Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwielbiam was wszystkich - cała rodzinke..atrze na te fotki, serce mi się raduje i drży z zadowolenia- ale wciaz sie zastanawiam i msle ze jednak Kubus kocha Was wszystkich jednakowo...jest po prostu przepiekny..a gdzies znalazlam wątek brata bliźniaka- moze chcecie???Bedzie "po równo" miłosci:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gonia66']No i odpłynęłam dzięki tej fotce.....nie mogę normalnie....:loveu::loveu::loveu:...Taaaaaaaaaaaaaa...dzięki nam....DZiękuję za wszystko co robicie dla Kubusia..(a jak byście chcieli jeszcze jakiegoś "Kubusia" do kompletu- rzeknąć prosze tylko slówko-i sie stanie natentychmaist....:loveu::loveu:)
Moja ulubiona rodzinko :loveu:, rodzinko Kubusia uważajcie, Gonia66 to wyjątkowo słowna kobita (zreszta jak my tu wszytskie) u niej nie ma "zmiłuj się" jak nic dookoptuje wam jakiegos sklonowanego Kubka :evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']
Moja ulubiona rodzinko :loveu:, rodzinko Kubusia uważajcie, Gonia66 to wyjątkowo słowna kobita (zreszta jak my tu wszytskie) u niej nie ma "zmiłuj się" jak nic dookoptuje wam jakiegos sklonowanego Kubka :evil_lol:
MArys ale zaznacz, ze robimy tak tylko wyjątkowym ldziom i ulubionym rodzinkom...bo obcym i niesprawdzonym to bysmy nie proponowaly nawet...a o tym ze rodzinka Kubusiowa jest wyjątkowa tojuz zadna z nas nie watpi, wiec kto wie co Wam przyneisie w tym roku św.MIkołaj:loveu::loveu::loveu::loveu::eviltong:

Posted

[quote name='gonia66']MArys ale zaznacz, ze robimy tak tylko wyjątkowym ldziom i ulubionym rodzinkom...bo obcym i niesprawdzonym to bysmy nie proponowaly nawet...a o tym ze rodzinka Kubusiowa jest wyjątkowa tojuz zadna z nas nie watpi, wiec kto wie co Wam przyneisie w tym roku św.MIkołaj:loveu::loveu::loveu::loveu::eviltong:
fakt, zapomniałam dodać, że tego zaszczytu dostępuja tylko wyjątkowi ludzie :loveu:
w związku z powyższym możecie wybrac sobie jakąś jeszcze dodatkową bide z dogomanii a my Wam ją dostarczymy w dniu 6 grudnia 2009r.:evil_lol: (oczywiście żartujemy, prosze nie bać w wchodzić na watek jak najczęściej:diabloti:)

Posted

[quote name='marysia55']fakt, zapomniałam dodać, że tego zaszczytu dostępuja tylko wyjątkowi ludzie :loveu:
w związku z powyższym możecie wybrac sobie jakąś jeszcze dodatkową bide z dogomanii a my Wam ją dostarczymy w dniu 6 grudnia 2009r.:evil_lol: (oczywiście żartujemy, prosze nie bać w wchodzić na watek jak najczęściej:diabloti:)
Ej..no....kto żartuje, ten żartuje:cool3:....ja tam pełna powaga jestem;)

Posted

gonia66 napisał(a):
Ej..no....kto żartuje, ten żartuje:cool3:....ja tam pełna powaga jestem;)

Gonia, jak Michał i Madzia nie wejdą na wątek to będzie Twoja wina :cool3: wystraszysz ludziów jak nic :p

Posted

marysia55 napisał(a):
Gonia, jak Michał i Madzia nie wejdą na wątek to będzie Twoja wina :cool3: wystraszysz ludziów jak nic :p

Taaaaaaaaaa..jasne..bo juz sie dadza wystraszyć...nie , nie..w to nie uwierzę:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Michal_Kubusiowy']No chwilowo mamy komplecik w domu, dwa psiaki i jedno kocisko, ale rozmawiajcie z moją żoną, ona ma pewnie inne zdanie na ten temat.;)
Jak Gonia to przeczyta,to padnie z wrażenia:evil_lol:Ona każdego przekona i nawróci na "dobrą stronę mocy".Także nie zdziwcie się,jak Was namówi na jeszcze jedną bidę:cool3:

Posted

Michal_Kubusiowy napisał(a):
No chwilowo mamy komplecik w domu, dwa psiaki i jedno kocisko, ale rozmawiajcie z moją żoną, ona ma pewnie inne zdanie na ten temat.;)

Reniu..masz racje calkowita- nie bylo mnie caly dzień(na wyjeździe z dzieciakami) wrovilam ok 20 i dogo do 24 mnie nie chcialo wpuscic:razz:..jak juz wpuscilo to komp mi sie zaczal zawieszac..:mad::mad:no ale wreszcie tu dotarlam..i jak przeczytalam- stało sie dokladnie, jak przypuszczalaś- PADŁAM....nic na razie nie bede pisala...ale ja tam zanim przecztalam o zonce Michala, (zeby z Nia rozmawiac) najpierw przeczytałam słowo: "CHWILOWO mamy komplecik"..to już mnie zmiotło....:loveu::loveu::loveu:no i potem o zonce...dobra- trzymamy więc ręke na pulsie...jak CHWILOWO- to chwilowo...ja tam mam taki zwyczaj, ze trzymam sie(czyt "czepiam"- ale w sensie "przyczepnosci") słow...jak poszlam w zeszlym roku do szpitala- dzień przed wyjazdem na wczasy w Bułgarii(oplacone wymarzone)...Pan doktor po zbadaniu mnie i mojej zółtaczki powiedzial przy wszystkich- pod nóz i to natychmiast...ja na to..a jest w ogole szansa ze nie bedzie operacji????On na to- z ironia- tak, jest 0,5 %....na to ja....ooooooooooooo...jak jest 0,5 % to znaczy ze szansa jest i ja sie tego trzymam.....oczywiscie stalo sie jak chcialam- operacji nie bylo- (wczasow w Bułgarii niestety też nie- ale pojechalam nad morze nasze)...mój kamien z woreczka- przepadł z kretesem..lekarz byl w szoku i na moje wyjscie do domku, przed winda powiedzial- :"...to bylo naparwde niemozliwe- ja nie zartowalem...od dzis wierze w cuda"...:loveu::loveu::loveu:No....ja sie uchwycilam slowa 0,5 % i tak sie stalo- teraz chwytam sie słowa "CHWILOWO":multi::multi::multi:....HEHEHEHE:lol::lol:...no...jak zwyke po calym dniu dogowego milczenia- wlaczyla mi sie "gadaczka"..sorki serdeczne-ale juz, juz- sie wyłaczam:eviltong:- zaraz do pracy trza isć:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

gonia66 napisał(a):
.jak jest 0,5 % to znaczy ze szansa jest i ja sie tego trzymam.....oczywiscie stalo sie jak chcialam-

To zupełnie tak, jak z domem dla psa...
Jeżeli jest 0,5% szansy na dom - trzeba to wykorzystać, pójść tropem tych 0,5 % i nie odpuścić :evil_lol:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
To zupełnie tak, jak z domem dla psa...
Jeżeli jest 0,5% szansy na dom - trzeba to wykorzystać, pójść tropem tych 0,5 % i nie odpuścić :evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:oooooooooo....:lol::lol:

Posted

tak... chwilowo brzmi bardzo obiecująco :evil_lol:
Jak już są 3 zwierzaki w domu, to 4 nie zrobi dużej różnicy :cool3: a jakby był mały to nawet byście nie zauważyli :razz:

Posted

agata51 napisał(a):
Goniu, to ty nie byłaś w Bułgarii? A myśmy tak ci zazdrościły!

Uwaga, uwaga, Gonia coś knuje!

Agaciu-Słonko- byłam w Bułgari...tylko historia jaka opowiedzialam miala miejsce w zeszlym roku...mileismy wszystko przygotowane na blache-przedplata, nowszy samochod kupiony specjalnie, nowy aparat fotograficzny i nowy sprzet turystyczny(mielismy Grecje odwiedzic w drodze powrotnej)...nawet euro bylo kupione i zakupy zrobione(to czego podobno w Bulgarii mialo nie byc)..i....wtedy to sie stalo...mysle ze Pan Bog mial ze mnie wowczas niezly ubaw , jak sie tak szykowalam perfekcyjnie...no ale za to zostalo mi to wynagrodzone w tym roku a autko i aparat sie przydaly..a...no i przedplata zostala nam o dziwo zwrocona w 100% co bylo najwiekszym zaskoczeniem:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='sleepingbyday']musze oftopikować. ale to w sumie zaproszenie jest. dziadek, niedowidzący, niedosłyszący, w schronie od 9 lat, popychadło... NIEWIESOŁE JEST ŻYCIE STARUSZKA - Rawianin z Boguszyc
Nie bylam jeszcze na tym watku..ale jestem pewna, ze nasza Kubusiowa rodzinka w 100% nadawalaby sie na opiekunów dziadunia.:loveu::loveu:...KOCHANA KUBUSIOWA RODZINKO!!!!!- POKAZUJCIE NAM SIE TUTAJ Z KUBOLINKIEM..NIE BOJCIE SIE NAS:lol::lol:...NO GDZIE???....MY "ŻARTUJEMY";););)