Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Negri_2008']Gonia jak zwykle jednym zdaniem wszystko wyjaśniła: :evil_lol:
Cześć kaski Kubusiowej dla :
Łapka z Olkusza
staruszka z Olkusza, któremu grozi pogryzienie i trza go brac na cito
pieska od Agata 51

ja się zgadzam :p spoko
:drink1:
Negri...kurde..ale ja to nie wiem czy mam Twoja deklaracje tutaj brac na serio- Ty juz przeciez jestes pijana:eviltong::eviltong::eviltong:jutro sie wszystkiego wyprzesz i co zrobie:p
A zreszta- ma w razie czego wszystko na pismie...ihhhhaaahhaaaa:lol::lol::lol::lol:

CIAPULKO-TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..:-(:-(:-(

Posted

Witam Wszystkich.

Dotarliśmy szczęśliwie do domu. Kubuś poznał na spacerku okolicę, a następnie swój nowy dom. Zjadł obiad po czym spokojnie obsikał krzesło:).
Teraz spokojnie sobie drzemie.

Tylko kota nam żal, bo jest strasznie zestresowany.

Niedługo wyślemy fotki

Pozdrawiamy Wszystkich i dziękujemy za wsparcie okazane Kubusiowi.

Magda, Salma, Basia, Kubuś i Michał

Posted

Renata5 napisał(a):
E, no...co tu taka cisza,może Kubula już w domku dupkę grzeje a my nic nie wiemy?:hmmmm::mad::loveu:

:multi::multi::multi:ja wiem, ze juz pojechał.....i dal sie głaskac i łapke podawal....ale szczegóły to pewnie Wiosna opisze;):laugh2_2::beerchug:

Posted

Jezu...gdzie nie wejde tam dziś płaczę...jak nie z żalu, to ze wzruszenia..jestem zasmarkana cały dzień...:roll:i z tego wszystkiego to pic mi się odechciało....:razz:
Czekam na fitki- to se jeszcze wiecej popłaczę, żeby nie wyjśc z wprawy:lol::roll:

CIAPULKO- TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..PATRZĘ NA CIEBIE W BANERKU..TAK CHCĘ CIĘ PRZYTULIC MOJA MORDECZKO NAJUKOCHAŃSZA:-(

Posted

Wiecie co? Ja daaawno się tyle nie śmiałam czytając dogomanię :lol:

Przepraszam, że wcześniej nie zdążyłam odezwać się tutaj. Chciałam, ale zerwała się u nas potworna burza, i musiałam biec pochować wszystkich i wszystko, zmokliśmy potwornie, ale jakie błyskawice...!

Kubolinek zaskoczył mnie dzisiaj bardzo - sprzedał się za żarcie, oddał się całkowicie i bez protestów. Dał się głaskać i miziać, dawał łapę i nawet buziaki! Normalnie szok! Taki, kurcze, gryzący prawie pies, zero kontaktu z obcymi, zawsze wystraszony,a tu co? "O, to Wy, z Wami mam mieszkać? Dobra, jestem Wasz, nic się już nie boję, róbcie ze mną co tylko chcecie!"

Magda, Michał - trzymam za Was kciuki. Mam nadzieję, że Kuba nie zrobi krzywdy biednemu kociakowi, i że szybko przypomni sobie dobre psie domowe maniery. Powodzenia!!!

Posted

Sygnał od Wiosny jest to ba;l czas zacząć

Ale się cieszę, mówię Wam :loveu:

Jak widzicie jestem przygotowana :p ( tylko czemu TZ powiedział, ze trzepnięta? :evil_lol:) Piwko jest i grzybki mniam mniam

Mam nadzieję, że reszta ciotek dołączy o umówionej porze i wypijemy zdrowie Pańciostwa Kuby, samego Kuby i Wiosny :loveu:

Posted

No ja tez jestem oczywiscie:lol::lol::lol:Nie umiem zrzuca fotek..a uwierzcie...nie poprosze TZta zeby mi to zrobil bo on juz ma zdanie o nas..tzn nniby rozumie, ale mowi ze przesadzam..a jeszcze jak zobaczy fotki i bedzie mial mi je zrzucic ..to...lepiej nie mowic...a ja zupelnie nie wiem dlaczego:eviltong::eviltong::eviltong:
w kazdym razie..lallllaaaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaaallllll:cunao::cunao::cunao::cunao::knajpa::knajpa::knajpa::laola::drinking::drinka:.......lllallllaaaaaaaaaa:multi:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Melduję się :)
Musiałam kumpla z chaty wywalić..."ja Cię przepraszam, ale ja mam zaraz imprezkę" musiałybyście widzieć jego minę :evil_lol:

Wyobrazam sobie:evil_lol:nie chce wiedziec,co pomyslał:loveu:

Posted

mniaaaaaaaaammm ogoreczki..ja to za leniwa jestem...robilam kiedys baaardzo dawno..teraz "sępię" u Mamusi i Teściowej:eviltong::eviltong::eviltong:
Ale wyglądaja faktycznie pyyysznie:loveu:TAmte grzybki tez...mmmniiammmm a jakas glodna sie zrobilam ze szok:razz:
LLLlallaaaaaaaaalllllllaaaaaaaaa:multi::multi::multi:

Posted

To może piweczko... no nie mam w kufelku (czytaj nie chce mi się zmywać), ale puszeczkę mogę zaoferować ;)

A inne ciotki to ja się pytam gdzie?? i zdjęcia gdzie?? :mad:
Jak nie zobaczymy, to nie uwierzymy, że za powodzenie Kubusia w nowym domku wypiły....

I tak w ogóle - to serdecznie witamy nowy domek na dogomani :loveu: My tak na prawdę to ogólnie normalne jesteśmy ;) ale nie zawsze się zdarza taka fajna adopcja na takim super wątku takiego rewelacyjnego psa... :p