Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata51']Też mam offa, a co!

http://www.dogomania.pl/forum/f1166/czasu-niewiele-jest-hotelik-potrzebne-deklaracje-147873/index16.html#post13157610

Kubusiu

Ta jak sobie tak offujemy ;) To:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratujmy-ja-poki-jeszcze-czas-145955/

Nadziejka ma miejsce u Wiosny :cool3: tylko kasy brak :placz:
A zanim Nadzieja nada się do adopcji to akurat może i to "CHWILOWO" co do brania następnego zwierzaka minie...

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
przestraszyli się tych "żartów" :diabloti:.
sama bym nawiała :razz:

EEEEEEEEEEEE tam zaraz przestraszyli...kto wie??Moze sie naradzają:eviltong::eviltong:Bysmy się bardzo zdziwily wszystkie..chociaz czy ja wiem????Dla niektórych CHWILKA trwa chwilkę tylko:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='rita60']Witajcie cioteczki:lol:nie dotrwałam do konca,bo net padł:angryy:
Zobaczcie w schronie łodzkim jest taka sunia,wyglada jak młodsza siostra Kubolka/nawet nosem ma rozowy/:-(

Wreszcie mam neta:)Ale dobre wiesci od Kubusia:))) Az milo spojrzec na ten usmiechniety pychol:D :loveu: To naprawde wspanialy pies i mial ogromne szczescie, ze trafil na tak cudownych Wlascicieli:)

Qrcze ta sunia wyglada zupelnie jak moja Tonia - Mysiu pamietasz jeszce moja Tonisie?
Wiadomo cos o niej? Ma jakis watek? Sama slodycz...normalnie serce sciska...

Posted

Renata5 napisał(a):
Hiii:evil_lol:.....widzę,że propozycje bliźniaka/czki Kubusia sypią się jak z rękawa:cool3:

Mam więcej :evil_lol: Ja tylko tak, żeby tego różowego nochala pokazać!

Posted

:multi::multi::multi::multi:HAaaa..wiedzialam...wiedzialam ze nie mamy sie o co martwic...Bjutka tez sie nie martwila tylko na "podpuchę" napisala, bo pewnie steskniona za nowymi fotkami;);)- a ja i tak je pierwsza zobaczylam...:p:p:p
A fotki....hhhmmmmm..normalnie mnie rozwalaja od srodka:loveu::loveu:....mam takie uczucie jak je ogladam ze nie potarfie opisać co sie we mnie dzieje....to taka radosc...szczescie...euforia...no nie wiem- w kazdym razie to super hiper uczucie....Michale-Kubusiowy Tatusiu i Kubusiowa Mamusiu..jesteście cuuuudni..a Kubus na fotkach -zwlaszcza tej pierwszej...nie...drugiej...nie.....no NA WSZYSTKICH FOTKACH!!!!!!JEST PRZECUUUUUDNY!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Michal_Kubusiowy napisał(a):
Dziękujemy, dziękujemy. Kubuś i Salma właśnie siedzą obok mnie i czytają forum;)

Salma:crazyeye::crazyeye:...a obok mnie tez Salma z wroclawskiego schronu....:loveu::loveu::loveu:

Posted

jeza, to zdjęcie, jak on leży na posłaniu jest przeboskie.

muszę was pomęczyć oftopikiem, bo Riki ma szansę, ale może mu ona przejść koło nosa i tego się boję. z każdym dniem oddala się od cywilizacji..
Riki siedzi w niesławnych w boguszycach, przestarszony, znerwicowany, piękny (świecące, jasnorude umaszczenie). zpodoba sie ludziom, ma duż esznase na dom dzięki swojej urodzie, ale musi przejść przez socjalizację. zdarzyło się tak, ze jest dla niego miejsce w hoteliku. miało być dla innego psa, ale rozsądek zwyciężył, bo tamten dobrze sobie radzi.
Riki ma szansę - bez niej nigdy nie będzie się nadawał do adopcji.
Rriki ma kilka dni na zebranie deklaracji - i dlatego przyszłam na żebry i z prośbą o pomoc w rozprowadzaniu tej infromacji. nie chcę, żeby mu ta szansa przejdzie koło nosa...

a to właśnie riki:
http://www.dogomania.pl/forum/showth...4#post13336184

Posted

Na wątek cudem weszłam, dogo nieprzychylne, a stronka Kubusia dziwna jakaś. Szeroka, rozległa, nieogarniona. Jednakowoż pozdrawiam Kubę i Rodzinkę, ale co z tego będzie, doprawdy nie wiem.

Posted

Patrzę na te zdjęcia i nie mogę uwierzyć, że to ten sam Kubuś, który jeszcze nie tak dawno nie dał mi się zapiąć na smycz, a pogłaskanie go bez strachu, że ugryzie graniczyło niemal z cudem... Kiedyś o takim domku dla niego mogłam tylko pomarzyć, a teraz... :loveu:
Kubusiowa rodzinko z całego serca dziękuję wam za TAKI WSPANIAŁY domek dla naszego nochalka! :loveu::loveu::loveu: Wiem, że z małym opóźnieniem, ale wcześniej byłam troche wyłączona z życia i dogomani... :eviltong: