andzia69 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Poker napisał(a):dopóki nie wydam Merlinki , nie mogę wziąć następnej bidy :shake::-( mam nadzieję, ze to szybko nastąpi! trzymam kciuki:lol:
terra Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Wspaniale że Frezja już we własnym domku! Ciekawe ile jeszcze psiaków czeka?
ata Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Poker - widze, że wczoraj nie pisałaś, bo pewnie cały dzień ryczałaś :evil_lol::eviltong: Fajnie że mała już w stałym kochającym domku;) Kwiatki dla nowych opiekunów:Rose::Rose:
Poker Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 pisałam wczoraj na wątku Frezji, a że sie poryczałam to normalka. Tak tę małą pokochaliśmy,że strach.Ale domek ma marzenie.
ata Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Poker napisał(a):pisałam wczoraj na wątku Frezji, a że sie poryczałam to normalka. Tak tę małą pokochaliśmy,że strach.Ale domek ma marzenie. właśnie przeczytałam i gratuluję:p
zulugula Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Andzia, czy wiesz kiedy Szami pojawi się na wątku?
żabusia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 A można się dowiedzieć czy stosujecie u suczek antykoncepcję?
andzia69 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 zulugula napisał(a):Andzia, czy wiesz kiedy Szami pojawi się na wątku? nie wiem...ale gdzieś na wątku był jej telefon, to w razie co pewnie można do niej się dodzwonic;) ps. a nie chcesz może małego szczylka albo 4 na tymczasik?:diabloti:
Poker Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 żabusia napisał(a):A można się dowiedzieć czy stosujecie u suczek antykoncepcję? sunie dostały srodek antykoncepcyjny,ale nie wiem jak długo działa.
Szami Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 zulugula napisał(a):A które jeszcze zostały? W zasadzie to już niewiele zostało , szczęśliwie udało się wyadoptować psiaki do super domków ( jakoś teraz ludzie zaczęli rozglądać się za psiakami ). Na gospodarce zostały tylko starsze psiaki ( same psy ) . Także wszystkim z całego serca dziękuję za pomoc i wsparcie !!!!!!!!!!!
Poker Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 czyli sprawa zamknięta ? :crazyeye: to rewelacja ,że tylu psiakom udało się znaleźć domki. Szami, to Tobie się należą podziękowanie i uznanie za zajęcie się psiakami i posterowaniem akcją .
terra Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 No to wspaniale, że pieski już mają domki.:multi: Czyli ogłoszenia można zdjąć?
ARKA Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [quote name='Szami']W zasadzie to już niewiele zostało , szczęśliwie udało się wyadoptować psiaki do super domków ( jakoś teraz ludzie zaczęli rozglądać się za psiakami ). :roll: W Polsce??
żabusia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 To te staruszki - same pieski - już tam po prostu zostają? Będzie się nimi zajmował brat byłego właściciela? A one tam mają jakieś budy na zimę? To przecież maluchy, no i już nie najmłodsze.
zulugula Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ARKA napisał(a)::roll: W Polsce?? Zgadza się. Do mnie też dzwonią w sprawie adopcji. I to na prawdę fajne domki.
Szami Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 żabusia napisał(a):To te staruszki - same pieski - już tam po prostu zostają? Będzie się nimi zajmował brat byłego właściciela? A one tam mają jakieś budy na zimę? To przecież maluchy, no i już nie najmłodsze. Tak zostają !!!!!! Mają gdzie spać Pan bierze je do domu . Można już ogłoszenia pościągać !!!!!!!!!!! [quote name='poker: Psiaki nocują w oborze z krowami :evil_lol:[/quote'] Lepiej może z krowami bo ciepło i sucho !!!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję .
ARKA Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 zulugula napisał(a):Zgadza się. Do mnie też dzwonią w sprawie adopcji. I to na prawdę fajne domki. To mala sunia z OS szuka domu, 5 kg suczka, czarna. Bylas na jej wątku?
Recommended Posts