Martika&Aischa Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 6 godzin temu, Olena84 napisał: milagros nie bywa już na dogo, trzeba będzie zrobić przelew zwrotny z info że znalazł dom Olenko a jest z milagros jakiś inny kontakt ? Telefon ? FB ? Jeśli tak to ją poinformuję oczywiście :) Quote
Martika&Aischa Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 4 godziny temu, Agnieszka103 napisał: Wspaniałe wieści :) Oj tak kochana :) Quote
Gusiaczek Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Kapsel, Mordo Ty Moja! powodzenia, długiego, słodkiego życia! Serdeczności dla całej Kapselkowej Rodzinki :) 2 Quote
Martika&Aischa Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 4 godziny temu, Gusiaczek napisał: Kapsel, Mordo Ty Moja! powodzenia, długiego, słodkiego życia! Serdeczności dla całej Kapselkowej Rodzinki :) Gusiaczku kochana wreszcie Kapselek odnalazł swoje miejsce na ziemi :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 8, 2018 Author Posted December 8, 2018 Jak tylko Emis dostanie jakieś zdjecia psiaczkow i wiesci z domu na pewno szybciutko tu wstawimy :) bądź grzeczny Kapselku :* Quote
Olena84 Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 21 godzin temu, Martika&Aischa napisał: Olenko a jest z milagros jakiś inny kontakt ? Telefon ? FB ? Jeśli tak to ją poinformuję oczywiście :) mam ją na fb, ale od dawna nie odpisuje więc nie wiem co się dzieje:( Quote
Martika&Aischa Posted December 8, 2018 Author Posted December 8, 2018 14 minut temu, Olena84 napisał: mam ją na fb, ale od dawna nie odpisuje więc nie wiem co się dzieje:( O rany ;( wiem że jej psiaczek chorował:( jak wpłyną jej deklaracje zwrócimy na konto. Quote
Tyśka) Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Ja jak zwykle opóźniona... Ależ super wieści...! 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 8, 2018 Author Posted December 8, 2018 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Ja jak zwykle opóźniona... Ależ super wieści...! Najlepszy świąteczny prezent :) 1 Quote
yolanovi Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Zrobiłam dzisiaj przelew za hotelik w listopadzie w kwocie 300 zł. Na koncie zostaje 245,74 zł do rozdysponowania na inne biedy o ile Kapsel zadomowi się na dobre u siebie. 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 11, 2018 Author Posted December 11, 2018 U chłopaków jak na razie wszystko dobrze :) do kwoty, którą dysponuje yolanovi dołożymy jeszcze pieniążki z rozliczanego w tej chwili bazarku :) dojdzie również wpłata od cioci anecik 100 zł zaległych deklaracji i czekam jeszcze na przelew 40 zł wyrównujących deklaracji od cioci anecik :) Anetko dziękujemy :* 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 11, 2018 Author Posted December 11, 2018 Wszystko jak już uzbieram przeleje hurtem :) Quote
Martika&Aischa Posted December 11, 2018 Author Posted December 11, 2018 Dziewczynki wklejcie proszę linki którym psiaczkom chciałybyście pomóc :) Dziękuję :) Quote
Olena84 Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 14 godzin temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki wklejcie proszę linki którym psiaczkom chciałybyście pomóc :) Dziękuję :) może jakiś psiak od Dory? 1 Quote
bakusiowa Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Proponuję Carmen od Dora1020 która jest u Murki i prawie nie ma deklaracji. 1 Quote
WiosnaA Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Wyczekałeś się Chłopaku ....i w końcu wspaniałe wiadomości! Cudnie! Ciesz się życiem Kapselku! Powodzenia! 1 Quote
Aga22 Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Miałam przesłać rzeczy na Kapselkowy bazarek, ale w związku z tym, że Kapselek znalazł swój piękny domek, czy jest ktoś z Warszawy, kto potrzebuje rzeczy na bazarek? Warszawa - Nowodwory. Zaoszczędzimy na kosztach przesyłki i będę mogła wesprzeć tą wpłatą innego potrzebującego piesełka :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 12, 2018 Author Posted December 12, 2018 2 godziny temu, Aga22 napisał: Miałam przesłać rzeczy na Kapselkowy bazarek, ale w związku z tym, że Kapselek znalazł swój piękny domek, czy jest ktoś z Warszawy, kto potrzebuje rzeczy na bazarek? Warszawa - Nowodwory. Zaoszczędzimy na kosztach przesyłki i będę mogła wesprzeć tą wpłatą innego potrzebującego piesełka :) Super kochana :) może Aldrumka lub Olenka będą zainteresowane :) Quote
Martika&Aischa Posted December 22, 2018 Author Posted December 22, 2018 Rozmawiałam dziś z naszą Emiś :) chłopaki pełna zgoda :) Jak ja się cieszę :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 27, 2018 Author Posted December 27, 2018 Dziewczynki proponuję wspomóc psiaki ratowane przez ewu :) Mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko :) Bardzo proszę o przesłanie konta na PW :) Dziękuję :) Quote
mdk8 Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 58 minut temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki proponuję wspomóc psiaki ratowane przez ewu :) Mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko :) Bardzo proszę o przesłanie konta na PW :) Dziękuję :) Jestem za :) 1 Quote
Recommended Posts