dziękuję. Quote
Gabi79 Posted January 18, 2016 Author Posted January 18, 2016 3 minuty temu, szafirka napisał: Otrzymałam pieniażki za transport, dziękuję. To głównie dzięki bazarkowi udało się tak szybko zwrócić za transport. Haniu policz proszę ile wyniesie opłata za pobyt Daszeńki w styczniu. Quote
Gabi79 Posted January 18, 2016 Author Posted January 18, 2016 3 minuty temu, Gabryjella napisał: Daszeńka to jak maskotka wygląda, taki misio do przytulania, pytanie tylko czy chciałaby być przytulana, czy raczej panna- nietykalska. Masz rację taki słodki z niej misio, Haniu czy Daszeńka lubi mizianie i przytulanie? Quote
elik Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Przyczołgałam się do Daszeńki, bo jakżeby miało mnie nie być u Niej, ale jestem umordowana walką z dogo na bazarki. Ja swoje, a dogo swoje, echchch Quote
Poker Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 elik, o tej porze to faktycznie można już się czołgać do łóżka. A Dasza wygląda przesłodko. Powiedziałabym ,że jak ciasteczko polane lukrem i czekoladą. Pod koniec stycznia wpłaciłam na obie kudłatki , a 20 zł miesięcznie będzie przeniesione na Daszę z jednej z nich. Następna wpłata będzie pod koniec stycznia. Quote
elik Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 2 minuty temu, Poker napisał: elik, o tej porze to faktycznie można już się czołgać do łóżka. A Dasza wygląda przesłodko. Powiedziałabym ,że jak ciasteczko polane lukrem i czekoladą. Pod koniec stycznia wpłaciłam na obie kudłatki , a 20 zł miesięcznie będzie przeniesione na Daszę z jednej z nich. Następna wpłata będzie pod koniec stycznia. Ostatkiem sił, zębami, trzymam się biurka i piszę :) Za chwilę pewnie padnę pod biurko i wstanę dopiero rano :) Dzięki Pokerku kochany Quote
Poker Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Oczywiście wpłata była pod koniec grudnia, ja też chyba trzymam się zębami biurka. Quote
elik Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 1 minutę temu, Poker napisał: Oczywiście wpłata była pod koniec grudnia, ja też chyba trzymam się zębami biurka. Quote
b-b Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Witaj maleńka :0 Ale tu ciocie po nocy buszowały :) Quote
Gabi79 Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 17 godzin temu, Poker napisał: elik, o tej porze to faktycznie można już się czołgać do łóżka. A Dasza wygląda przesłodko. Powiedziałabym ,że jak ciasteczko polane lukrem i czekoladą. Pod koniec stycznia wpłaciłam na obie kudłatki , a 20 zł miesięcznie będzie przeniesione na Daszę z jednej z nich. Następna wpłata będzie pod koniec stycznia. Super, bardzo dziękujemy Pokerku!!! Quote
elik Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Tak tu cicho o zmierzchu... Daszeńka dostała w prezencie od Cioci Gabrysi 167,00 zł z bazarku. Ciociu Gabrysiu Daszeńka dziękuje Quote
Poker Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Gdzie można zobaczyć jak wyglądają finanse Daszeńki ? Quote
Gusiaczek Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Jestem, jestem zaglądam, ale wstawienie postu jest drogą przez mękę .... czy kiedyś skończy sie ten bajzel na dogo? Quote
Gabi79 Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 19 minut temu, Poker napisał: Gdzie można zobaczyć jak wyglądają finanse Daszeńki ? Post 9 strona pierwsza, elik jest skarbnikiem Quote
Anula Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Miałam zapytanie z Wrocławia o Pankracka ale Pankracek szykuje się do domku.Podesłałam P.Wojtkowi Daszkę i Abi.Pan jest zachwycony Daszką.Podałam kontakt do Hani.Zobaczymy co z tego wyjdzie. 1 Quote
Gabi79 Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 2 godziny temu, elik napisał: Nie wytrzymam z tym Dogo. Przez x czasu nie mogłam nic napisać. Po wpisie Anuli aż mnie zmroziło. Zawsze przeżywam każde zapytanie o psiaka. A to, że Pan jest zauroczony Daszeńką wcale mnie nie dziwi. Quote
b-b Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 53 minut temu, Anula napisał: Miałam zapytanie z Wrocławia o Pankracka ale Pankracek szykuje się do domku.Podesłałam P.Wojtkowi Daszkę i Abi.Pan jest zachwycony Daszką.Podałam kontakt do Hani.Zobaczymy co z tego wyjdzie. No to będziemy niecierpliwie czekać na wynik decyzji pana Quote
Poker Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Oby, oby Daszeńka znalazła domek we Wrocławiu. Quote
Recommended Posts