sleepingbyday Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 no prosze. nie było mnie kilak dni, myślałam, ze będe mieć do nadrobienia ok 10 stron. a tu 2 posty!! Quote
Michal_Kubusiowy Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Zdjęcia specjalnie dla Cioteczek.:) Quote
niteczka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Michal_Kubusiowy napisał(a):Zdjęcia specjalnie dla Cioteczek.:) Cudna Pańcia, cudne pieski :lol: Quote
Mysia_ Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 pięknie :loveu::loveu::loveu: aż się łezka w oku kręci :oops: Quote
gonia66 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 WIecie co???Az mi się w brzuchu cos robiló takiego..jak motyle(kiedy to było ostatnio...:loveu:)...normalnie nie mogę...na kazdziutkim zdjeciu Kubuś się uśmiecha..na każdym...ja juz nie wiem teraz kto śliczniejszy..Kubus czy Pańcia:eviltong::eviltong::eviltong:Oj...MIchale Michale..alez masz teraz Piękności w domku- sztuk 3...hohoho...nie każdy tak ma..oj..nie:loveu::loveu: Kubuś nam odmlodniał przy tych ślicznych Dziewczynkach(Pańci i sunie malutkiej) o kilka dobrych lat...zrobił sie bielutki ...no kurde...duma normalnie...dla mnie SZOK to mało...jestem w MEGA PODZIWIE...i nardzo bardzo dziekuję Kubusiowej Rodzince- jesteście cudowni(cho chętnie ujrzałabym też Pańcia na fotkach:eviltong:)....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='gonia66']bardzo dziekuję Kubusiowej Rodzince- jesteście cudowni(choć chętnie ujrzałabym też Pańcia na fotkach:eviltong:)....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gonia , Ty ciągle podnosisz poprzeczkę :evil_lol: cos taka ciekawa tego pańcia Kubusiowego :cool3::cool3: może Madzia nie chce pokazywać swego faceta na Dogo. Wiesz jak to jest 'sie przypilnuje to sie ma' :evil_lol: a tu bab 'od metra' :eviltong: Quote
gonia66 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 marysia55 napisał(a):Gonia , Ty ciągle podnosisz poprzeczkę :evil_lol: cos taka ciekawa tego pańcia Kubusiowego :cool3::cool3: może Madzia nie chce pokazywać swego faceta na Dogo. Wiesz jak to jest 'sie przypilnuje to sie ma' :evil_lol: a tu bab 'od metra' :eviltong: HHHHHmmmno tak...fakt..zapomnialam, ze to tylko meżczyźni uwielbiaja sie "chwalic" swoimi "klejnotami":eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:kobietki juz troszku gorzej z tymi sprawami:loveu::loveu:No..ale nas za duzo cobyśmy 'krzywde" zrobiły Michałowi...no ale jak juz cieszyc oko- to "po całosci"...nie???:eviltong::eviltong::eviltong:(kurde...choc nie wiem czy moge sie jeszcze bardziej ucieszyc na tym watku..no ale warto sprobowac, zeby sie przekonac;););)) Quote
Michal_Kubusiowy Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dziękujemy za wszystkie miłe słowa. Muszę jednak sprostować, że w domu mam 4 piękności, bo jest jeszcze kocica Basia, z którą Kubuś się coraz bardziej zaprzyjaźnia. Na zdjęciach mnie nie ma bo to ja zazwyczaj je robię:) Kubuś będzie dopiero biały jak go wyszorujemy, teraz jeszcze nie chcemy go zbytnio stresować. Quote
gonia66 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Michal_Kubusiowy napisał(a):Dziękujemy za wszystkie miłe słowa. Muszę jednak sprostować, że w domu mam 4 piękności, bo jest jeszcze kocica Basia, z którą Kubuś się coraz bardziej zaprzyjaźnia. Na zdjęciach mnie nie ma bo to ja zazwyczaj je robię:) Kubuś będzie dopiero biały jak go wyszorujemy, teraz jeszcze nie chcemy go zbytnio stresować. OOOOOOOOO..proszę..a nie mowilam..jeszcze jeden klejnot rodzinki Kubusiowej...MIchal..to kurde cale szczescie, ze jest w tym domku jednak Kubus..bo bylbys jedynym facetem w rodzinie...i moglbys popasc w pyche..otoczony samymi pięknosciami..a tak...to cho musisz sie dzielic z Kubolinkiem władzą:loveu::loveu::loveu::loveu: Ale Madzia....no moglaby tez cyknąc foteczke..no...Madziu...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Negri_2008 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Mam dziś dobry dzień :p Od rana już z drugiego nowego domku szczęśliwe fotki przyleciały :loveu: Pozdrawiam serdecznie Kubulkową Rodzinkę :lol: Quote
ewatr Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 No Pancia Kubusiowi sie faktycznie udała :lol: az oczu od nich oderwać nie mozna tacy ładni :loveu: Pozdrowienia dla domu Kubusiowego ! Quote
Ra_dunia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Śliczne zdjęcia szczęśliwej rodzinki ;) Ależ Kubuś u Was szczęśliwy :loveu: Quote
lilith27 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 zapraszam do moich dzikusek http://www.dogomania.pl/forum/f28/radom-wystraszona-skrzywdzona-sunia-z-pola-jej-corka-146590/#post12975545 Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 jestem oburzona! nie wrzuciłyście kubka do metamorfoz :mad:! to jeste jedna z tych historii, gdzie rzecz jest nie tyle o ratowanie zycia psa, co jego psychiki. i takie dobre zakończenia sa niesamowicie wzruszające i budujące. baby ( i chłopy), a nie zajrzelibyście do jamika -dziadka, nad którym wisi kostucha? w schronie szczecińskim jest, gdzie raczej geriatrii sie nie trzyma, więc.... chcemy powalczyć o godną starość dla niego, zapewnić mu ostatnie chwile w spokoju i poczuciu bezpieczeństwa: http://www.dogomania.pl/forum/f1170/biedne-psisko-jamnik-pomozcie-w-szczecinskim-schronisku-146569/ Quote
gonia66 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='sleepingbyday']jestem oburzona! nie wrzuciłyście kubka do metamorfoz :mad:! to jeste jedna z tych historii, gdzie rzecz jest nie tyle o ratowanie zycia psa, co jego psychiki. i takie dobre zakończenia sa niesamowicie wzruszające i budujące. baby ( i chłopy), a nie zajrzelibyście do jamika -dziadka, nad którym wisi kostucha? w schronie szczecińskim jest, gdzie raczej geriatrii sie nie trzyma, więc.... chcemy powalczyć o godną starość dla niego, zapewnić mu ostatnie chwile w spokoju i poczuciu bezpieczeństwa: http://www.dogomania.pl/forum/f1170/biedne-psisko-jamnik-pomozcie-w-szczecinskim-schronisku-146569/ Ja juz tam wczoraj w nocy trafiłam..i co??Tylko sie zwyłam przed snem..no bo co ja moge zrobic dla tego biedaka..no co???a tak bardzo bym chciala.....zwlaszcza dla jamniczka....:-( Quote
Negri_2008 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ja też byłam u jamniczka ze Szczecina. Ciotka Isadora tam walczy ale nie jest łatwo :shake: Quote
Ma6da Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Mam do was gorącą prośbę. Gdybyście mogły mi napisać wszystko co wiecie o życiu Kuby przed adopcją. Z tego co czytałam zrozumiałam, że pierwszy opiekun Kuby umarł, później zaopiekował się nim syn zmarłego, a kiedy ten wyjechał - Kuba został pod opieką dalszej rodziny. Później Kuba został przez tą rodzinę oddany do schroniska. W schronisku przebywał przez 2 lata. W tym czasie Kuba został kilkakrotnie pogryziony przez inne psy i stopniowo zaczął tracić kontakt z człowiekiem. Po dwóch latach trafił do Wiosny, gdzie przebywał przez pół roku. Czy wiecie o nim coś więcej? Ile lat miał jego pan? czy mieszkali tylko we dwójkę? w jakim mieście mieszkali? Za wszystkie informacje będę bardzo wdzięczna. Jeśli zaś chodzi o to co Kubuś robi dzisiaj - uczy się pilnie najważniejszych komend, chodzi na spacerki, świata poza swoim Panem - Michałem nie widzi, poznaje nowe pieski - z jednymi się zaprzyjaźnia, z drugimi prowadzi wojnę, a wczoraj postanowił, że zje naszą kolację leżąc na sofie :crazyeye: Dowcipniś :razz: Pozdrawiam serdecznie i czekam na jakieś informacje. Quote
sleepingbyday Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 to i tak łaskawie. mógł postanowić zjeść sofę siedząć na waszej kolacji... :eviltong: Quote
agata51 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Cioteczki, wróciłam, pojęcia nie mam, o czym gadacie, nadrobię idę spać. Quote
gonia66 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 agata51 napisał(a):Cioteczki, wróciłam, pojęcia nie mam, o czym gadacie, nadrobię idę spać. AAAAAAAAAAAA..no i wszystko jasne...ale nie wiem dlaczego Agaciu nie pytalas o pozwolenie i zadnego meldunku o wyjezdzie nie bylo....na szzcesce juz jestes..bo dziwnie mi bylo pustawo na znanych watkach:roll: CIAPULINKO...NIE MAM CIEBIE JUŻ OD MIESIĄCA...I NIC...MOŻE JESTEM BLEDSZA..MOZE DRŻĄCA, MOŻE BARDZIEJ MILCZĄCA....LECZ JAK WIDAC..MOŻNA ŻYC BEZ POWIETRZA.....22.08.2009.. Quote
agata51 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Goniu, o pozwolenie nie pytałam, bo ubzdurałam sobie, że mam prawo do tygodniowych wakacji. Zbłądziłam - przepraszam. Skubana, na tygodnie całe przepadała, a mnie z tygodnia rozlicza, Gonia jedna! A meldunek o wyjeździe cały czas był w moim podpisie. Buźka. Quote
Ra_dunia Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Ma6da']Mam do was gorącą prośbę. Gdybyście mogły mi napisać wszystko co wiecie o życiu Kuby przed adopcją. Z tego co czytałam zrozumiałam, że pierwszy opiekun Kuby umarł, później zaopiekował się nim syn zmarłego, a kiedy ten wyjechał - Kuba został pod opieką dalszej rodziny. Później Kuba został przez tą rodzinę oddany do schroniska. W schronisku przebywał przez 2 lata. W tym czasie Kuba został kilkakrotnie pogryziony przez inne psy i stopniowo zaczął tracić kontakt z człowiekiem. Po dwóch latach trafił do Wiosny, gdzie przebywał przez pół roku. Czy wiecie o nim coś więcej? Ile lat miał jego pan? czy mieszkali tylko we dwójkę? w jakim mieście mieszkali? Za wszystkie informacje będę bardzo wdzięczna. [/quote] Wow, to i tak masz bardzo dużo informacji jak na psa ze schroniska... zazwyczaj w ogóle się nic nie wie :shake: [SIZE=1]Tak z ciekawości spytam - po co te dane? (pomoc w szkoleniu? przełamywaniu lęków?)[/SIZE] Quote
Ma6da Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 dokładnie tak - te informacje pomogły by nam w zrozumieniu niektórych zachowań Kuby i w jego szkoleniu. Quote
Recommended Posts