Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MNIE NIE CHODZI O URODĘ, BO WSZYSTKIE SĄ SLICZNE - TYLKO CZY NIE DUŻY SZCZENIACZEK - BO NIE MAM WARUNKÓW NA DUŻEGO PSIACZKA / mam sunię owczarkowatą, dwa koty - duże koty:evil_lol::evil_lol: i dzieciaki. A nadto męża, którego musimy wziąć z zaskoczenia:evil_lol::evil_lol: Z moimi synami (19 lat, 16 lat) opracowalismy plan. :evil_lol::evil_lol:

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia jak zwykle podstępem :diabloti: "małe" to pojęcie względne.. Te szczeniaki co mam są "małe", ale większe od Nancuni :) za to Biszkopt był malutki :eviltong: a najmłodszy syn nie macza w tym palców?:lol:

Posted

Soema napisał(a):
To gdzie ona była, że tak zmokła?:-( ale mordkę ma słodką...

Wylała chyba wodę z garnka, bo miała wstawioną do klatki. A ze mało słomy, więc mała tak siedziała.
Ale dzsiaj Torusia sprzątała u małej, wiec na noc będzie miała sucho.

Posted

Brak słów.. coraz mniej we mnie wiary, że to się kiedyś skończyc. Niedawno znaleziono sukę.. z 11 szczeniakami :flaming:

Dzwonił przed chwilą Pan, z Metra ogłoszenie. Dom z ogrodem w Krakowie, na Bieżanowie. Sunia miała by być prezentem dla 9-letniej córki. Jest za sterylizacją. Zobaczymy, czy jutro się odezwie i przyjedzie zobaczyć. Wypytam co jak się córa znudzi.. No nic zobaczymy, czy się odezwie.

Posted

Kondory dość grzeczne - jak na szczeniaki. Oczywiście rozrabiają, ale grzecznie, nie szczekają, nic nie niszczą. Opanowały komendę "na kocyk" - szczególnie przydatna była przy jedzeniu, bo za wszelką cenę chciały się dostać do naszych talerzy ;) Jak na takie młodziaki, to super posłuszne - skutkuje w 90% przypadków.

Muszę tylko nową gałąź brzozową przytachać, bo ta obecna już prawie cała pogryziona (gałązka metrowa, średnicy nadgarstka).

Soema - polecam taką gałąź - sok z brzozy jest słodki, drewno miękkie, szczeniaki uwielbiają obgryzać. Tylko świeże musi być, nie ususzone i niezbyt cienkie.

Telefonów i maili brak - cisza totalna :shake:

Posted

W takim razie idę na spacer jutro.. z piłą :p małe śpią na łóżku, bo ja się muszę uczyc, a tu są spokojne. Choć od razu przystąpiły do powiększania dziury :mad: kupiłam dziś 5 chyba uszy do gryzienia... nie było wielkich zniszczeń, bo wszystko pochowałam. Apetyt nieziemski mają, ale nie skaczą jak jemy, tylko siedzą i zapewne życzą mi udławienia :diabloti:

Posted

halbina napisał(a):
One naprawdę są spokrewnione z moimi hienkami z Zamościa... :razz:

Bo tam w Zamościu taką hodowlę mają :diabloti: (to nie jest śmieszne)

Posted

Soema napisał(a):
Basia jak zwykle podstępem :diabloti: "małe" to pojęcie względne.. Te szczeniaki co mam są "małe", ale większe od Nancuni :) za to Biszkopt był malutki :eviltong: a najmłodszy syn nie macza w tym palców?:lol:

No właśnie najmłodszy macza tez w tym palce (16 lat) i sredni syn (19 lat) - Soema najstarszy ma 21 lat i jest juz poza domkiem :evil_lol::evil_lol: ja już wiekowa pani jestem:eviltong:

No to co szykujemy malutką do mnie?? Najwyżej mąz mnie zabije. Juz zabija mnie za każdym psiakiem na DT:evil_lol::evil_lol: Ale on kocha wszystkie zwierzaki. Jak mówi: Ty to mnie zmiękczyłaś :lol:

Posted

Ups..:oops: a ja myślałam, że oni młodsi, ale wtedy ciemno było, więc jestem usprawiedliwiona :) to trzeba szukać transportu w takim razie :multi: ale z tym trzeba poczekać na Tolę albo kogoś innego.

Jogi mama wysłała książeczki?

Posted

TZ Murki chyba będzie jechał do Warszawy w weekend z Roanem. Nie jestem pewna na 1000%. MOże on mógłby podrzucić z Janowa do tbg (tylko musiałby trochę zboczyć z drogi :shake:

Posted

napisał do mnie dziś chłopak(facet) maila ze strony kupsprzedaj że chce zaadoptować malucha, odpisałam żeby się skontaktował z Tobą Bazyliah telefonicznie

mam nadzieję że to jakaś konkretna osoba:roll:
póki co na razie bardzo się nie cieszę ale trzymam kciuki:kciuki: