Glutofia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 oj to brzmi dość optymistycznie!! A wiadomo juz co konkretnie Toficzkowi dolega? Quote
Ola la Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Super wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
lena_zet Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Glutofia napisał(a):oj to brzmi dość optymistycznie!! A wiadomo juz co konkretnie Toficzkowi dolega? Glutofina, przyznaj się, że wątku nie czytałaś, a na pewno nie 2 ostatnich stron :eviltong: Quote
jotka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Tofik u lekarza teraz jest, trzymajmy kciuki, żeby dobrze zbadany był i żeby diagnoza była pomyślna! Quote
jotka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Diagnoza brzmi: pies nie widział i widzieć nie będzie, ale poza tym jest zdrowy i dożyje późnej starości. To chyba dobra wiadomość? :lol:Raczej nie spodziewaliśmy się, ze uda sie wzrok przywrócić. Quote
Ola la Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 jotko pewno ,ze dobra wiadomosc:lol:wazne zeby dlugo chlopinka zyla i szczesliwie. tylko jak wlasciciele?chca Tofika?Skoro tofikowy Pan byl we Wroclawiu to moze Tofi juz z nim pojechal?:cool3: Quote
malawaszka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 a wiadomo dlaczego nie widzi? ogólnie wiadomość dobra, jesli oznacza, że chłopakowi nic więcej nie dolega :loveu: Quote
jotka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Nie widzi, bo wadliwy genetycznie. Tofik wysiadł w Katowicach ze swoim starym - nowym panem, który już w drodze do Wrocławia był zdecydowany, ze go zabierze do domu! Quote
Ola la Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 No to piknie!!!!!!!!! Swietnie ,ze chca Tofika mimo wszystko. Niestety tak to jest ,ze zdajemy sobie sprawe z tego jaki ktoś byl dla nas wazny kiedy go zabraknie :shake: no ale maja znowu Tofiego szalonego:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 amikat napisał(a):a co NAJWAŻNIEJSZE - 2 ulice od mojego domu!:mad: No to zdaj nam szybko relację jak tam Tofcio w nowym domku:evil_lol: Quote
amikat Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 a co NAJWAŻNIEJSZE - 2 ulice od mojego domu!:mad: Quote
NaamahsChild Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Dr. Kiełbowicz powiedział, że Toffik po prostu urodził się z jednym zmysłem mniej, a w zasadzie ze wzrokiem nieprawidłowo wykształconym. Jedno oczko, prawe - całkowicie zmętniałe wewnątrz. Oczko lewe: albo kompletny brak unerwienia, albo jeden wielki miszmasz - nic na swoim miejscu.. Ale Toffik poza tym jest zdrowy! I zaprosił za jakieś 6 m-cy na ewentualne badanie kontrolne (ciśnienie śródgałkowe jest w porządku póki co). Quote
zuzlikowa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 :multi::multi::multi: A to ci nowina! "Ale Toffik poza tym jest zdrowy!" I tak trzymaj chłopię ...cukierkowe!Zmysłów Ci jeszcze nie mało zostało...nie jeden ani nie zauważy,ze Ci czegoś brakuje! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
NaamahsChild Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 zuzlikowa napisał(a)::multi::multi::multi: A to ci nowina! "Ale Toffik poza tym jest zdrowy!" I tak trzymaj chłopię ...cukierkowe!Zmysłów Ci jeszcze nie mało zostało...nie jeden ani nie zauważy,ze Ci czegoś brakuje! :loveu::loveu::loveu::loveu: Nie zauważą! Jak czekaliśmy na swoją kolej to klienci myśleli, że mi będziemy tyłozgryz operować, byli w szoku, że on nie widzi:diabloti: Quote
izulkabu Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 :evil_lol: nas tak samo oszukał na akcji :evil_lol: bardzo się cieszę, że jednak zamieszkał z tymi ludźmi, często strach, niewiadoma i panika jest złym doradcą, kiedy jednak na spokojnie się pewne sprawy przemyśli to wszystko wygląda inaczej :multi::multi::multi: Życzę im wszystkiego dobrego i gratuluję odwagi i decyzji :loveu:Toffik na pewno będzie miał super Quote
malawaszka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 no to trzymam :kciuki: żeby chłopaczek już całe zycie był szczęśliwy :loveu::multi::multi::multi: Quote
ANETTTA Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 a moze tak w wolnej chwili relaks... http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-srebro-na-ratowanie-bernardynow-koniec-20-marca-133473/index3.html#post11990024 xxxxxxxxx Quote
Glutofia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 lena_zet napisał(a):Glutofina, przyznaj się, że wątku nie czytałaś, a na pewno nie 2 ostatnich stron :eviltong: Przegapiłam dwie strony???? to juz wiem dlaczego nic nie wiem!!! :comp26: Quote
amikat Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 BARDZO BARDZO się ciesze. Oby jego domek był tym na całe zycie!!!! Quote
lena_zet Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ja też bardzo się cieszę ;) Dzwoniłam wczoraj wieczorem do domku, przekazałam co mi przyszło do głowy, niestety nie zdążyłam do nich podjechać, ponieważ do domku weszłam dopiero o godzinie 20....dzisiaj też mam pokręcony dzień, więc poprosiłam właścicieli Tofika żeby wpadli do nas w sobotę na akcję, wtedy miałabym czas z nimi dłużej porozmawiać i powiedzieć wszystko co wiem, co zaobserwowałam i czego Tofika nauczyłam;) No nic, póki co wszystko gra, oni sobie zdają sprawę, że Tofik widzieć nie będzie itd itp etc, więc nie są ani zaskoczeni ani zdesperowani! To normalny pies, tyle, że niewidomy. A moja Lili Ślepotka (kocisko bez oka) łazi i go szuka, to byli najlepsi przyjaciele:shake: Quote
zuzlikowa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 amikat napisał(a):BARDZO BARDZO się ciesze. Oby jego domek był tym na całe zycie!!!! ...niech innej opcji nie ma!!! Na całe szczęśliwe życie!:loveu: Quote
Onaa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 A więc Maluszek ma domek i miłość !!! wspaniale :multi: :multi: :multi: Quote
Onaa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 przepraszam bardzo, ale muszę tu zrobić offa bo kto pomoże jak nie szczęśliwi dogomaniacy :) !!! sprawa jest poważna - brak pomocy dla tego pieska oznacza jego koniec :placz: to smutne, ale takie jest życie .... Czy ktoś da szansę Fuksikowi - on już tak wiele wycierpiał ale dalej chce żyć !!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/fuksik-nastepny-starachowicki-rudzielec-czy-bez-szans-131317/ Quote
halbina Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dogo07 napisał(a):A więc Maluszek ma domek i miłość !!! wspaniale :multi: :multi: :multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts