Szami Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='terra']A ta biała futrzasta przy misce z ostatniego zdjęcia, też jakaś gruba.[/quote] To białe futrzaste to pies , te większe psy są odpasione bo one tam rządzą , te mniejsze i słabsze jedzą na końcu , chyba ,że ktoś nad nimi stoi i pilnuje to wtedy reszta spokojnie sobie je .
malagos Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Rzeczywiście, sporo takich ratlerków z ogonkami :roll:
wanda szostek Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Piękne stado. Tylko skąd wytrzasnąć 30 domków.
Poker Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 ja zaoferowałam DT za tydzień dla jednej najchudszej i najmniejszej suni
malagos Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Poker']ja zaoferowałam DT za tydzień dla jednej najchudszej i najmniejszej suni[/quote] Poker, cudownie! :loveu:
andzia69 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 zaznaczę sobie...moje dziecko studiuje w N.S...gdyby był potrzebny transport na trasie N.S - Kielce może mogłaby pomóc jakby Bubol był grzeczny i nie chciał zjeść towarzysza/szki ja też od czasu do czasu tam jeżdżę
Szami Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Dziewczyny dzięki wielkie , jutro jedziemy do psiaków , będą zdjęcia i opisy. Jakby ktoś mógł pomóc mi z ogłoszeniami psiaków to bardzo proszę .Sama już nie daję rady .
terra Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ogłosiłam pieski: [URL="http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=40342&id_kat=12"]Mix ratlerki (pinczer miniaturowy) szukają kochających domów[/URL] [URL="http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=38426"]Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia[/URL] [URL="http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Mix-ratler-pinczer-miniaturowy-pieski-i-suczki-do-adopcji-W0QQAdIdZ109873654"]Mix ratler pinczer miniaturowy, pieski i suczki do adopcji - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków[/URL] [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1844032_mix_ratler_pinczer_miniaturowy_pieski_i.html"]Mix ratler pinczer miniaturowy pieski i suczki czekają na do[/URL]
wanda szostek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Postaram się też zrobić kilka ogłoszeń.
terra Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pieski z rana do góry! Szukają szczęścia w wątku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-szczeniaka-albo-malego-psa-wolbrom-malopolska-132493/#post11872450[/url]
Suciune Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Witam, przepraszam jeśli pytanie już padło, ale nie mam czasu na przeczytanie całego wątku. Jak nazywa się ta wieś? Popytam znajomych, mieszkam blisko Nowego Sącza.
terra Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Szami'][B]Mała Wieś[/B] pod Nowym Sączem - zmarł właściciel zostało 30 piesków.[/quote] Pieski szukają domków, do góry!
pixie Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Szami czy udalo sie zywej wrocic do domu?:roll: Chyba Ci sie czworzy w oczach? Czekamy jutro na relacje hmmm no i mysl mysl moze kogos...a moze andzia przu okazji wizyty w NS moglaby wesprzec Ciebie i poszlybyscie razem do tej gminy? gdyby jakis dzionek Andzi wolny? Andziu69:loveu: czy wybierasz sie niebawem do NS? Szami spytaj weta, o ktorym rozmawialysmy za ile zrobilby sterylki i kastracje wszystkich psow bylby podstawa do rozmowy z gmina ciekawe czy ona ma jakas umowe z hyclem?
Kar0la Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 O rany 30 psów.:crazyeye: Widać, że rozmnażały się między sobą. Całe szczęście są ładne i malutkie. Kurcze ja w tej chwili nie mogę wziąźć żadnego psa na tymczas. :-( Oby szybko znalazły domki.
andzia69 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='Suciune']Witam, przepraszam jeśli pytanie już padło, ale nie mam czasu na przeczytanie całego wątku. Jak nazywa się ta wieś? Popytam znajomych, mieszkam blisko Nowego Sącza.[/quote] [B]Chełmiec[/B] - od N.S oddziela ją most na Dunajcu - tak więc to jakby dzielnica N.S Pixie - nie wiem, kiedy będę w N.S - mam strasznie dużo roboty:-( wczoraj córka z Buboliną przyjechała...
Szami Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [quote name='pixie']Szami czy udalo sie zywej wrocic do domu?:roll: Chyba Ci sie czworzy w oczach? Czekamy jutro na relacje hmmm no i mysl mysl moze kogos...a moze andzia przu okazji wizyty w NS moglaby wesprzec Ciebie i poszlybyscie razem do tej gminy? gdyby jakis dzionek Andzi wolny? Andziu69:loveu: czy wybierasz sie niebawem do NS? Szami spytaj weta, o ktorym rozmawialysmy za ile zrobilby sterylki i kastracje wszystkich psow bylby podstawa do rozmowy z gmina ciekawe czy ona ma jakas umowe z hyclem?[/quote] Wróciłam cała i zdrowa ale załamana . Naliczyłyśmy wszystkich psów 30 w tym 16 suczek , 10 psów , 4 psiaki to staruszki , mogą zostać na dożywocie u Pana , który się nimi teraz opiekuje. Najgorsze jest to ,że 4 suki mają cieczkę . Reszta suczek dostała zastrzyki , całe stado tabletki na robaki i krople na pchły. NAJPILNIEJ TRZEBA ZABRAĆ SZCZENNĄ SUCZKĘ NR 3 , SUCZKĘ Z WIELKIM GUZEM NR 4 , PIESKA Z NR 21 - STADO GO BARDZO GRYZIE !!!!!!!! No i te z cieczką . Jeżeli chodzi o sterylki to Pan doktor powiedział ,że może zrobić w cenie - ogólnopolskiej akcji sterylizacji - ale skąd na to wziąć pieniądze i co potem z tymi sukami po zabiegu ??????
Recommended Posts