Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Negri_2008 napisał(a):Gonia jak zwykle jednym zdaniem wszystko wyjaśniła: :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Negri_2008']Gonia jak zwykle jednym zdaniem wszystko wyjaśniła: :evil_lol: Cześć kaski Kubusiowej dla : Łapka z Olkusza staruszka z Olkusza, któremu grozi pogryzienie i trza go brac na cito pieska od Agata 51 ja się zgadzam :p spoko :drink1: Negri...kurde..ale ja to nie wiem czy mam Twoja deklaracje tutaj brac na serio- Ty juz przeciez jestes pijana:eviltong::eviltong::eviltong:jutro sie wszystkiego wyprzesz i co zrobie:p A zreszta- ma w razie czego wszystko na pismie...ihhhhaaahhaaaa:lol::lol::lol::lol: CIAPULKO-TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..:-(:-(:-( Quote
Lionees Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 E, no...co tu taka cisza,może Kubula już w domku dupkę grzeje a my nic nie wiemy?:hmmmm::mad::loveu: Quote
rita60 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Czekamy:mad: Ledwo przytargałam:evil_lol: Quote
Michal_Kubusiowy Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Witam Wszystkich. Dotarliśmy szczęśliwie do domu. Kubuś poznał na spacerku okolicę, a następnie swój nowy dom. Zjadł obiad po czym spokojnie obsikał krzesło:). Teraz spokojnie sobie drzemie. Tylko kota nam żal, bo jest strasznie zestresowany. Niedługo wyślemy fotki Pozdrawiamy Wszystkich i dziękujemy za wsparcie okazane Kubusiowi. Magda, Salma, Basia, Kubuś i Michał Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Renata5 napisał(a):E, no...co tu taka cisza,może Kubula już w domku dupkę grzeje a my nic nie wiemy?:hmmmm::mad::loveu: :multi::multi::multi:ja wiem, ze juz pojechał.....i dal sie głaskac i łapke podawal....ale szczegóły to pewnie Wiosna opisze;):laugh2_2::beerchug: Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jezu...gdzie nie wejde tam dziś płaczę...jak nie z żalu, to ze wzruszenia..jestem zasmarkana cały dzień...:roll:i z tego wszystkiego to pic mi się odechciało....:razz: Czekam na fitki- to se jeszcze wiecej popłaczę, żeby nie wyjśc z wprawy:lol::roll: CIAPULKO- TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..PATRZĘ NA CIEBIE W BANERKU..TAK CHCĘ CIĘ PRZYTULIC MOJA MORDECZKO NAJUKOCHAŃSZA:-( Quote
wiosna Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Wiecie co? Ja daaawno się tyle nie śmiałam czytając dogomanię :lol: Przepraszam, że wcześniej nie zdążyłam odezwać się tutaj. Chciałam, ale zerwała się u nas potworna burza, i musiałam biec pochować wszystkich i wszystko, zmokliśmy potwornie, ale jakie błyskawice...! Kubolinek zaskoczył mnie dzisiaj bardzo - sprzedał się za żarcie, oddał się całkowicie i bez protestów. Dał się głaskać i miziać, dawał łapę i nawet buziaki! Normalnie szok! Taki, kurcze, gryzący prawie pies, zero kontaktu z obcymi, zawsze wystraszony,a tu co? "O, to Wy, z Wami mam mieszkać? Dobra, jestem Wasz, nic się już nie boję, róbcie ze mną co tylko chcecie!" Magda, Michał - trzymam za Was kciuki. Mam nadzieję, że Kuba nie zrobi krzywdy biednemu kociakowi, i że szybko przypomni sobie dobre psie domowe maniery. Powodzenia!!! Quote
Negri_2008 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Sygnał od Wiosny jest to ba;l czas zacząć Ale się cieszę, mówię Wam :loveu: Jak widzicie jestem przygotowana :p ( tylko czemu TZ powiedział, ze trzepnięta? :evil_lol:) Piwko jest i grzybki mniam mniam Mam nadzieję, że reszta ciotek dołączy o umówionej porze i wypijemy zdrowie Pańciostwa Kuby, samego Kuby i Wiosny :loveu: Quote
Negri_2008 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 rita60 napisał(a):Moja beczka w postach wyzej:evil_lol: widziałam, ;) Ja zaczynam skromnie ale się rozkręcam :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 wow Negri ale jestes super przygotowana:cool3::cool3: i jaka atmosferka czadowa:lol::lol: Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 No ja tez jestem oczywiscie:lol::lol::lol:Nie umiem zrzuca fotek..a uwierzcie...nie poprosze TZta zeby mi to zrobil bo on juz ma zdanie o nas..tzn nniby rozumie, ale mowi ze przesadzam..a jeszcze jak zobaczy fotki i bedzie mial mi je zrzucic ..to...lepiej nie mowic...a ja zupelnie nie wiem dlaczego:eviltong::eviltong::eviltong: w kazdym razie..lallllaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaallllll:cunao::cunao::cunao::cunao::knajpa::knajpa::knajpa::laola::drinking::drinka:.......lllallllaaaaaaaaaa:multi: Quote
Ra_dunia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Melduję się :) Musiałam kumpla z chaty wywalić..."ja Cię przepraszam, ale ja mam zaraz imprezkę" musiałybyście widzieć jego minę :evil_lol: Quote
rita60 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ra_dunia napisał(a):Melduję się :) Musiałam kumpla z chaty wywalić..."ja Cię przepraszam, ale ja mam zaraz imprezkę" musiałybyście widzieć jego minę :evil_lol: Wyobrazam sobie:evil_lol:nie chce wiedziec,co pomyslał:loveu: Quote
Ra_dunia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 no to zaczynamy :) Komu ogóreczki domowej roboty?? Bardzo dobre... Melkowi smakują :eviltong: Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 mniaaaaaaaaammm ogoreczki..ja to za leniwa jestem...robilam kiedys baaardzo dawno..teraz "sępię" u Mamusi i Teściowej:eviltong::eviltong::eviltong: Ale wyglądaja faktycznie pyyysznie:loveu:TAmte grzybki tez...mmmniiammmm a jakas glodna sie zrobilam ze szok:razz: LLLlallaaaaaaaaalllllllaaaaaaaaa:multi::multi::multi: Quote
Ra_dunia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 To może piweczko... no nie mam w kufelku (czytaj nie chce mi się zmywać), ale puszeczkę mogę zaoferować ;) A inne ciotki to ja się pytam gdzie?? i zdjęcia gdzie?? :mad: Jak nie zobaczymy, to nie uwierzymy, że za powodzenie Kubusia w nowym domku wypiły.... I tak w ogóle - to serdecznie witamy nowy domek na dogomani :loveu: My tak na prawdę to ogólnie normalne jesteśmy ;) ale nie zawsze się zdarza taka fajna adopcja na takim super wątku takiego rewelacyjnego psa... :p Quote
Isadora7 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Ra_dunia']Melduję się :) Musiałam kumpla z chaty wywalić..."ja Cię przepraszam, ale ja mam zaraz imprezkę" musiałybyście widzieć jego minę :evil_lol: To musiało być bezcenne :lol::lol::lol: No co zamiast poloneza... YouTube - Budka Suflera Bal wszystkich świętych Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 NIe...no jasne ze czasem jestesmy normalne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:LAlllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:siara::siara::siara::knajpa: Quote
Ra_dunia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 imprezkę? ale jaką imprezkę??? :cool1: a co do normalności... cóż... pojęcie względne :evil_lol: Quote
Recommended Posts