mru Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 wspaniały wątek :placz: Mrozek i Pompon uderzyli w moje serce najmocniej :( :shake: jezu gdybym miała tylko większe możliwości i czasu więcej :( Quote
Erazm Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Czy kogos wzruszy z przegladajacych allegro........? Quote
Neczka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 mru napisał(a):wspaniały wątek :placz: Mrozek i Pompon uderzyli w moje serce najmocniej :( :shake: jezu gdybym miała tylko większe możliwości i czasu więcej :( Mru, to są 2 najbardziej kontaktowe psiaki z sadku. One tak garną do człowieka, ale dla ludzi są ... zbyt stare, zbyt pospolite, brzydkie i wogóle beznadziejne :placz: Będę zakładała wątek Pomponowi, może w ten sposób coś ruszy...:shake: Quote
Reksiu21 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ja sie w Pomponie zakochalam, od pierwszego wejrzenia:loveu: Jaki duzy on jest, bo na zdjeciach zabardzo niewidac? Taki do lydki, czy wiekszy? Quote
Neczka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pomponek jest taki do kolanka :) Pudelek średni ;) Quote
Erazm Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dobranoc i slodkich snow o wlasnych domach...:-( Quote
Wet-siostra Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Dziś słońce przepięknie świeci .Staruszki będą mogły wygrzać swoje kosteczki... :loveu: Quote
mru Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Neczka napisał(a):ale dla ludzi są ... zbyt stare, zbyt pospolite, brzydkie i wogóle beznadziejne :placz: mi się strasznie oba podobają :) z wyglądu, to jest mój ulubiony typ psa... stary kudłacz :P (no offence - bo właśnie to jest najfajniejsze! :loveu:) dziiiwni ci ludzie :razz: Quote
kuba123 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 pieseczki :loveu: już słonko przygrzewa i coraz cieplej już niedługo wiosna wiosną serca ludzkie obudzą się z zimowego snu i pokochają was mocno Quote
Becia66 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Reksiu21 napisał(a):Ja sie w Pomponie zakochalam, od pierwszego wejrzenia:loveu: Jaki duzy on jest, bo na zdjeciach zabardzo niewidac? Taki do lydki, czy wiekszy? Reksiu a może zainteresowana jesteś ??? :razz: Quote
Becia66 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Pompon sliczny, trochę kosmetyki i piesio jak tralala....:lol: Quote
Neczka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Coraz mniej osób zagląda do sadkowych bid...:shake: Quote
Erazm Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Zagladaja ale co tu pisac...przeraza ilosc niechcianych zwierzat i krzywdy jaka im sie dzieje...a nasi parlametarzysci grzmia, ale o okaleczaniu zwierzat poprzez kastracje... Quote
sonikowa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 No własnie, ja zagladam, ale nawet nie wiem co pisac... A moze gdybysmy tak skupialy sie na jednym psiaku, na tym co mu dolega, w czym doraznie pomoc? Wtedy i reszta by korzystala, a tak konkretnym psiakiem to zawsze latwiej zainteresowac. Quote
Wet-siostra Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Zdaje sie ze mam sadek na głowie ;) Chmmmmm..........Chciałabym zobaczyć Twoją głowę...;) Quote
SZPiLKA23 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Wet-siostra napisał(a):Chmmmmm..........Chciałabym zobaczyć Twoją głowę...;) Nie ma na co patrzec... bo tam sam bajzel ;) :D Quote
Reksiu21 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 becia66 napisał(a):Reksiu a może zainteresowana jesteś ??? :razz: Pompon troszke zaduzy. Bede chciala jakiegos staruszka, ale nie do adopcji, tylko dla siebie, bo po smierci mojego ukochanego dziadka Ziutusia tak mi smutno i kolo lozka w sypialni pusta poduszeczka juz od grudnia. Chce jednak malego pudelka, lub mieszanca pudelka, ale takiego staruszka. Przynajmniej te dziadki Orzechowskie maja sadek, a we wroclawiu te psiaki sie usypia, i dlatego chyba wezme z tamtad jakiegos. Juz mialam takiego mieszanca pudelka ktory mial jechac do mnie w polowie stycznia, lecz umarl na wszystkie mozliwe choroby zanim mogli go zaszczepic. Teraz czekam az znowu jakas bieda pudelkowa bedzie na liscie do strzykawki. U was to dziadkow nieusypiaja, tak? Quote
Wet-siostra Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ...na całe szczęście...:roll: Pozwala im się dożyć swoich dni.Szkoda tylko,że muszą ich dożywać w schronisku,a nie na kanapie,wtulone w swojego człowieka...:oops: Quote
li1 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dobrze, ze macie staruszki na jednym watku. Pompon, Leopold, wszystkie sa urocze. Quote
sonikowa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Trzeba bedzie ustalic jakis plan działania Dokładnie. Trzeba jakoś ruszyć sprawę do przodu.. Quote
sonikowa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 tak sobie myślę i nadal sądzę, że dobrze byłoby zajmować sie staruszkami po kolei. Robić kolejne akcje koncentrując się na jednym. Reszta też przy okazji by korzystała, ale łatwiej ludzi mobilizować losem jednego biedaka. Więcej wtedy informacji, więcej się dzieje. Quote
Recommended Posts