Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi:
Ale wieści:lol:
Szczęscia w nowym domku Iwan:loveu:
Dziękuję Bazyliah za opieke nad małymi:loveu:
Dziewczyny, moze podrzucicie gdzies w ogloszeniach naszą Tolę od Murki; to tez jeszcze własciwie szczeniak i od paru miesięcy w hoteliku, tyle ogloszen i cisza:roll:

Posted

Jogi co trzeba wpisać w Allegro żeby wyskoczyła aukcja Alfy? Bo na innym wątku wyszło zamieszanie, a jak sprawdziłam to wpisując "szczeniaki" i "szczenię" wyskakuje tylko aukcja Bazyliahowej :roll:

Posted

jogi napisał(a):
szczeniak suczka i lokalizacja kraków
jest wyróżniona, na samej górze

Aaa dzięki :) a możesz zmienić zdjęcie Sigmy (na dole, drugie od lewej) na jeszcze jedno Alfy, bo Sigma jak siedzi to jest sporo drobniejsza od Alfy.
A główną fotę da się zamienić?

Posted

Oby.. :) chyba byłam za optymistycznie nastawiona i się zadeklarowałam, że pomogę w transporcie Deniska ze Śląska do domu w Tarnobrzegu. Mam nadzieję, że nie zostanę z dwoma psami na Święta :diabloti:

Posted

jogi napisał(a):
no i jak tam, będzie wizyta w Wawie??:razz:

Czekam na odpowiedzi ludzi.. ale ja w tym domu wielkich nadziei nie pokładam. Pani wydaje się starsza, nie bardzo stara.. Ma 2 pekinki (siostry bliźniaczki:diabloti:) 12 lat.. jedna leczona na serce. Mieszka na Pradze. Ma działke z domkiem poza Wwa i tam teraz będzie. Szuka większego psa, potem mówiła, że mogą być 2... To mnie niepokoi tylko, żeby na działkę pies nie trafił.

Posted

jogi napisał(a):
aha to takie buty:roll:

Może nie będzie tak źle. Wizyta będzie może już w tym tygodniu. Jeśli Alfa znajdzie jutro dom, to Pani (jeśli będzie fajna) znajdziemy innego psiaka.

Posted

A ja Wam poopowiadam o Alfie :cool1:
przez nią jestem dziś jakiś kilogram lżejsza :mad: byłyśmy na spacerze (do tego wrócę) i ktoś zaczął trzepać dywan, Alfa się wystraszyła i poleciała do klatki.. Lecę za nią, widzę że stoją ludzie pod windą, szukam ją i nic. Pytam czy nie widzieli jej, a Pani "przybiegła, wsiadła do windy i pojechała..". Byli w takim szoku, że ona weszła i siadła w windzie, że sami zapomnieli wejść :diabloti: widzę, że pojechała na 7 piętro, druga winda nie działa to poleciałam po schodach. Jestem na gorze - nie ma. Byłam na 8, też nic. Dzwonię do TŻ, a on "właśnie przyjechała:lol:" no to ja spowrotem po schodach na dół.. Później z tym klockiem na rękach poszliśmy do sklepu, przymierzyc szelki - oczywiście zamknięty. Wracamy - windy nie działają :angryy: no to po schodach na 9 piętro. Ona pierw się ganiała z nami, a potem już zaczęła zjeżdzac po tych schodach :eviltong: padła po powrocie jak kaffka.
Już ładnie załatwia się na dworze, choc jak zostanie sama to mam cały pokój wysmarowany w ****** :p

Poza tym bardzo się boi małych dzieci i pijanych mężczyzn..

Jutro trzymajcie kciuki :)

Posted

Dziś o 18 przyjeżdżają Państwo po Alfe :) mieszkanie z dzieckiem w Krakowie, zawsze mieli psy, ale odeszły ze starości później czekali, aż dziecko podrośnie. Już się dziś bawiło z Alfą. Takie zamieszanie tam było, Alfa wariowała, zwracała na siebie uwagę wszystkich, pan kamerzysta mnie speszył, więc na spokojnie przekażę sunie dziś popołudniu. :)

Posted

Soema napisał(a):
Dziś o 18 przyjeżdżają Państwo po Alfe :) mieszkanie z dzieckiem w Krakowie, zawsze mieli psy, ale odeszły ze starości później czekali, aż dziecko podrośnie. Już się dziś bawiło z Alfą. Takie zamieszanie tam było, Alfa wariowała, zwracała na siebie uwagę wszystkich, pan kamerzysta mnie speszył, więc na spokojnie przekażę sunie dziś popołudniu. :)

Wspaniała wiadomość! :multi: :multi::multi:Ja tutaj tak po cichutku podglądałam cały czas wątek i mocno trzymałam kciuki za całą czwóreczkę. Baaardzo się cieszę, że wkońcu i Alfa znalazła domek :multi: Malutka życzę Ci duuużo szczęścia !!! :kiss_2:

Posted

I pojechała :) Mała jak tylko weszła wiedziała, który jej piesek :lol: choć Denis zabiegał o względy..;)
Możemy szkieletorki przenieść do innego działu :multi:

Posted

Gratulacje Soema - wreszcie :)

Kiedy mnie nie było na dogo wiele się pozmieniało. Okazało się, że facet na Iwana zareagował koszmarnym uczuleniem (pies jego teściów, u których poprzednio mieszkali nie uczulał go). Strasznie szkoda im było go oddawać, bo okazało się, że w nowym domku był równie grzeczny, rewelacyjny dla dziecka.

No więc Iwan wrócił do mnie.

Dziś miałam mu zrobić nowe ogłoszenia, ale .... pojechał do swojego domku :) Mieszka w bloku, kobitka nie pracuje i potrzebuje towarzystwa, kiedy mąż w pracy.

Wyszło super, bo szczenior, który dziś do mnie przyjechał totalnie dziki, musiałabym znów izolować psiaki.

Posted

Asior napisał(a):
soema, to znaczy, ze na floriańskiej ktoś ją wypatrzył????

Właśnie Kochana przez to, że p. Beata mnie tak wyprosiła szybko zapomniałam Ci podziękować :oops: była tam rodzina z dzieckiem, pierw rozmawiali o tym psie starszym, ale panu się Alfa od razu spodobała. Oni ją chcieli już stamtąd wziac, z dzieckiem psiaka zapoznawali, ale było takie zamieszanie, jeszcze mnie pan kamerzysta speszył jak się produkowałam o umowie itd...:eviltong: i umówiliśmy się na telefon i wizytę.

Staram się robić porządki, ale Denis robi na złośc i załatwia się wszędzie :p najlepiej to w kilku miejscach...:mad: