majka50 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Boże chociaż tutaj jakieś dobre wiadomości. Samej szczęśliwości pieseczku Ci ż:loveu:yczę. Psinkce u któ rej dzisiaj byłam brakuje tego ciepła i szczęścia. Miała mieć na stare lata ciepły dom a ma beton i kojec.:shake::angryy: Quote
Ola la Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Toffiku oj Toffiku z kim teraz bedzie moj Ferdas na dworek chodził??:( no ale wazne ze masz chałupke :cool3: No Lena ma teraz Czakiego:cool3:ojdziemy wiec z Ferdem i Czakim szaleńcem:multi: Quote
Dyzia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Tofi ma domek!!!:multi::multi::multi::multi: To supcio!!;D Dobrze,że znalazł się ktoś kto będzie poświęcał dużo czasu dla nie widomego Toffika :loveu: Quote
amikat Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Bardzo się cieszę. Chce podejść dzisiaj do nich i zobaczyć co i jak z psiakiem. Zdam Wam jutro relacje oczywiście. Quote
ewa36 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Niech ci się szczęści piesiulku w nowym domku :multi: Quote
miki-ostrowiec Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 :multi::multi::multi:wreszcie sami swoi Quote
Grzecho Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wszyskim miłośnikom czworonożnej gadziny życzymy Wesołych Świąt i wiadra wody w Śmigusa Dyngusa Podpisali: Grzecho, Grazyna9915, Dawixx, dwie beagelki (Sunia i Luna), stały tymczas Yoko i futrzaki(Skarpetka, Łatka, Pinokio, Barbie, Perełka, Majka i Bethowen), i jeszcze drobna dzikuska na tymczasie - Aria. Quote
Krysia_82 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Witam to ja adoptowałam Tofasia,przykro mi było czytać Wasze posty,poczułam się jak bezduszna istota No ale ważne że Toficzek jest ze mną Quote
maciaszek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Krysia_82 napisał(a):Witam to ja adoptowałam Tofasia,przykro mi było czytać Wasze posty,poczułam się jak bezduszna istota No ale ważne że Toficzek jest ze mnąWitam na dogomanii :multi: i cieszę, że Toffik jednak u Państwa został :multi:. Mam nadzieję, że będzie tu Pani od czasu do czasu zaglądała i wrzuci czasem jakieś zdjęcia Toffika. Chętnie byśmy go zobaczyli :). A co postów, o których Pani pisze, to proszę się nie denerwować. My, tu na dogo, mamy BARDZO dużo do czynienia z domami nieodpowiedzialnymi, nieciekawymi, niedobrymi, czasami wręcz okropnymi, potwornymi :(. Bardzo często trafiają do nas ludzie/lub sami na nich trafiamy, którzy wzięli psa, ale oddają go przy pierwszym niepowodzeniu (a niepowodzeniem tym czasami jest taka oczywista drobnostka jak to, że szczeniak sika w domu), którzy potrafią oddać swojego psiego przyjaciela po kilku latach wspólnego życia, bo po prostu już im się znudziło posiadanie zwierzaka. Takich przykładów mogłabym mnożyć i mnożyć i mnożyć... :shake: Może dlatego czasami jesteśmy już uczuleni na pewne sytuacje i reagujemy za nerwowo... Quote
Krysia_82 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 chciałabym fotki posłać ino nie wiem jak je wkleić :( Quote
maciaszek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Krysia_82']chciałabym fotki posłać ino nie wiem jak je wkleić :(Oto krótki instruktaż :smile:. Ja wrzucałam swoje pierwsze zdjęcia tak: Zarejestrowałam się na www.fotosik.pl Zrzuciłam zdjęcia z aparatu do komputera. Pomniejszyłam je (nie mogą być większe niż 400x600, o ile dobrze pamiętam) i zapisałam w jakimś tam pliku. Weszłam na fotosik, zalogowałam się. Kliknęłam dodaj zdjęcia. Dodałam po kolei (masz tam taką opcję, że możesz dodać więcej niż 1 zdjęcie na raz, to wygodna sprawa). Pod każdym dodanym zdjęciem jest napis "pobierz pozostałe kody". Kliknęłam na niego a następnie skopiowałam wpis z linijki "pełen rozmiar na forum" i wkleiłam tu. I po sprawie. Powodzenia. Quote
Ola la Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Krysia_82 witamy na dogomanii!!!! Nie przejmuj sie tam niczym.My tu wszyscy kochamy piesy.Mozna bylo kogos blednie ocenic po jego jednej decyzji ale liczy sie to zeby naprawiac swoje nietrafne decyzje czy czyny;) Kochasz Toffika i masz go spowrotem u siebie i to jest najważniejsze :loveu: a co do zdjec to jesli chcesz wyslij mi je na maila : [email protected] to moge je wstawic. Pozdrawiam!:multi: Quote
Krysia_82 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 coś mi nie wychodzi (( A jest inny sposób??Tofalek wogole jest taki łobuzek i fajniusio broni domku :) Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Ja tylko skromnie,lecz z serca...Wesołych Świąt!:loveu: Quote
izulkabu Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Krysiu witaj. Od początku wiedziałam, że nie jesteś zła osobą tylko sytuacja Cię zaskoczyła i na początek przerosła. Rozmawiałyśmy chwilę jak adoptowalaś Toficzka,to mnie dałaś nową smycz i szelki. Faktycznie jest tak, że tyle zła jest na świecie, że dogomaniacy reagują emocjonalnie ale nie przejmuj się :loveu::loveu::loveu: Tofik tak bardzo nas ujął swoją mordką, że miało dla nas szczególne znaczenie, żeby mu w życiu było dobrze. Jak przyjechał ze schroniska to w klatce atakowały go nawet te małe 3 miesięczne szczeniaki,teraz już wiemy dlaczego :(. Ja wiem, że Toficzek ma wspaniały dom i swoich ludzi, świadomych właścicieli :calus: a może odwiedzicie nas na następnej akcji ? Bardzo chciałabym go pogłaskać za uszkami :loveu: Wesołych Świąt Kochani :) Quote
Ola la Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Krysiu tak odwiedzcie nas! albo ty przyjedz;)wesolo na tych akcjach oj wesolo.zobaczysz;) Moze sie wkrecisz?:cool3: z puchą mozna polazic...i pieskow pilnowac:-D Quote
scarlet Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Przepraszam za offa, ale maleństwo pilnie potrzebuje dt/ds – prosimy o pomoc!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-sniezka-ma-3-m-ce-chora-skora-brak-szansy-czy-przezyje-135518/ Quote
Recommended Posts