Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
LLLalllaaaaaaaaallllaaaaaa tammmmdddadaaammm...laaaaaallllallllllaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi:

a Ty co? :diabloti::evil_lol:

właśnie, może by tak muzyczki posłuchać :loveu:

Posted

A to Negri :diabloti:
Żeby choc troche na temat było wstawiam fote z sesji zdjęciowej w schronie ( kombinowałam z samowyzwalaczem ale mi nie wyszło)

Jak pisze na wątkach, ze juz stara jestem - to wiecie dlaczego :evil_lol:

Idę spać ciotki, jutro nie wstanę. I tak dokonałam cudu :evil_lol:

Zobaczymy sie jutro.

Isadoro, taką Cie pamietam :evil_lol:;)

Posted

Negri_2008 napisał(a):

Isadoro, taką Cie pamietam :evil_lol:;)

Dzieki Sistro z Imienia i Nazwiska (z jednego męża) bo tu niektórzy zwątpli że to ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dzieki Sistro z Imienia i Nazwiska (z jednego męża) bo tu niektórzy zwątpli że to ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

NO bo to nie TY..ja sie nie dam oszukac..nie ma przy Tobie jamniora-tzn jamniorow- to znaczy ze to ne TY!!!Orotko...buja to las a nie nas:eviltong:
LLlaaaaaaaaaaaalllallallaaaaaaaaaaaaaa:multi::multi::multi::multi:

Posted

gonia66 napisał(a):
NO wzięly i popadaly normalnie..ale wielkie oblewanie..buuuaahahahahahah:D:D:D:megagrin::megagrin::megagrin:

na mnie możesz liczyć:evil_lol:, ja tu jeszcze walczę. Do Kubusia dopiero teraz dotarłam, troche spóźniona ale jakże szczęśliwa z takiego zakończenia :loveu::loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
na mnie możesz liczyć:evil_lol:, ja tu jeszcze walczę. Do Kubusia dopiero teraz dotarłam, troche spóźniona ale jakże szczęśliwa z takiego zakończenia :loveu::loveu:

Marysia nareszcie :multi::multi::multi::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):

No wiesz Marys??Tak sie spoźnic????Jak nam sie tu juz bełkot udziela...specjalnie zrobilas przyczajkę i teraz bedziesz z nas łachała..a my nawalone jak meserchmit:mad::mad::mad:lllaaaaaaalllalallalaaaaaaaaaaaaihm,...oj...:cool1:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Marysia nareszcie :multi::multi::multi::evil_lol:

teraz Marysia, Marysia :multi::multi: .......... a przez ostatnie 5 stron ani słowa, że brak wam Marysi :mad::mad::mad:

Posted

gonia66 napisał(a):
No wiesz Marys??Tak sie spoźnic????Jak nam sie tu juz bełkot udziela...specjalnie zrobilas przyczajkę i teraz bedziesz z nas łachała..a my nawalone jak meserchmit:mad::mad::mad:lllaaaaaaalllalallalaaaaaaaaaaaaihm,...oj...:cool1:

chyba wiesz ciotka co robie jak się spóźniam na imprezkę :cool3: powód musiał byc poważny :roll: inaczej nigdy w zyciu nie opuściłam popijawy. Ja lubie to Mysia :evil_lol:

Posted

Już jestem!!! O 21. straszną burzę mieliśmy w Łodzi - strach było kompa włączyć. Potem spacer ze sforką no i TŻa trzeba było do snu ułożyć.
Muszę doczytać kilka stronek i zaraz wracam.

Negri, ten przystojniak z walizkami to przecież Kuba! Nie poznałaś?

Posted

Kubuś wrócił właśnie z godzinnego deszczowego spaceru z nową siostrą:).
Dał sobie umyć łapy i powycierać się cały ręcznikiem.
Ciągle dopomina się o pieszczoty.
Bez problemu można mu też odpinać smycz.

Kotu krzywdy nie chce zrobić, wręcz przeciwnie, tylko kot się go obawia, bo Kubuś to spory piesek, ale mam nadzieję, że szybko się do siebie przekonają.

Pozdrawiamy

Posted

o ranyyy :loveu::loveu::loveu: super, że wszystko w porządku :loveu::loveu::loveu:

:multi::multi::multi:

Pomimo tego, że trafił na wspaniały domek to ciągle się troszkę bałam jak to będzie :oops:

Posted

Michal_Kubusiowy napisał(a):
Kubuś wrócił właśnie z godzinnego deszczowego spaceru z nową siostrą:).
Dał sobie umyć łapy i powycierać się cały ręcznikiem.
Ciągle dopomina się o pieszczoty.
Bez problemu można mu też odpinać smycz.

Kotu krzywdy nie chce zrobić, wręcz przeciwnie, tylko kot się go obawia, bo Kubuś to spory piesek, ale mam nadzieję, że szybko się do siebie przekonają.

Pozdrawiamy
No...teraz to juz się calkiem upije ze szczescia...mogly byc lepsze wiadomosci????:-o:-o:-oJAk to czytam to az trudno uwierzyc ze to opis naszego Kubolinka...tego samego Kubolinka co go ze schronu Pati przewozila do Wiosenki???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Serio????:multi::multi::multi::multi:lllaaaaallalallalalalllllllaaaaaaaaaa:drink1::drinking::drinka: