rita60 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Renata5 napisał(a):Ogórki ogórkami....jak przyjdziecie z imprezki,to od razu zaaplikujcie sobie łyżkę miodu-sprawdziłam wielokrotnie:diabloti:,kaca nie ma i główka nie boli na drugi dzień:cool3: No widzisz,jak to sie człowiek całe zycie uczy:razz: Quote
Negri_2008 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='sleepingbyday']to zdjęcie w ogóle wyglada jak jakas klasyczna rzeźba. i temat i symetria... :evil_lol: to ja powiem tak: niewirtualnie napiłam sie wczoraj w domu, a bełkotac mogę i dziś i jutro nie ma sprawy. za alka seltzer dziękuję, mam takie kwaszone ogórki, że klekajcie narody, a zalewa - poezja :eviltong: to juz zaraz :cool3:? Masz tu te ogóry? :drinking: Z Zumiś z umaszczenia to do Igorka jest podobny :eviltong::loveu: Quote
Lionees Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 rita60 napisał(a):No widzisz,jak to sie człowiek całe zycie uczy:razz: Kurna...potrzeba matką wynalazków:diabloti: Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 zazdraszczajcie, zazdraszczajcie :evil_lol:. ogórasy są namber łan. z ogródka, więc same w sobie dobre, bez nawozów, a w tej zalewie ostre, musujące, wonne, po prostu obłęd. robi je sąsiadka mojej śp babci i jak rany żaden miód sie nie umywa :eviltong:. Quote
Ra_dunia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 O ja... dobrze, że wy tutaj o tych ogórach... od razu sobie przypomniałam, że też mam, takie domowe, ojciec robi... mniam, mniam... wieczorem słoiczek otworzę ;) a co :) taka okazja :cool3: Quote
Lionees Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 sleepingbyday napisał(a):zazdraszczajcie, zazdraszczajcie :evil_lol:. ogórasy są namber łan. z ogródka, więc same w sobie dobre, bez nawozów, a w tej zalewie ostre, musujące, wonne, po prostu obłęd. robi je sąsiadka mojej śp babci i jak rany żaden miód sie nie umywa :eviltong:. SBD,z braku laku,dobry i miód:cool3: Quote
Negri_2008 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ...a ja mam grzybki w słoiczku, takie maluśkie maślaczki (sama zbierałam) :evil_lol: Przepyszne, ostre w sam raz, .....takie ślimaczki do przegryzienia na raz i do wessania :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 o jeza, grzybki w occie, uwielbiam. renata, pewnie,że miód dobry, zwłaszcza dobry :eviltong:, choc ja wolę słono, nie słodko (pomijając słabość do skondensowanego mleka słodzonego w puszcze :oops:). juz od 3ech postów mam napisac, że tzreba tytuł zmienić no i cały czas zapominam :roll: Quote
Isadora7 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ja mam jeszcze rydze z bazarku od bianka0 - niebo w gębie, nie wiem jak się ostały Quote
Lionees Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 sleepingbyday napisał(a): juz od 3ech postów mam napisac, że tzreba tytuł zmienić no i cały czas zapominam :roll: Zmienimy jak juz będzie w swoim domku:multi: Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 no tak, no tak, jak juz będzie w nowym domku, to miałam na mysli. rydze? kurczę..... :placz: Quote
Negri_2008 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Isadora7 napisał(a):Ja mam jeszcze rydze z bazarku od bianka0 - niebo w gębie, nie wiem jak się ostały w życiu nie jadłam rydzów :-? Kubuś się pakuje..... :drinking: Quote
Isadora7 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Negri_2008'][...ciach...] Kubuś się pakuje..... :drinking: Przypomnij mu zęby golarke i szczoteczkę do zębów zabrał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lionees Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Isadora7']Przypomnij mu zęby golarke i szczoteczkę do zębów zabrał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No szczególnie żeby tych zębów nie zapomniał:diabloti:,bo na co by mu była wtedy szczoteczka:eviltong: Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 żeby pończoch nie zapomniał :diabloti: Quote
Isadora7 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 sleepingbyday napisał(a):żeby pończoch nie zapomniał :diabloti: Jeszcze takiego określenia na duralexy nie słyszałam:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Negri_2008 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Isadora7']Przypomnij mu zęby golarke i szczoteczkę do zębów zabrał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ihaaaaaaaaaa :evil_lol::loveu: jest dobrze Quote
sleepingbyday Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 to jak już zęby bierze, to niech weźmie i corega tabs :diabloti: Quote
rita60 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ciotki szykowac sie na wieczor/fryzjer,kosmetyczka/a nie tracic czas na pogaduchy:cool1:/trzeba z klasa pozegnac Kubolka:lol:/. Quote
Isadora7 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='rita60']Ciotki szykowac sie na wieczor/fryzjer,kosmetyczka/a nie tracic czas na pogaduchy:cool1:/trzeba z klasa pozegnac Kubolka:lol:/. A to on ma profil na NK? :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
rita60 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Isadora7']A to on ma profil na NK? :megagrin::megagrin::megagrin: Tia:cool1:nie o takiej klasie pisałam:obrazic: Quote
Negri_2008 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='agata51'] Agatko ale to nie Ty takiego dyla dajesz z tego wątku, prawda? :evil_lol: Quote
gonia66 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Do imprezy zostalo jeszcze kilka godzin a ciotki juz tu wszystkie pijane chodzą...kurde....a ja tu o suchym pysku siedze i zeby zagryzam czekajac na wiadomosci d Wiosenki i mam nadzieje fotki tez:loveu::loveu: Cioteczki- czyli kase Kubusia moge juz chyba rozsylac- prawda???mam jeszcze prosbe- mam prawie 300 zł..stowka ma isc na pieska "od Agatki51"- tak uzgodnilysmy a 200 zl mialo isc na Lapka z Olkusza...ale poniewaz Lapek ma sporo kaski zebranej(choc to jednorazowe wplaty w wiekszosci) to pomyslalam, ze podziele to 200 zl i druga stowke wplace na pomoc dla starszego Onka z Olkusza, ktorego watek jest na watku Lapka- tez ma byc "na cito" wyciagany ze schronu, bo grozi mu pogryzienie....a deklaracji nie ma jeszcze ani zlotowki..wiemy wszystkie co znaczy OLKUSZ...:mad::mad::mad::mad:na samo slowo otwiera se noz w kieszeni...dlatego skorzystalam z zaufania, jakim mnie obdarzyluscie i pozwolilam sobie na szybka decyzje-:oops::oops::oops:mam nadzieje zze sie na mnie nie gniewacie...wiem ze powinnam to ustalic- ale w nocy jak zwykle ostatnio- wysiadlo mi dogo, zanim cokolwiek tu napisalam....gdyby byly jakies zastrzezenia- prosze smialo pisac- ja absolutnie sie nie obraze...jesli nie bedzie watpliwosci- wieczorem robie przelew dla pieska od "agatki51", pozostale zostana u mnie- bo prowadze ksiegowosc Latka i tego Onka... No to czekam dalej na wiadomosci....:loveu::loveu: CIAPULKO-TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..:-(:-(:-( Quote
Negri_2008 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Gonia jak zwykle jednym zdaniem wszystko wyjaśniła: :evil_lol: Cześć kaski Kubusiowej dla : Łapka z Olkusza staruszka z Olkusza, któremu grozi pogryzienie i trza go brac na cito pieska od Agata 51 ja się zgadzam :p spoko :drink1: Quote
Recommended Posts