Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alez raduje sie serce moje... :) Choc niewiele widzaca, jednak przeczytalam ta cudowna wiadomosc i ochryplym glosem wolam: Szczescia Sunieczki! Powodzenia w nowym Domku! :)

Posted

Zapewne Hania wstawiła zły rozmiar zdjęć dlatego zostały wywalone z Dogo.Haniu prześlij mi na maila to obrobię je i wstawię,jeżeli będę umiała wstawić bo nie widzę okienka do wstawiania linków.

Posted

Nie wiem jakim cudem trafiłam do sunieczek?   ale cieszę się ,że jestem!!!.... za to nie mogę odnaleźć innych wątków? jak trafić na nasz Wrocławski wątek?

... ciągle myślę o tym psie z Krośnic... czy ktoś Mu pomógł?  czy któraś z interwencji mojej ?czy Anuli dała, jakiś skutek?

Posted

Państwo zachwyceni dziewczynami. Sunie są coraz bardziej otwarte. Mika spokojna, Kiki wszędzie pełno, ciągle by sie bawiła i albo chce wejść do domu, albo chce wyjść na ogród.

20160102_104148[1].jpg

Posted

Powodzenia dziewczyny!

Wspaniale, że pomimo wszelakich trudności nadal grupy ludzi pomagają psiakom. 

Nie przeszkadzają im ciągłe utrudnienia na dogo oraz te życiowe.

To wspaniałe bo to jakoś człowieka mobilizuje do dalszej walki z wszelkimi trudnościami! 

• Upvote 1
Posted

jakie cudne wieści , to wspaniale, że sunieczki pojechały do jednego domku , wspaniała akcja , oby więcej takich wieści 

życzę naszym dziewczynkom dużo miłości w nowym domku  pies-ruchomy-obrazek-0213

• Upvote 1
Posted

Haniu,dziękuję za wstawienie jeszcze raz zdjęć.Zapewne to jedno jest za duże i może być usunięte.Trzeba je przed wstawieniem na wątek edytować i zmniejszyć 640x480 .

Posted
6 godzin temu, Figunia napisał:

Jeszcze nie tak dawno, te sunieczki to byl obraz "nedzy i rozpaczy", a teraz maja Raj, zadbane, rozpieszczane, szczesliwe...

Jak dobrze!!!!

Figuniu,życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Do naszych dziewczynek los sie uśmiechną i znalazły wspólny wspaniały dom :)

Postanowiłyśmy z Anulką pomóc kolejnemu kudłaczkowi z Zamościa.Bardzo kochani prosimy o wsparcie deklaracjami Olinka,jak również zaglądanie na jego wątek :)

ba4f6f3d89f58a52med.jpg

• Upvote 1
Posted

Zdjęcia dziewczynek radują moje serce - szczęśliwe, zadbane, kochane, a jeszcze niedawno przemykały zarośnięte po schroniskowym boksie.

Takie cuda to tylko z Wami :)

Zapomniałam tylko, która to Mika,  aktora Kika ;)

Biegnę do Olinka :)

Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Zdjęcia dziewczynek radują moje serce - szczęśliwe, zadbane, kochane, a jeszcze niedawno przemykały zarośnięte po schroniskowym boksie.

Cuda cudeńka się zdarzają Tolu,dzieki temu,że razem działamy! :)

Żeby mi się nic nie pomydliło.to zawsze pisząc,zaczynam od Kiki-czarnulki :)

Posted

Ja też jeszcze żyję Miką i Kiką i nie mogę napatrzeć się na zdjęcia dziewczynek w nowym domku.Mika-jasna;Kika ciemna.

Posted

Jak rozmawiałam z Panem to on mówił, że sunie raczej nie reagują na te imiona Mika i Kika .  Szybciej już jedna z nich zareagowała na imię z książeczki - Wektra. W związku z tym w nowym domku będzie Wektra i Westa o ile dobrze zapamiętałam to drugie imię :-0).

Matko to mój pierwszy post napisany na nowym dogo ;-). Nie da się ukryć, jakoś dziwnie jest... 

Posted
11 minut temu, AlfaLS napisał:

Jak rozmawiałam z Panem to on mówił, że sunie raczej nie reagują na te imiona Mika i Kika .  Szybciej już jedna z nich zareagowała na imię z książeczki - Wektra. W związku z tym w nowym domku będzie Wektra i Westa o ile dobrze zapamiętałam to drugie imię :-0).

Matko to mój pierwszy post napisany na nowym dogo ;-). Nie da się ukryć, jakoś dziwnie jest... 

Ano,wszystko teraz jest dziwne.Ja też nie mogę sobie poradzić.Bardzo dziękujemy za wiadomości,a Państwo niech sobie zmieniają imiona jak chcą,najważniejsze aby dziewczynki reagowały na nie.

Posted

Kochani,z zamojskiego schronu zamiast Olika,została zabrana sunia,którą nazwałyśmy Abi.Obecnie jest już w hoteliku u Hani :) W poście informacyjnym jest wyjaśnienie dlaczego tak się stało.Bardzo prosimy o podtrzymanie swoich deklaracji i pomoc dla Abi.Pieniążki,które zostały po Kice i Mice chcemy przekazać właśnie na pomoc tej suni.Zapraszam serdecznie na jej wątek: