Ra_dunia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='agata51']Też mam offa, a co! http://www.dogomania.pl/forum/f1166/czasu-niewiele-jest-hotelik-potrzebne-deklaracje-147873/index16.html#post13157610 Kubusiu Ta jak sobie tak offujemy ;) To: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ratujmy-ja-poki-jeszcze-czas-145955/ Nadziejka ma miejsce u Wiosny :cool3: tylko kasy brak :placz: A zanim Nadzieja nada się do adopcji to akurat może i to "CHWILOWO" co do brania następnego zwierzaka minie... Quote
gonia66 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 sleepingbyday napisał(a):przestraszyli się tych "żartów" :diabloti:. sama bym nawiała :razz: EEEEEEEEEEEE tam zaraz przestraszyli...kto wie??Moze sie naradzają:eviltong::eviltong:Bysmy się bardzo zdziwily wszystkie..chociaz czy ja wiem????Dla niektórych CHWILKA trwa chwilkę tylko:loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Patrzcie, kogo znalazłam w elbląskim schronie. To Ela: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Elblągu Quote
ewu Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='rita60']Witajcie cioteczki:lol:nie dotrwałam do konca,bo net padł:angryy: Zobaczcie w schronie łodzkim jest taka sunia,wyglada jak młodsza siostra Kubolka/nawet nosem ma rozowy/:-( Wreszcie mam neta:)Ale dobre wiesci od Kubusia:))) Az milo spojrzec na ten usmiechniety pychol:D :loveu: To naprawde wspanialy pies i mial ogromne szczescie, ze trafil na tak cudownych Wlascicieli:) Qrcze ta sunia wyglada zupelnie jak moja Tonia - Mysiu pamietasz jeszce moja Tonisie? Wiadomo cos o niej? Ma jakis watek? Sama slodycz...normalnie serce sciska... Quote
Lionees Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Hiii:evil_lol:.....widzę,że propozycje bliźniaka/czki Kubusia sypią się jak z rękawa:cool3: Quote
gonia66 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Puk puk..halo halo!!!!Kubusiowa Rodzinko..plissss....nie bojcie się nas- pokazujcie nam siebie i Kubolinka:loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 no pięknie :mad: chyba się wystraszyli :evil_lol: Quote
agata51 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Renata5 napisał(a):Hiii:evil_lol:.....widzę,że propozycje bliźniaka/czki Kubusia sypią się jak z rękawa:cool3: Mam więcej :evil_lol: Ja tylko tak, żeby tego różowego nochala pokazać! Quote
agata51 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ho, ho, żeby na kubusiowym wątku tak pusto było :-o Quote
Lionees Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='agata51']Ho, ho, żeby na kubusiowym wątku tak pusto było :-o No to,żeby było nas więcej,to....też znalazłam różowego nochalka:cool3: Quote
sleepingbyday Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 bossski ten nos :evil_lol:. gdzie kubusiowi? uciekli z krzykiem. wariatki ich molestują :diabloti: Quote
Bjuta Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 A ja się zaczynam serio martwić... :oops: Quote
Michal_Kubusiowy Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Mamy się wszyscy świetnie, nasza nieobecność spowodowana jest kłopotami ze sprzętem. Na dowód przesyłam kolejne zdjęcia Kubalka. Quote
gonia66 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 :multi::multi::multi::multi:HAaaa..wiedzialam...wiedzialam ze nie mamy sie o co martwic...Bjutka tez sie nie martwila tylko na "podpuchę" napisala, bo pewnie steskniona za nowymi fotkami;);)- a ja i tak je pierwsza zobaczylam...:p:p:p A fotki....hhhmmmmm..normalnie mnie rozwalaja od srodka:loveu::loveu:....mam takie uczucie jak je ogladam ze nie potarfie opisać co sie we mnie dzieje....to taka radosc...szczescie...euforia...no nie wiem- w kazdym razie to super hiper uczucie....Michale-Kubusiowy Tatusiu i Kubusiowa Mamusiu..jesteście cuuuudni..a Kubus na fotkach -zwlaszcza tej pierwszej...nie...drugiej...nie.....no NA WSZYSTKICH FOTKACH!!!!!!JEST PRZECUUUUUDNY!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Michal_Kubusiowy Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Dziękujemy, dziękujemy. Kubuś i Salma właśnie siedzą obok mnie i czytają forum;) Quote
gonia66 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Michal_Kubusiowy napisał(a):Dziękujemy, dziękujemy. Kubuś i Salma właśnie siedzą obok mnie i czytają forum;) Salma:crazyeye::crazyeye:...a obok mnie tez Salma z wroclawskiego schronu....:loveu::loveu::loveu: Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 jeza, to zdjęcie, jak on leży na posłaniu jest przeboskie. muszę was pomęczyć oftopikiem, bo Riki ma szansę, ale może mu ona przejść koło nosa i tego się boję. z każdym dniem oddala się od cywilizacji.. Riki siedzi w niesławnych w boguszycach, przestarszony, znerwicowany, piękny (świecące, jasnorude umaszczenie). zpodoba sie ludziom, ma duż esznase na dom dzięki swojej urodzie, ale musi przejść przez socjalizację. zdarzyło się tak, ze jest dla niego miejsce w hoteliku. miało być dla innego psa, ale rozsądek zwyciężył, bo tamten dobrze sobie radzi. Riki ma szansę - bez niej nigdy nie będzie się nadawał do adopcji. Rriki ma kilka dni na zebranie deklaracji - i dlatego przyszłam na żebry i z prośbą o pomoc w rozprowadzaniu tej infromacji. nie chcę, żeby mu ta szansa przejdzie koło nosa... a to właśnie riki: http://www.dogomania.pl/forum/showth...4#post13336184 Quote
Lionees Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='sleepingbyday']jeza, to zdjęcie, jak on leży na posłaniu jest przeboskie. To też jest superanckie http://www.budmatic.com/img/kubus/nowe/IMG_0616.JPG W ogóle wszystkie Kubusiowe foty są cudne:loveu: Quote
Bjuta Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Genialne, wspaniałe foty! Dodają sił do wyciągania psiaków!!! Oj dodają! Mam nadzieję, że Władziuchna też kiedyś wyląduje na takim posłanku! Quote
agata51 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Na wątek cudem weszłam, dogo nieprzychylne, a stronka Kubusia dziwna jakaś. Szeroka, rozległa, nieogarniona. Jednakowoż pozdrawiam Kubę i Rodzinkę, ale co z tego będzie, doprawdy nie wiem. Quote
Ra_dunia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Zdjęcia CUUUUDNE. Śpiący Kubolek rozbrajający :loveu: Quote
agata51 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 No, nareszcie mam link do twojego wątku, Kubeczku! :multi: Quote
pati_zabrze Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Patrzę na te zdjęcia i nie mogę uwierzyć, że to ten sam Kubuś, który jeszcze nie tak dawno nie dał mi się zapiąć na smycz, a pogłaskanie go bez strachu, że ugryzie graniczyło niemal z cudem... Kiedyś o takim domku dla niego mogłam tylko pomarzyć, a teraz... :loveu: Kubusiowa rodzinko z całego serca dziękuję wam za TAKI WSPANIAŁY domek dla naszego nochalka! :loveu::loveu::loveu: Wiem, że z małym opóźnieniem, ale wcześniej byłam troche wyłączona z życia i dogomani... :eviltong: Quote
Recommended Posts