Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

:D no właśnie, cały Sheldon ;)

" uczymy sie siebie na wzajem cały czas, Sheldon wymaga od nas ciągłej uwagi, trochę złe znosi jak wyjeżdżamy z domu. Były momenty ze warczal tez na dzieciaki i próbował straszyć, jednak wszystko z czasem sie układa "

" Z ogrodzeniem mieliśmy problem, ciagle rozwalał siatkę teraz jednak juz przestał i jest coraz lepiej "

itd itp to tylko próbki, ale

no. sheldon jest i dobry, i zły,  kochany, i manipulant wręcz

ale rodzinę ma super, więc się uda,

a jakby nie, to juz innej nie ma co szukać

ale ludzie są wspaniali, i dzieci, i dorośli, choć im chyba poprzestawiał wszystko do góry nogami, nawet Raska - sunia, powoli się do niego przekonywała, a w końcu to on rządzi..

cwaniak z niego, inteligentny, co ma + i - ..

cały Sheldon

Posted

Sheldon,  nie rozrabiaj!

Widać,  że  Sheldon,  to anioł i diabeł razem w psiej skórze i mam nadzieję,  że  anioł przeważy,   a jego wspaniała Rodzina,  znajdzie sposób na utrwalanie go w dobrych zachowaniach.  No i przecież to jeszcze młodzik,  więc z wiekiem z pewnością nabierze rozwagi. 

Posted

Stan konta Livki na 16.10.2016r =  397,65 zł - to jest skarbonka łobuziaka.

Czy Sheldon ma jeszcze jakieś nieodnotowane wydatki? - myślę, że powoli możemy się rozliczać :)

Posted
O 7.12.2016 o 19:40, Livka napisał:

Stan konta Livki na 16.10.2016r =  397,65 zł - to jest skarbonka łobuziaka.

Czy Sheldon ma jeszcze jakieś nieodnotowane wydatki? - myślę, że powoli możemy się rozliczać :)

pewnie ma. ja do konca roku na zwolnieniu, wiec na pewno dopisze, co pamietam i mam rachunek :)

mam nadzieje, ze bedzie mial udane swieta

• 2 weeks later...
Posted

Sheldon w domu, a wydatki jego zaległe, to karma

ok. 100 zł miesięcznie

chip - 30 zł

wścieklizna - 15

przykładowa faktura za karmę, kupuję w hurtowni..

15288701_1337999222886373_42919170218710

powrzucałam faktury - https://www.facebook.com/runapomaga/photos/?tab=album&album_id=1328346407184988

ale niestety, po czasie długim ciężko dojść i rozpisać wyraźnie

coś za coś, jestem sama i 42 zwierzaki (teraz 43), no i nie radze sobie specjalnie z prowadzeniem wątków, strony na fb, rozliczeniami bieżącymi i info bieżącymi :( jeszcze teraz się dość poważnie pochorowałam, i od pół roku się borykam, i ciągle na zwolnieniu i po lekarzach, to ze sobą, to ze zwierzakami :( więc wybaczcie mi chaos :(