Jump to content
Dogomania

Juz w domku stałym :) ~Przeprasza, że żyje - młodziutka niewielka suczynka z interwencji

Recommended Posts

Posted

Pojechała.

Moja mała Bianeczka Beza pojechała do Warszawy Zostanie sąsiadką mojej Ani, to znaczy zamieszka na sąsiedniej ulicy.

Idę w kącik odreagować.

Buuuuuuu...

Posted

Jak blisko Ani, to siostra będzie mieć na nią oko ;), a tak na serio, to może będą bawić się z Keniją na spacerkach i wtedy będziesz miała wieści na bieżąco :). Będzie dobrze :)

Posted

Akurat Blaneczka z Kenią się czasem kłóciły, zamiast bawić :)

Pani Paulina ma córkę 11-letnią - przyjechała  z nią, bratem (który ma psa po wypadku z autostrady, Śrubek się nazywa, od śrub w złamanych kościach) i ojcem. Ten tata ma dwa psy pochowane w Koniku Nowym - widać, że bardzo lubi i szanuje psy. Pani miała kiedyś labradorkę biszkoptową i dlatego wypatrzyła Biankę na fb,  właściwie album suni zrobiony przez Ratujmy Kundelki pokazał jej właśnie brat. Oboje prowadza małą firmę na sąsiedniej ulicy i Beza (takie imię zostanie) ma być zabierana do pracy, by nie siedzieć samej w domu.

Pani teraz dzwoniła - droga spokojna, po przyjeździe do Warszawy spacer po osiedlu -siusiu pokazowe na śniegu :) Potem kilka chrupek, teraz odpoczywają na kanapie, Beza wtulona w panią.

W domu u nas cisza jakś dziwna, spokój. Na kanapie towarzyszy mi ...Amiśka, która raczej nigdy tak nie robiła...

Posted

Kolejny szczęsliwy pies i wolne miejsce u malagos :) a tak naprawde wiem co przeżywasz..... Blaneczko wszystkiego najlepszego w nowym domu! Bądź grzeczna!

Posted
14 godzin temu, Mazowszanka13 napisał:

bardzo sie cieszę :) A Amisia to ma chyba inne plany wobec Was.

Wczoraj miałam też późnym wieczorem zapytanie o Amisię z olx! Odpisałam, bo pani pytała gdzie mieszkamy.

Na razie nie mam wieści z Warszawy.

Posted

Odświeżyłam i pozmieniałam "swoje" ogłoszenia, więc może? Ten Wrocław, może był też ode mnie(bo dałam na Wrocław :)) ?Teraz jest Pułtusk, Ciechanów i Przasnysz - czyli blisko i małe miasteczka ;). A LOS wszystko rozstrzygnie - może zostawi Ami na zawsze w DT, może - nie?

Posted

konfirmie, co Ty tu knujesz w sprawie Ami? Czy malagosek wie o tym ?

malagosku, wytrzymujesz i nie dzwonisz się spytać o Bezunię? Ja bym już 3 razy dzwoniła.

Posted
Godzinę temu, Poker napisał:

konfirmie, co Ty tu knujesz w sprawie Ami? Czy malagosek wie o tym ?

malagosku, wytrzymujesz i nie dzwonisz się spytać o Bezunię? Ja bym już 3 razy dzwoniła.

Na wsiakij słuczaj, cały czas wytrwale ogłaszam(podbijam, zmieniam miasto) 3 swoje ogłoszenia Amisi. Malagos wie(sama dała zdjęcia), choć nie wiem czy nadal popiera, bo to było w poprzedniej rzeczywistości ;)