Gusiaczek Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Są przecudne Kocham szorpate mordeczki :) Quote
Anula Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Ogłoszenia dziewczynek. http://olx.pl/oferta/kika-i-mika-2-letnie-kudlate-siostrzyczki-szukaja-domu-CID103-IDcMU6h.html http://olx.pl/oferta/mika-i-kika-2-letnie-siostrzyczki-szukaja-domu-CID103-IDcTnF5.html http://olx.pl/oferta/kika-kudlata-mlodziutka-suczka-szuka-domu-CID103-IDcC8yp.html http://olx.pl/oferta/mika-kudlata-2-letnia-suczka-szuka-domu-CID103-IDbXKJ5.html Quote
Bogusik Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 Dopiero co,wyszły osobne ogłoszenia Kiki i Miki,a ile jest już wyświetleń! :) Quote
Tola Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 AURIS UCIEKŁA, POTRZEBNE OSOBY Z fB DO ROZSYŁANIA WYDARZENIA i szukania osób z Łodzi! Bardzo proszę ttps://www.facebook.com/events/549731415183457/ Quote
Tola Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 [URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/c8dbc73efb4aca74][/URL] 1 Quote
Bogusik Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 KOCHANI,ŻYCZĘ WSZYSTKIM,ZDROWYCH,SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT :) Quote
Gabi79 Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 [url=http://www.up.programosy.pl/foto/swieta_14.jpg][/url] Quote
Figunia Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Spokojnych, Rodzinnych i Radosnych Swiat!!! Wspanialych Domkow dla wszystkich potrzebujacych Stworzen!!! Quote
b-b Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Kochani Wszystkim życzę a zwierzakom nowych domków! Quote
Gusiaczek Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Witam świątecznie z najlepszymi życzeniami :) Quote
teresaa118 Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Stala na styczen dla Kudlatek z najlepszymi zyczeniami dobrych domkow Quote
szafirka Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Dzwonił dzisiaj do mnie Pan w/s dziewczyn. Chciałby jedną adoptować. Zapytałam którą, a pan odpowiedział, że jeszcze nie wie - przyjedzie, pozna i wtedy będzie mógł odpowiedzieć na to pytanie. Pan jest spod Szczecina, a dokładnie z Mierzyna, chciał przyjechać jutro, ale poinformowałam go o procedurze pa. Pan wyraził zgodę i przekazał mi swoje dane. Zainteresowany mieszka w domku jednorodzinnym z żoną, od zawsze mają psa, ostatni odszedł 2 miesiące temu i są gotowi na danie domu bezdomniaczkowi. Pan zwierzył się, że tego ostatniego psiaczka przez 2 miesiące nosił na rękach, ponieważ psiak był chory. Razem z żoną są osobami konkretnymi i jeśli decydują się na psa, to po to, by kochać go do końca. Quote
ania75 Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 ze Szczecina jest chyba AlfaLS - może państwo zakochaliby się w obu sunieczkach - byłoby super Quote
Gabi79 Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 ze Szczecina jest chyba AlfaLS - może państwo zakochaliby się w obu sunieczkach - byłoby super Tak, AlfaLS jest ze Szczecina. Wiem, bo ostatnio wysyłałam do niej paczkę z bazarkowymi zakupami. Trzymam kciuki za wizytę pa. Quote
Bogusik Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 Dzwonił dzisiaj do mnie Pan w/s dziewczyn. Chciałby jedną adoptować. Zapytałam którą, a pan odpowiedział, że jeszcze nie wie - przyjedzie, pozna i wtedy będzie mógł odpowiedzieć na to pytanie. Pan jest spod Szczecina, a dokładnie z Mierzyna, chciał przyjechać jutro, ale poinformowałam go o procedurze pa. Pan wyraził zgodę i przekazał mi swoje dane. Zainteresowany mieszka w domku jednorodzinnym z żoną, od zawsze mają psa, ostatni odszedł 2 miesiące temu i są gotowi na danie domu bezdomniaczkowi. Pan zwierzył się, że tego ostatniego psiaczka przez 2 miesiące nosił na rękach, ponieważ psiak był chory. Razem z żoną są osobami konkretnymi i jeśli decydują się na psa, to po to, by kochać go do końca. Brzmi całkiem dobrze,a tym bardziej,ze Państwo chcą przyjechać i poznać dziewczyny :) Może to będzie dobry domek... ze Szczecina jest chyba AlfaLS - może państwo zakochaliby się w obu sunieczkach - byłoby super Tak, AlfaLS jest ze Szczecina. Wiem, bo ostatnio wysyłałam do niej paczkę z bazarkowymi zakupami. Trzymam kciuki za wizytę pa. Dziekuje kochane :) Już napisałam do AlfaLS :) Czyżby coś zaczynało się ruszać? Oby, oby... Oby,oby...Trzymamy kciuki! :) Quote
AlfaLS Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Dostałam PW od Bogusik :) . A na wątku suczek jestem od początku, choć jak dotąd tak po cichutku :D . Mogę się wybrać na tą wizytę - nie ma problemu :) . Poproszę tylko dane na PW- adres, numer telefonu. Jak tylko dostanę to zadzwonię i się umówię. Mierzyn jest troszkę poza Szczecinem ale jedno jest pewne - jest tam najlepszy gabinet wet w całym mieście. Sama tam od lat leczę swoje wszystkie zwierzaki i ufam tym lekarzom bez zastrzeżeń :) . I jako opiekunka dwóch suń też jestem za tym żeby w domu były dwa psiaki :D . Quote
Bogusik Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 Dostałam PW od Bogusik :) . A na wątku suczek jestem od początku, choć jak dotąd tak po cichutku :D . Mogę się wybrać na tą wizytę - nie ma problemu :) . Poproszę tylko dane na PW- adres, numer telefonu. Jak tylko dostanę to zadzwonię i się umówię. Mierzyn jest troszkę poza Szczecinem ale jedno jest pewne - jest tam najlepszy gabinet wet w całym mieście. Sama tam od lat leczę swoje wszystkie zwierzaki i ufam tym lekarzom bez zastrzeżeń :) . I jako opiekunka dwóch suń też jestem za tym żeby w domu były dwa psiaki :D . Kochana,pięknie dziękujemy za pomoc! :) Wszelkie dane poda szafirka,u której dziewczyny obecnie przebywają :) Mamy także od Ciebie wspaniałe wieści o tak dobrym gabinecie wet. więc jeszcze dobry + na tak :) Quote
Poker Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Ojej ,ale się dzieje. Może państwo zechcą obie sunieczki. Trzymam kciuki, Quote
Anula Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Może uda się Państwa przekonać do adopcji Miki i Kiki jeżeli posiadają odpowiednie warunki.To było by najwspanialszym rozwiązaniem. AlfaS podaj swój tel.zapewne Hania zadzwoni do Ciebie,tak jest najlepiej ustalić szczegóły wizyty. Quote
szafirka Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Przed chwilą dzwonili do mnie państwo, którzy chcą 2 dziewczyny! Są spod Lubina (ok. 70 km ode mnie). Mają dom z ogrodem. Quote
Poker Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Przed chwilą dzwonili do mnie państwo, którzy chcą 2 dziewczyny! Są spod Lubina (ok. 70 km ode mnie). Mają dom z ogrodem. O nie mogę. Byłoby fantastycznie. Może mieszkają blisko Anuli. Quote
szafirka Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 No Anula jest w połowie drogi. Znacie kogoś kto mógłby przeprowadzić wizytę? Ale byłoby fajnie, jakby dziewczyny były razem! Quote
Gabi79 Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 No Anula jest w połowie drogi. Znacie kogoś kto mógłby przeprowadzić wizytę? Ale byłoby fajnie, jakby dziewczyny były razem! Czy wiadomo coś więcej? Sunie mieszkałyby w domu??? Może warto zapytać o podstawowe sprawy jeszcze przed wizytą? A co w takim razie z potencjalnym domkiem nr 1? Może trzeba powiedzieć Panu o drugim telefonie i zapytać, czy nie zechciałby innego pieska. Przeporaszam, że się tak "wcinam"!!! Od jakiegos czasu zastój w adopcjach, stąd moja ekscytacja. Quote
Recommended Posts