izulkabu Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 trzymam trzymam :) i to bardzo, bardzo mocno :loveu: Quote
malawaszka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='NaamahsChild']Witajcie, dzisiaj byłam na spotkaniu z dr Kiełbowiczem, jesteśmy umówieni na przyszły tydzień na diagnozowanie. Badania będą bezpłatne, jako że Tofik jest bezdomnym maleństwem, jedyne ewentualnie poniesione koszta to leki. Trzymajcie mocno kciuki za małego! super, że są tacy weci :Rose: Quote
mysza 1 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 jotka napisał(a):W środę ruszamy do Wrocka! To my już trzymamy kciukasy za maluszka. Ależ on kochany jest:loveu: od razu widzę moją Zuzię:loveu: Quote
Gosiapk Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 NaamahsChild napisał(a):Witajcie, dzisiaj byłam na spotkaniu z dr Kiełbowiczem, jesteśmy umówieni na przyszły tydzień na diagnozowanie. Badania będą bezpłatne, jako że Tofik jest bezdomnym maleństwem, jedyne ewentualnie poniesione koszta to leki. Trzymajcie mocno kciuki za małego! ale super VET!!! :multi: Quote
amikat Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Super super super! Dzięki Janeczko za transport, czas itd a Tobie MArtuniu - dzięuje za lekarzy, klinikę itp. Quote
izulkabu Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Czekamy na wieści. Anetko co z domem dla małego ? Czy nadal są zinteresowani Ci u których był zanim się okazało, że nie widzi ? Quote
zuzlikowa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 izulkabu napisał(a):Czekamy na wieści. Anetko co z domem dla małego ? Czy nadal są zinteresowani Ci u których był zanim się okazało, że nie widzi ? Ponawiam pytania! Kciukasy trzymam!:loveu: Quote
amikat Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 ważne ze będzie! jeden dzień w tą czy w tamtą.... Quote
lena_zet Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 a co ze starym domkiem?Nadal zainteresowani Tofikiem? Quote
Ola la Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Niom tez ciekawam... a tak w ogole to Ferdek pozdrawia swojego nowego kumpla-Tofficzka szalonego.Liczy sobie po cichu na kolejne Toffikowo-Ferdkowe meetingi:evil_lol: to drugi pies z jakim Ferdi potrafi sie bawic:crazyeye: Kurcze Toffik ma nieziemski urok osobisty:loveu: Quote
izulkabu Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 lena_zet napisał(a):a co ze starym domkiem?Nadal zainteresowani Tofikiem? Anetka odpowiadaj ciekawskim, nie bój się nie zbijemy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lena_zet Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ola la napisał(a):Niom tez ciekawam... a tak w ogole to Ferdek pozdrawia swojego nowego kumpla-Tofficzka szalonego.Liczy sobie po cichu na kolejne Toffikowo-Ferdkowe meetingi:evil_lol: to drugi pies z jakim Ferdi potrafi sie bawic:crazyeye: Kurcze Toffik ma nieziemski urok osobisty:loveu: Ano:razz: Szkoda tylko, że w niedzielę tak brzydko było i żeśmy się nie spotkały, ja nawaliłam, bo żem nie odpisała, bo przyjechał mnie odwiedzić mój przyjaciel i tak mnie zagadał, że zapomniałam odpowiedzieć na smsa....przepraszam cię Oleńko :buzi: W ten weekend też mam nadzieję, że się spotkamy :loveu: Quote
zuzlikowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Dziewczyny tak zaaferowane,ze na pytania nie patrzą:oops: Powodzenia Toffiku!:loveu: Quote
HebaNova Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 no właśnie klachy sobie urządzają paploły jedne a o przyszłości Tofikowej nic nie napiszą.:angryy: Quote
jotka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 z poprzednim domkiem trzeba porozmawiać, tylko nie ma komu i nie ma kiedy. Lena, może Ty byś sie zgadała? Quote
Grzecho Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Pilnie przyjmę kupony z żółtych ston z Gazety Wyborczej. W każdy piątek w Gazecie Wyborczej na stronach lokalnych ukazują się tzw. żółte strony z kuponami na ogłaszanie zwierzaków. Jeżeli ktoś nie potrzebuje tych kuponów to bardzo proszę o kontakt na PW. Przyjmę każdą ilość. :lol: Quote
HebaNova Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ja kiedyś psiaki ogłaszałam bez tych kuponów, osobiście dreptałam do biura GW na pl. Andrzeja w Katowicach i tam na ichnich blankiecikach pisałam ogłoszenie darmowe, moze teraz też tak się da? Quote
mysza 1 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 czekamy na wieści o Tofiku, to chyba jutro. Quote
amikat Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Dzisiaj Janeczka sprawdziła dom były / i z nadzieją na przyszłość . Efektem tego - jutro jedzie do Wrocławia Januszek mąż Janki i Pan Tofika. Jadą razem !!!!! Quote
NaamahsChild Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 To czekam na całą gromadę jutro rano:razz: Quote
halbina Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 trzymamy kciuki za oczka i zdrowie Tofika oraz za jego domek! Quote
izulkabu Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 amikat napisał(a):Dzisiaj Janeczka sprawdziła dom były / i z nadzieją na przyszłość . Efektem tego - jutro jedzie do Wrocławia Januszek mąż Janki i Pan Tofika. Jadą razem !!!!! :multi::multi::multi: Trzymam kciuki, czekam jak wszyscy na wieści i nawet nie umiem powiedzieć jak się cieszę, jestem pewna, że dom będzie dla Toffika rewelacyjny :loveu: Quote
Recommended Posts