Poker Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Oo, kciuki na pokład pod stołem ,żeby nie zapeszyć. Quote
konfirm31 Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Ja też trzymam te kciuki.......mimochodem ;) Quote
Ziutka Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Ufff znalazłam WAS ! Dobrze, że zdążyłam na trzymanie kciuków :) Quote
Marysia R. Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Tak sobie zaglądam, nie żebym była ciekawa albo kciuki trzymała ;) Quote
malagos Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 Czekamy z obiadkiem na państwa - ma przyjechać cała rodzina, już nawet brama otwarta i Tomek wygląda na drogę. Quote
Poker Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Czyli się teraz dzieje, oj dzieje, Byle tylko pozytywnie. Quote
malagos Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 Pojechała. Moja mała Bianeczka Beza pojechała do Warszawy Zostanie sąsiadką mojej Ani, to znaczy zamieszka na sąsiedniej ulicy. Idę w kącik odreagować. Buuuuuuu... Quote
Marysia R. Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Suuuuper wieści! :) Nie bucz malagosie, na pewno będzie szczęśliwa :) A napiszesz coś więcej o jej nowym domu? Są dzieci, inne zwierzaki? :) Quote
konfirm31 Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Jak blisko Ani, to siostra będzie mieć na nią oko ;), a tak na serio, to może będą bawić się z Keniją na spacerkach i wtedy będziesz miała wieści na bieżąco :). Będzie dobrze :) Quote
malagos Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 Akurat Blaneczka z Kenią się czasem kłóciły, zamiast bawić :) Pani Paulina ma córkę 11-letnią - przyjechała z nią, bratem (który ma psa po wypadku z autostrady, Śrubek się nazywa, od śrub w złamanych kościach) i ojcem. Ten tata ma dwa psy pochowane w Koniku Nowym - widać, że bardzo lubi i szanuje psy. Pani miała kiedyś labradorkę biszkoptową i dlatego wypatrzyła Biankę na fb, właściwie album suni zrobiony przez Ratujmy Kundelki pokazał jej właśnie brat. Oboje prowadza małą firmę na sąsiedniej ulicy i Beza (takie imię zostanie) ma być zabierana do pracy, by nie siedzieć samej w domu. Pani teraz dzwoniła - droga spokojna, po przyjeździe do Warszawy spacer po osiedlu -siusiu pokazowe na śniegu :) Potem kilka chrupek, teraz odpoczywają na kanapie, Beza wtulona w panią. W domu u nas cisza jakś dziwna, spokój. Na kanapie towarzyszy mi ...Amiśka, która raczej nigdy tak nie robiła... Quote
konfirm31 Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 No, to pewnie mi się Twoje dziewczyny pomyliły ;). Cieszę się, że Beza będzie miała taki wspaniały domek :). Biedna Ami, pewnie też tęskni i kogoś jej brak....... Quote
malagos Posted January 16, 2016 Author Posted January 16, 2016 Na nowym posłanku w nowym domu z nową młoda panią: image hosting no register 1 Quote
Poker Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Mimo smutku wspaniałe wieści. Pocieszajcie się z Amisią. No i super ,że Beza będzie pod dyskretną kontrolą. Quote
Mazowszanka13 Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 bardzo sie cieszę :) A Amisia to ma chyba inne plany wobec Was. Quote
auraa Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Kolejny szczęsliwy pies i wolne miejsce u malagos :) a tak naprawde wiem co przeżywasz..... Blaneczko wszystkiego najlepszego w nowym domu! Bądź grzeczna! Quote
malagos Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 14 godzin temu, Mazowszanka13 napisał: bardzo sie cieszę :) A Amisia to ma chyba inne plany wobec Was. Wczoraj miałam też późnym wieczorem zapytanie o Amisię z olx! Odpisałam, bo pani pytała gdzie mieszkamy. Na razie nie mam wieści z Warszawy. Quote
konfirm31 Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Odświeżyłam i pozmieniałam "swoje" ogłoszenia, więc może? Ten Wrocław, może był też ode mnie(bo dałam na Wrocław :)) ?Teraz jest Pułtusk, Ciechanów i Przasnysz - czyli blisko i małe miasteczka ;). A LOS wszystko rozstrzygnie - może zostawi Ami na zawsze w DT, może - nie? Quote
Poker Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 konfirmie, co Ty tu knujesz w sprawie Ami? Czy malagosek wie o tym ? malagosku, wytrzymujesz i nie dzwonisz się spytać o Bezunię? Ja bym już 3 razy dzwoniła. Quote
halszka Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Wspaniale bądź szczęśliwa blondyneczko :) Quote
konfirm31 Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Godzinę temu, Poker napisał: konfirmie, co Ty tu knujesz w sprawie Ami? Czy malagosek wie o tym ? malagosku, wytrzymujesz i nie dzwonisz się spytać o Bezunię? Ja bym już 3 razy dzwoniła. Na wsiakij słuczaj, cały czas wytrwale ogłaszam(podbijam, zmieniam miasto) 3 swoje ogłoszenia Amisi. Malagos wie(sama dała zdjęcia), choć nie wiem czy nadal popiera, bo to było w poprzedniej rzeczywistości ;) Quote
Recommended Posts