Jump to content
Dogomania

Szczeniak niewidzący z oczopląsem- POMOCY!!!! TOFI ma dom !!!

Recommended Posts

Posted

Boże chociaż tutaj jakieś dobre wiadomości. Samej szczęśliwości pieseczku Ci ż:loveu:yczę. Psinkce u któ rej dzisiaj byłam brakuje tego ciepła i szczęścia. Miała mieć na stare lata ciepły dom a ma beton i kojec.:shake::angryy:

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toffiku oj Toffiku z kim teraz bedzie moj Ferdas na dworek chodził??:(
no ale wazne ze masz chałupke :cool3:

No Lena ma teraz Czakiego:cool3:ojdziemy wiec z Ferdem i Czakim szaleńcem:multi:

Posted

Tofi ma domek!!!:multi::multi::multi::multi: To supcio!!;D Dobrze,że znalazł się ktoś kto będzie poświęcał dużo czasu dla nie widomego Toffika :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Wszyskim miłośnikom czworonożnej gadziny życzymy
Wesołych Świąt i wiadra wody w Śmigusa Dyngusa

Podpisali:
Grzecho, Grazyna9915, Dawixx, dwie beagelki (Sunia i Luna), stały tymczas Yoko i futrzaki(Skarpetka, Łatka, Pinokio, Barbie, Perełka, Majka i Bethowen), i jeszcze drobna dzikuska na tymczasie - Aria.

Posted

Krysia_82 napisał(a):
Witam to ja adoptowałam Tofasia,przykro mi było czytać Wasze posty,poczułam się jak bezduszna istota No ale ważne że Toficzek jest ze mną
Witam na dogomanii :multi: i cieszę, że Toffik jednak u Państwa został :multi:. Mam nadzieję, że będzie tu Pani od czasu do czasu zaglądała i wrzuci czasem jakieś zdjęcia Toffika. Chętnie byśmy go zobaczyli :).

A co postów, o których Pani pisze, to proszę się nie denerwować. My, tu na dogo, mamy BARDZO dużo do czynienia z domami nieodpowiedzialnymi, nieciekawymi, niedobrymi, czasami wręcz okropnymi, potwornymi :(. Bardzo często trafiają do nas ludzie/lub sami na nich trafiamy, którzy wzięli psa, ale oddają go przy pierwszym niepowodzeniu (a niepowodzeniem tym czasami jest taka oczywista drobnostka jak to, że szczeniak sika w domu), którzy potrafią oddać swojego psiego przyjaciela po kilku latach wspólnego życia, bo po prostu już im się znudziło posiadanie zwierzaka. Takich przykładów mogłabym mnożyć i mnożyć i mnożyć... :shake:
Może dlatego czasami jesteśmy już uczuleni na pewne sytuacje i reagujemy za nerwowo...

Posted

[quote name='Krysia_82']chciałabym fotki posłać ino nie wiem jak je wkleić :(Oto krótki instruktaż :smile:. Ja wrzucałam swoje pierwsze zdjęcia tak:

Zarejestrowałam się na www.fotosik.pl
Zrzuciłam zdjęcia z aparatu do komputera.
Pomniejszyłam je (nie mogą być większe niż 400x600, o ile dobrze pamiętam) i zapisałam w jakimś tam pliku.
Weszłam na fotosik, zalogowałam się.
Kliknęłam dodaj zdjęcia.
Dodałam po kolei (masz tam taką opcję, że możesz dodać więcej niż 1 zdjęcie na raz, to wygodna sprawa).
Pod każdym dodanym zdjęciem jest napis "pobierz pozostałe kody". Kliknęłam na niego a następnie skopiowałam wpis z linijki "pełen rozmiar na forum" i wkleiłam tu.
I po sprawie.
Powodzenia.

Posted

Krysia_82 witamy na dogomanii!!!!

Nie przejmuj sie tam niczym.My tu wszyscy kochamy piesy.Mozna bylo kogos blednie ocenic po jego jednej decyzji ale liczy sie to zeby naprawiac swoje nietrafne decyzje czy czyny;)

Kochasz Toffika i masz go spowrotem u siebie i to jest najważniejsze :loveu:

a co do zdjec to jesli chcesz wyslij mi je na maila : [email protected]
to moge je wstawic.

Pozdrawiam!:multi:

Posted

Krysiu witaj. Od początku wiedziałam, że nie jesteś zła osobą tylko sytuacja Cię zaskoczyła i na początek przerosła. Rozmawiałyśmy chwilę jak adoptowalaś Toficzka,to mnie dałaś nową smycz i szelki. Faktycznie jest tak, że tyle zła jest na świecie, że dogomaniacy reagują emocjonalnie ale nie przejmuj się :loveu::loveu::loveu: Tofik tak bardzo nas ujął swoją mordką, że miało dla nas szczególne znaczenie, żeby mu w życiu było dobrze. Jak przyjechał ze schroniska to w klatce atakowały go nawet te małe 3 miesięczne szczeniaki,teraz już wiemy dlaczego :(.
Ja wiem, że Toficzek ma wspaniały dom i swoich ludzi, świadomych właścicieli :calus: a może odwiedzicie nas na następnej akcji ? Bardzo chciałabym go pogłaskać za uszkami :loveu:
Wesołych Świąt Kochani :)

Posted

Krysiu tak odwiedzcie nas! albo ty przyjedz;)wesolo na tych akcjach oj wesolo.zobaczysz;)
Moze sie wkrecisz?:cool3: z puchą mozna polazic...i pieskow pilnowac:-D