Jump to content
Dogomania

Szczeniak niewidzący z oczopląsem- POMOCY!!!! TOFI ma dom !!!

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NaamahsChild']Witajcie,
dzisiaj byłam na spotkaniu z dr Kiełbowiczem, jesteśmy umówieni na przyszły tydzień na diagnozowanie. Badania będą bezpłatne, jako że Tofik jest bezdomnym maleństwem, jedyne ewentualnie poniesione koszta to leki.
Trzymajcie mocno kciuki za małego!

super, że są tacy weci :Rose:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Witajcie,
dzisiaj byłam na spotkaniu z dr Kiełbowiczem, jesteśmy umówieni na przyszły tydzień na diagnozowanie. Badania będą bezpłatne, jako że Tofik jest bezdomnym maleństwem, jedyne ewentualnie poniesione koszta to leki.
Trzymajcie mocno kciuki za małego!

ale super VET!!! :multi:

Posted

izulkabu napisał(a):
Czekamy na wieści. Anetko co z domem dla małego ? Czy nadal są zinteresowani Ci u których był zanim się okazało, że nie widzi ?

Ponawiam pytania!
Kciukasy trzymam!:loveu:

Posted

Niom tez ciekawam...

a tak w ogole to Ferdek pozdrawia swojego nowego kumpla-Tofficzka szalonego.Liczy sobie po cichu na kolejne Toffikowo-Ferdkowe meetingi:evil_lol: to drugi pies z jakim Ferdi potrafi sie bawic:crazyeye:
Kurcze Toffik ma nieziemski urok osobisty:loveu:

Posted

Ola la napisał(a):
Niom tez ciekawam...

a tak w ogole to Ferdek pozdrawia swojego nowego kumpla-Tofficzka szalonego.Liczy sobie po cichu na kolejne Toffikowo-Ferdkowe meetingi:evil_lol: to drugi pies z jakim Ferdi potrafi sie bawic:crazyeye:
Kurcze Toffik ma nieziemski urok osobisty:loveu:

Ano:razz:
Szkoda tylko, że w niedzielę tak brzydko było i żeśmy się nie spotkały, ja nawaliłam, bo żem nie odpisała, bo przyjechał mnie odwiedzić mój przyjaciel i tak mnie zagadał, że zapomniałam odpowiedzieć na smsa....przepraszam cię Oleńko :buzi:
W ten weekend też mam nadzieję, że się spotkamy :loveu:

Posted

Pilnie przyjmę kupony z żółtych ston z Gazety Wyborczej.

W każdy piątek w Gazecie Wyborczej na stronach lokalnych ukazują się tzw. żółte strony z kuponami na ogłaszanie zwierzaków. Jeżeli ktoś nie potrzebuje tych kuponów to bardzo proszę o kontakt na PW.
Przyjmę każdą ilość. :lol:

Posted

ja kiedyś psiaki ogłaszałam bez tych kuponów, osobiście dreptałam do biura GW na pl. Andrzeja w Katowicach i tam na ichnich blankiecikach pisałam ogłoszenie darmowe, moze teraz też tak się da?

Posted

Dzisiaj Janeczka sprawdziła dom były / i z nadzieją na przyszłość . Efektem tego - jutro jedzie do Wrocławia Januszek mąż Janki i Pan Tofika.
Jadą razem !!!!!

Posted

amikat napisał(a):
Dzisiaj Janeczka sprawdziła dom były / i z nadzieją na przyszłość . Efektem tego - jutro jedzie do Wrocławia Januszek mąż Janki i Pan Tofika.
Jadą razem !!!!!

:multi::multi::multi: Trzymam kciuki, czekam jak wszyscy na wieści i nawet nie umiem powiedzieć jak się cieszę, jestem pewna, że dom będzie dla Toffika rewelacyjny :loveu: