gonia66 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Uwielbiam was wszystkich - cała rodzinke..atrze na te fotki, serce mi się raduje i drży z zadowolenia- ale wciaz sie zastanawiam i msle ze jednak Kubus kocha Was wszystkich jednakowo...jest po prostu przepiekny..a gdzies znalazlam wątek brata bliźniaka- moze chcecie???Bedzie "po równo" miłosci:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='gonia66']No i odpłynęłam dzięki tej fotce.....nie mogę normalnie....:loveu::loveu::loveu:...Taaaaaaaaaaaaaa...dzięki nam....DZiękuję za wszystko co robicie dla Kubusia..(a jak byście chcieli jeszcze jakiegoś "Kubusia" do kompletu- rzeknąć prosze tylko slówko-i sie stanie natentychmaist....:loveu::loveu:) Moja ulubiona rodzinko :loveu:, rodzinko Kubusia uważajcie, Gonia66 to wyjątkowo słowna kobita (zreszta jak my tu wszytskie) u niej nie ma "zmiłuj się" jak nic dookoptuje wam jakiegos sklonowanego Kubka :evil_lol: Quote
gonia66 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='marysia55'] Moja ulubiona rodzinko :loveu:, rodzinko Kubusia uważajcie, Gonia66 to wyjątkowo słowna kobita (zreszta jak my tu wszytskie) u niej nie ma "zmiłuj się" jak nic dookoptuje wam jakiegos sklonowanego Kubka :evil_lol: MArys ale zaznacz, ze robimy tak tylko wyjątkowym ldziom i ulubionym rodzinkom...bo obcym i niesprawdzonym to bysmy nie proponowaly nawet...a o tym ze rodzinka Kubusiowa jest wyjątkowa tojuz zadna z nas nie watpi, wiec kto wie co Wam przyneisie w tym roku św.MIkołaj:loveu::loveu::loveu::loveu::eviltong: Quote
marysia55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='gonia66']MArys ale zaznacz, ze robimy tak tylko wyjątkowym ldziom i ulubionym rodzinkom...bo obcym i niesprawdzonym to bysmy nie proponowaly nawet...a o tym ze rodzinka Kubusiowa jest wyjątkowa tojuz zadna z nas nie watpi, wiec kto wie co Wam przyneisie w tym roku św.MIkołaj:loveu::loveu::loveu::loveu::eviltong: fakt, zapomniałam dodać, że tego zaszczytu dostępuja tylko wyjątkowi ludzie :loveu: w związku z powyższym możecie wybrac sobie jakąś jeszcze dodatkową bide z dogomanii a my Wam ją dostarczymy w dniu 6 grudnia 2009r.:evil_lol: (oczywiście żartujemy, prosze nie bać w wchodzić na watek jak najczęściej:diabloti:) Quote
gonia66 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='marysia55']fakt, zapomniałam dodać, że tego zaszczytu dostępuja tylko wyjątkowi ludzie :loveu: w związku z powyższym możecie wybrac sobie jakąś jeszcze dodatkową bide z dogomanii a my Wam ją dostarczymy w dniu 6 grudnia 2009r.:evil_lol: (oczywiście żartujemy, prosze nie bać w wchodzić na watek jak najczęściej:diabloti:) Ej..no....kto żartuje, ten żartuje:cool3:....ja tam pełna powaga jestem;) Quote
marysia55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 gonia66 napisał(a):Ej..no....kto żartuje, ten żartuje:cool3:....ja tam pełna powaga jestem;) Gonia, jak Michał i Madzia nie wejdą na wątek to będzie Twoja wina :cool3: wystraszysz ludziów jak nic :p Quote
gonia66 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 marysia55 napisał(a):Gonia, jak Michał i Madzia nie wejdą na wątek to będzie Twoja wina :cool3: wystraszysz ludziów jak nic :p Taaaaaaaaaa..jasne..bo juz sie dadza wystraszyć...nie , nie..w to nie uwierzę:loveu::loveu::loveu: Quote
Michal_Kubusiowy Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 No chwilowo mamy komplecik w domu, dwa psiaki i jedno kocisko, ale rozmawiajcie z moją żoną, ona ma pewnie inne zdanie na ten temat.;) Quote
Lionees Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='Michal_Kubusiowy']No chwilowo mamy komplecik w domu, dwa psiaki i jedno kocisko, ale rozmawiajcie z moją żoną, ona ma pewnie inne zdanie na ten temat.;) Jak Gonia to przeczyta,to padnie z wrażenia:evil_lol:Ona każdego przekona i nawróci na "dobrą stronę mocy".Także nie zdziwcie się,jak Was namówi na jeszcze jedną bidę:cool3: Quote
Negri_2008 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 I ode mnie lecą pozdrowienia dla całej Kubowej rodzinki :loveu: Dla mamy i taty, dla Kuby i tej ślicznej rudej psinki. I dla kota też. :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 przepraszamza offa ale pisze gdzie moge ciotki zajrzyjcie prosze...psiak ma dom, ale zlamal lape paskudnie jutro powinien miec operacje, ale mkoszty ogromne przekraczajace mozliwosci wlasciciela - 400zl:shake::shake: http://www.dogomania.pl/forum/f85/rufi-ma-dom-potrzebujemy-pomocy-na-sfinansowanie-operacji-lapy-400zl-kto-pomoze-140757/index31.html Quote
gonia66 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Michal_Kubusiowy napisał(a):No chwilowo mamy komplecik w domu, dwa psiaki i jedno kocisko, ale rozmawiajcie z moją żoną, ona ma pewnie inne zdanie na ten temat.;) Reniu..masz racje calkowita- nie bylo mnie caly dzień(na wyjeździe z dzieciakami) wrovilam ok 20 i dogo do 24 mnie nie chcialo wpuscic:razz:..jak juz wpuscilo to komp mi sie zaczal zawieszac..:mad::mad:no ale wreszcie tu dotarlam..i jak przeczytalam- stało sie dokladnie, jak przypuszczalaś- PADŁAM....nic na razie nie bede pisala...ale ja tam zanim przecztalam o zonce Michala, (zeby z Nia rozmawiac) najpierw przeczytałam słowo: "CHWILOWO mamy komplecik"..to już mnie zmiotło....:loveu::loveu::loveu:no i potem o zonce...dobra- trzymamy więc ręke na pulsie...jak CHWILOWO- to chwilowo...ja tam mam taki zwyczaj, ze trzymam sie(czyt "czepiam"- ale w sensie "przyczepnosci") słow...jak poszlam w zeszlym roku do szpitala- dzień przed wyjazdem na wczasy w Bułgarii(oplacone wymarzone)...Pan doktor po zbadaniu mnie i mojej zółtaczki powiedzial przy wszystkich- pod nóz i to natychmiast...ja na to..a jest w ogole szansa ze nie bedzie operacji????On na to- z ironia- tak, jest 0,5 %....na to ja....ooooooooooooo...jak jest 0,5 % to znaczy ze szansa jest i ja sie tego trzymam.....oczywiscie stalo sie jak chcialam- operacji nie bylo- (wczasow w Bułgarii niestety też nie- ale pojechalam nad morze nasze)...mój kamien z woreczka- przepadł z kretesem..lekarz byl w szoku i na moje wyjscie do domku, przed winda powiedzial- :"...to bylo naparwde niemozliwe- ja nie zartowalem...od dzis wierze w cuda"...:loveu::loveu::loveu:No....ja sie uchwycilam slowa 0,5 % i tak sie stalo- teraz chwytam sie słowa "CHWILOWO":multi::multi::multi:....HEHEHEHE:lol::lol:...no...jak zwyke po calym dniu dogowego milczenia- wlaczyla mi sie "gadaczka"..sorki serdeczne-ale juz, juz- sie wyłaczam:eviltong:- zaraz do pracy trza isć:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Negri_2008 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 gonia66 napisał(a):.jak jest 0,5 % to znaczy ze szansa jest i ja sie tego trzymam.....oczywiscie stalo sie jak chcialam- To zupełnie tak, jak z domem dla psa... Jeżeli jest 0,5% szansy na dom - trzeba to wykorzystać, pójść tropem tych 0,5 % i nie odpuścić :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 to co, wrzucamy propozycje :razz:? :evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Negri_2008 napisał(a):To zupełnie tak, jak z domem dla psa... Jeżeli jest 0,5% szansy na dom - trzeba to wykorzystać, pójść tropem tych 0,5 % i nie odpuścić :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:oooooooooo....:lol::lol: Quote
gonia66 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):to co, wrzucamy propozycje :razz:? :evil_lol::evil_lol: CHWILOWO...nie:eviltong::eviltong::lol::lol::lol: Quote
agata51 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Goniu, to ty nie byłaś w Bułgarii? A myśmy tak ci zazdrościły! Uwaga, uwaga, Gonia coś knuje! Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 musze oftopikować. ale to w sumie zaproszenie jest. dziadek, niedowidzący, niedosłyszący, w schronie od 9 lat, popychadło... NIEWIESOŁE JEST ŻYCIE STARUSZKA - Rawianin z Boguszyc Quote
Ra_dunia Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 tak... chwilowo brzmi bardzo obiecująco :evil_lol: Jak już są 3 zwierzaki w domu, to 4 nie zrobi dużej różnicy :cool3: a jakby był mały to nawet byście nie zauważyli :razz: Quote
gonia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 agata51 napisał(a):Goniu, to ty nie byłaś w Bułgarii? A myśmy tak ci zazdrościły! Uwaga, uwaga, Gonia coś knuje! Agaciu-Słonko- byłam w Bułgari...tylko historia jaka opowiedzialam miala miejsce w zeszlym roku...mileismy wszystko przygotowane na blache-przedplata, nowszy samochod kupiony specjalnie, nowy aparat fotograficzny i nowy sprzet turystyczny(mielismy Grecje odwiedzic w drodze powrotnej)...nawet euro bylo kupione i zakupy zrobione(to czego podobno w Bulgarii mialo nie byc)..i....wtedy to sie stalo...mysle ze Pan Bog mial ze mnie wowczas niezly ubaw , jak sie tak szykowalam perfekcyjnie...no ale za to zostalo mi to wynagrodzone w tym roku a autko i aparat sie przydaly..a...no i przedplata zostala nam o dziwo zwrocona w 100% co bylo najwiekszym zaskoczeniem:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='sleepingbyday']musze oftopikować. ale to w sumie zaproszenie jest. dziadek, niedowidzący, niedosłyszący, w schronie od 9 lat, popychadło... NIEWIESOŁE JEST ŻYCIE STARUSZKA - Rawianin z Boguszyc Nie bylam jeszcze na tym watku..ale jestem pewna, ze nasza Kubusiowa rodzinka w 100% nadawalaby sie na opiekunów dziadunia.:loveu::loveu:...KOCHANA KUBUSIOWA RODZINKO!!!!!- POKAZUJCIE NAM SIE TUTAJ Z KUBOLINKIEM..NIE BOJCIE SIE NAS:lol::lol:...NO GDZIE???....MY "ŻARTUJEMY";););) Quote
agata51 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Też mam offa, a co! http://www.dogomania.pl/forum/f1166/czasu-niewiele-jest-hotelik-potrzebne-deklaracje-147873/index16.html#post13157610 Kubusiu Quote
sleepingbyday Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 przestraszyli się tych "żartów" :diabloti:. sama bym nawiała :razz: Quote
Recommended Posts