Basia1968 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 MNIE NIE CHODZI O URODĘ, BO WSZYSTKIE SĄ SLICZNE - TYLKO CZY NIE DUŻY SZCZENIACZEK - BO NIE MAM WARUNKÓW NA DUŻEGO PSIACZKA / mam sunię owczarkowatą, dwa koty - duże koty:evil_lol::evil_lol: i dzieciaki. A nadto męża, którego musimy wziąć z zaskoczenia:evil_lol::evil_lol: Z moimi synami (19 lat, 16 lat) opracowalismy plan. :evil_lol::evil_lol: Quote
Tola Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Nasza malutka dzisiaj:-( Nie wiem czy ona nie odchoruje tego zamoczenia:-( Quote
Soema Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Basia jak zwykle podstępem :diabloti: "małe" to pojęcie względne.. Te szczeniaki co mam są "małe", ale większe od Nancuni :) za to Biszkopt był malutki :eviltong: a najmłodszy syn nie macza w tym palców?:lol: Quote
Soema Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 To gdzie ona była, że tak zmokła?:-( ale mordkę ma słodką... Quote
Tola Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Soema napisał(a):To gdzie ona była, że tak zmokła?:-( ale mordkę ma słodką... Wylała chyba wodę z garnka, bo miała wstawioną do klatki. A ze mało słomy, więc mała tak siedziała. Ale dzsiaj Torusia sprzątała u małej, wiec na noc będzie miała sucho. Quote
Soema Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Brak słów.. coraz mniej we mnie wiary, że to się kiedyś skończyc. Niedawno znaleziono sukę.. z 11 szczeniakami :flaming: Dzwonił przed chwilą Pan, z Metra ogłoszenie. Dom z ogrodem w Krakowie, na Bieżanowie. Sunia miała by być prezentem dla 9-letniej córki. Jest za sterylizacją. Zobaczymy, czy jutro się odezwie i przyjedzie zobaczyć. Wypytam co jak się córa znudzi.. No nic zobaczymy, czy się odezwie. Quote
Bazyliah Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Kondory dość grzeczne - jak na szczeniaki. Oczywiście rozrabiają, ale grzecznie, nie szczekają, nic nie niszczą. Opanowały komendę "na kocyk" - szczególnie przydatna była przy jedzeniu, bo za wszelką cenę chciały się dostać do naszych talerzy ;) Jak na takie młodziaki, to super posłuszne - skutkuje w 90% przypadków. Muszę tylko nową gałąź brzozową przytachać, bo ta obecna już prawie cała pogryziona (gałązka metrowa, średnicy nadgarstka). Soema - polecam taką gałąź - sok z brzozy jest słodki, drewno miękkie, szczeniaki uwielbiają obgryzać. Tylko świeże musi być, nie ususzone i niezbyt cienkie. Telefonów i maili brak - cisza totalna :shake: Quote
Soema Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 W takim razie idę na spacer jutro.. z piłą :p małe śpią na łóżku, bo ja się muszę uczyc, a tu są spokojne. Choć od razu przystąpiły do powiększania dziury :mad: kupiłam dziś 5 chyba uszy do gryzienia... nie było wielkich zniszczeń, bo wszystko pochowałam. Apetyt nieziemski mają, ale nie skaczą jak jemy, tylko siedzą i zapewne życzą mi udławienia :diabloti: Quote
halbina Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/5tyg-malenstwo-podejrzenie-nuzycy-zbieramy-na-leczenie-pomozcie-134188/#post12015017 może ktoś pomóc temu biedactwu?... :-(:-(:-( Quote
Soema Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 halbina napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/f28/5tyg-malenstwo-podejrzenie-nuzycy-zbieramy-na-leczenie-pomozcie-134188/#post12015017 może ktoś pomóc temu biedactwu?... :-(:-(:-( Widzę...:-( ja po adopcji tych zrobię przerwę od dogo... to ponad możliwości :shake: Quote
halbina Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 One naprawdę są spokrewnione z moimi hienkami z Zamościa... :razz: Quote
Soema Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 halbina napisał(a):One naprawdę są spokrewnione z moimi hienkami z Zamościa... :razz: Bo tam w Zamościu taką hodowlę mają :diabloti: (to nie jest śmieszne) Quote
halbina Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 nie... ale i ja zaczynam tak własnie myśleć...:roll: Quote
Basia1968 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Soema napisał(a):Basia jak zwykle podstępem :diabloti: "małe" to pojęcie względne.. Te szczeniaki co mam są "małe", ale większe od Nancuni :) za to Biszkopt był malutki :eviltong: a najmłodszy syn nie macza w tym palców?:lol: No właśnie najmłodszy macza tez w tym palce (16 lat) i sredni syn (19 lat) - Soema najstarszy ma 21 lat i jest juz poza domkiem :evil_lol::evil_lol: ja już wiekowa pani jestem:eviltong: No to co szykujemy malutką do mnie?? Najwyżej mąz mnie zabije. Juz zabija mnie za każdym psiakiem na DT:evil_lol::evil_lol: Ale on kocha wszystkie zwierzaki. Jak mówi: Ty to mnie zmiękczyłaś :lol: Quote
Soema Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ups..:oops: a ja myślałam, że oni młodsi, ale wtedy ciemno było, więc jestem usprawiedliwiona :) to trzeba szukać transportu w takim razie :multi: ale z tym trzeba poczekać na Tolę albo kogoś innego. Jogi mama wysłała książeczki? Quote
Basia1968 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 TZ Murki chyba będzie jechał do Warszawy w weekend z Roanem. Nie jestem pewna na 1000%. MOże on mógłby podrzucić z Janowa do tbg (tylko musiałby trochę zboczyć z drogi :shake: Quote
Basia1968 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Napisałam do Rodziców Maciusia i Murki. Może uda sie jakiś transport wiązany. Quote
Soema Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 moana napisał(a): w pociąg się bawią? :evil_lol: Bardzo możliwe, wiesz u mnie jest dyscyplina "w dwuszeregu zbiórka":diabloti: Quote
robkowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 napisał do mnie dziś chłopak(facet) maila ze strony kupsprzedaj że chce zaadoptować malucha, odpisałam żeby się skontaktował z Tobą Bazyliah telefonicznie mam nadzieję że to jakaś konkretna osoba:roll: póki co na razie bardzo się nie cieszę ale trzymam kciuki:kciuki: Quote
robkowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 za jakieś 3-4 tygodnie jedziemy z mężem do Lublina, moglibyśmy zabrać malucha, pozostaje trasa Lublin-Warszawa ale to dopiero za miesiąc jak by co Quote
irenaka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Przepraszam dziewczyny:oops: Czy ktoś nie ma mozliwości przewiezienia psa Opole -Bydgoszcz? Sprawa pilna. DS się denerwuje. Quote
robkowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ogłoszenia Alfy i Sigmy: szczeniaki suczki 4-mies zaszczepione,odrobaczone / Psy > Pozosta�e - Krak�w Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Ogłoszenia - Adopcje - szczeniaki suczki 4-mies odrobaczone,zaszczepione - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia szczeniaki suczki 4mies odrobaczone zaszczepione Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Ogłoszenie nr 797 - szczeniaki suczki 4 mies odrobaczone, zaszczepione - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Adopcja psa. Og�oszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Anonse, Og�oszenia, Darmowe Anonse, Praca, Og�oszenia zwierz�ta na mój pupil ktoś może dodać? na mieszańce już nie mogę chyba że w jakiejś rasie je umieszczę ale w jakiej?:razz: Quote
Soema Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 DZIĘKUJĘ :oops: jesteśmy po półgodzinnej sesji.. ciężko było. Wieczorem będą fotki :) Quote
Recommended Posts