sylwija Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Sheldon już po pierwszej operacji przebiegła prawidłowo, telefon dostałam, jak już się wybudzał jutro go odbieram - wskazanie, żeby pierwszą noc spędził w szpitalu 2 Quote
Baltimoore Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Dużo kciuków i pozytywnej energii dla Sheldonka :) Quote
sylwija Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 i niespodzianka dla Sheldona od Magdy z FB :) Quote
Poker Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 dobrze,że już po. Fajna niespodzianka, maluch będzie miał co papusiać. Quote
Nadziejka Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Maluszku sciskamy ogromnie za zdrowko kochany maluni Quote
b-b Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 nie wiem czy to jest jeszcze możliwe po zmianach na dogo, ale spróbować warto :) Piszcie do Pianki bo chyba Ona jest tylko teraz na dogo. Quote
Ellig Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Dobrego dnia Sheldon, wracaj szybko do zdrowia :) Quote
sylwija Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 w drodze do domu - co prawda tymczasowego, a jednak na razie to jedyna stała, niezmienna rzecz i taki jestem biedniusi.. właśnie wróciliśmy do domu trochę mnie przestraszyli, że Sheldon nie siusiał w lecznicy, ale jak się zatrzymałam z nim po drodze, to zrobił siusiu, choć na siedząco. a już w domu, w ogródku, to elegancko się załatwił, chyba się uspokoił, że tu wrócił, popił, pojadł i teraz wypoczywa. to duży stres dla niego. to wszystko. ale najważniejsze, ze pan doktor zadowolony z operacji, mam się jeszcze pokazać w przyszłym tygodniu= bez umawiania się, bez kosztów, przyjmie między pacjentami, a kolejna operacja wstępnie na 21ego 1 Quote
Ellig Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Biedaczek, dobrze,ze już jest po pierwszej operacji . Quote
sylwija Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 dobrze, najważniejsze, że jest ok z tą druga - rokowania bardzo ostrożne.. to łapka po operacji i info Quote
Gusiaczek Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 O matulu, nie było mnie kilka dni jutro nadrpbię zaległości. Zdrowiem Maluszku, dobranoc Quote
Livka Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 ale ma te oczyska cudne i piękny mokry nosek :) która to była łapka ? tylna lewa ? Quote
Livka Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Ślicznie dziękuję cioci Baltimoore za wpłatę na leczenie Sheldonka :) ROZLICZENIA : Wpłaty: 80 zł - Baltimoore (wpłata 09.12.2015r.) 80 zł Wydatki : 206,90 zł - karma 206,90 zł Stan konta na 09.12.2015r = - 126,90 zł Quote
sylwija Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 tylna lewa przed nami przednia lewa i jak tylna wyglądała kiepsko, tak przednia - masakra za to czas przy tylnej był istotniejszy Quote
Ellig Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 tylna lewa przed nami przednia lewa i jak tylna wyglądała kiepsko, tak przednia - masakra za to czas przy tylnej był istotniejszy Trzeba być dobrej myśli i tak chłopak ma szczęście ,że spotkał Ciebie na swojej drodze zycia.:) 1 Quote
Baltimoore Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Sheldonku, dużo głasków ode mnie i moralnego wsparcia od moich kotów :D Niech się łapka ładnie zrasta :D Quote
sylwija Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Sheldon pojadł, popił i odpoczywa leki tez już dostał ale ogólnie jest wyczerpany i niestety trzeba było kołnierz zamienić na mniej wygodny, bo w tamtym lizał łapkę przednią, na której jest ranka więc ma dodatkowy dyskomfortale na pewno jest spokojniejszy, że wrócił w miejsce, które zna trochę mnie przestraszyli, jak odbierałam ze szpitala, bo nie siusiał, ale po drodze zatrzymaliśmy się na parkingu leśnym i elegancko zrobił siusiu, a już w domu, a dokładnie w ogródku ;) normalnie się załatwia i apetyt ma, więc chyba czuje się nieźle. tylko stresy dla malca duże, ale to dla jego dobra Quote
Anula Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Najważniejsze aby podawać Sheldonkowi leki przeciwbólowe.Najgorsze będą trzy doby dla niego. Quote
Recommended Posts