Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

Posted

Renata5 napisał(a):
Ogórki ogórkami....jak przyjdziecie z imprezki,to od razu zaaplikujcie sobie łyżkę miodu-sprawdziłam wielokrotnie:diabloti:,kaca nie ma i główka nie boli na drugi dzień:cool3:

No widzisz,jak to sie człowiek całe zycie uczy:razz:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']to zdjęcie w ogóle wyglada jak jakas klasyczna rzeźba. i temat i symetria... :evil_lol:

to ja powiem tak: niewirtualnie napiłam sie wczoraj w domu, a bełkotac mogę i dziś i jutro nie ma sprawy. za alka seltzer dziękuję, mam takie kwaszone ogórki, że klekajcie narody, a zalewa - poezja :eviltong:

to juz zaraz :cool3:?

Masz tu te ogóry?
:drinking:

Z Zumiś z umaszczenia to do Igorka jest podobny :eviltong::loveu:

Posted

zazdraszczajcie, zazdraszczajcie :evil_lol:. ogórasy są namber łan. z ogródka, więc same w sobie dobre, bez nawozów, a w tej zalewie ostre, musujące, wonne, po prostu obłęd.
robi je sąsiadka mojej śp babci i jak rany żaden miód sie nie umywa :eviltong:.

Posted

O ja... dobrze, że wy tutaj o tych ogórach... od razu sobie przypomniałam, że też mam, takie domowe, ojciec robi... mniam, mniam... wieczorem słoiczek otworzę ;) a co :) taka okazja :cool3:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
zazdraszczajcie, zazdraszczajcie :evil_lol:. ogórasy są namber łan. z ogródka, więc same w sobie dobre, bez nawozów, a w tej zalewie ostre, musujące, wonne, po prostu obłęd.
robi je sąsiadka mojej śp babci i jak rany żaden miód sie nie umywa :eviltong:.

SBD,z braku laku,dobry i miód:cool3:

Posted

o jeza, grzybki w occie, uwielbiam.

renata, pewnie,że miód dobry, zwłaszcza dobry :eviltong:, choc ja wolę słono, nie słodko (pomijając słabość do skondensowanego mleka słodzonego w puszcze :oops:).

juz od 3ech postów mam napisac, że tzreba tytuł zmienić no i cały czas zapominam :roll:

Posted

[quote name='Isadora7']Przypomnij mu zęby golarke i szczoteczkę do zębów zabrał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No szczególnie żeby tych zębów nie zapomniał:diabloti:,bo na co by mu była wtedy szczoteczka:eviltong:

Posted

[quote name='rita60']Ciotki szykowac sie na wieczor/fryzjer,kosmetyczka/a nie tracic czas na pogaduchy:cool1:/trzeba z klasa pozegnac Kubolka:lol:/.

A to on ma profil na NK? :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Do imprezy zostalo jeszcze kilka godzin a ciotki juz tu wszystkie pijane chodzą...kurde....a ja tu o suchym pysku siedze i zeby zagryzam czekajac na wiadomosci d Wiosenki i mam nadzieje fotki tez:loveu::loveu:
Cioteczki- czyli kase Kubusia moge juz chyba rozsylac- prawda???mam jeszcze prosbe- mam prawie 300 zł..stowka ma isc na pieska "od Agatki51"- tak uzgodnilysmy a 200 zl mialo isc na Lapka z Olkusza...ale poniewaz Lapek ma sporo kaski zebranej(choc to jednorazowe wplaty w wiekszosci) to pomyslalam, ze podziele to 200 zl i druga stowke wplace na pomoc dla starszego Onka z Olkusza, ktorego watek jest na watku Lapka- tez ma byc "na cito" wyciagany ze schronu, bo grozi mu pogryzienie....a deklaracji nie ma jeszcze ani zlotowki..wiemy wszystkie co znaczy OLKUSZ...:mad::mad::mad::mad:na samo slowo otwiera se noz w kieszeni...dlatego skorzystalam z zaufania, jakim mnie obdarzyluscie i pozwolilam sobie na szybka decyzje-:oops::oops::oops:mam nadzieje zze sie na mnie nie gniewacie...wiem ze powinnam to ustalic- ale w nocy jak zwykle ostatnio- wysiadlo mi dogo, zanim cokolwiek tu napisalam....gdyby byly jakies zastrzezenia- prosze smialo pisac- ja absolutnie sie nie obraze...jesli nie bedzie watpliwosci- wieczorem robie przelew dla pieska od "agatki51", pozostale zostana u mnie- bo prowadze ksiegowosc Latka i tego Onka...
No to czekam dalej na wiadomosci....:loveu::loveu:

CIAPULKO-TO JUZ 13 DZIEŃ BEZ CIEBIE..:-(:-(:-(

Posted

Gonia jak zwykle jednym zdaniem wszystko wyjaśniła: :evil_lol:
Cześć kaski Kubusiowej dla :
Łapka z Olkusza
staruszka z Olkusza, któremu grozi pogryzienie i trza go brac na cito
pieska od Agata 51

ja się zgadzam :p spoko
:drink1: