Jump to content
Dogomania

przed tęczowym mostem stoi owocowy sad ... kostucha jego ogrodnikiem. Czas na zmiany.

Recommended Posts

Posted

wspaniały wątek :placz: Mrozek i Pompon uderzyli w moje serce najmocniej :( :shake:

jezu gdybym miała tylko większe możliwości
i czasu więcej :(

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mru napisał(a):
wspaniały wątek :placz: Mrozek i Pompon uderzyli w moje serce najmocniej :( :shake:

jezu gdybym miała tylko większe możliwości
i czasu więcej :(

Mru, to są 2 najbardziej kontaktowe psiaki z sadku. One tak garną do człowieka, ale dla ludzi są ... zbyt stare, zbyt pospolite, brzydkie i wogóle beznadziejne :placz:
Będę zakładała wątek Pomponowi, może w ten sposób coś ruszy...:shake:

Posted

Neczka napisał(a):
ale dla ludzi są ... zbyt stare, zbyt pospolite, brzydkie i wogóle beznadziejne :placz:

mi się strasznie oba podobają :) z wyglądu, to jest mój ulubiony typ psa... stary kudłacz :P (no offence - bo właśnie to jest najfajniejsze! :loveu:)

dziiiwni ci ludzie :razz:

Posted

Reksiu21 napisał(a):
Ja sie w Pomponie zakochalam, od pierwszego wejrzenia:loveu:
Jaki duzy on jest, bo na zdjeciach zabardzo niewidac? Taki do lydki, czy wiekszy?

Reksiu a może zainteresowana jesteś ??? :razz:

Posted

Zagladaja ale co tu pisac...przeraza ilosc niechcianych zwierzat i krzywdy jaka im sie dzieje...a nasi parlametarzysci grzmia, ale o okaleczaniu zwierzat poprzez kastracje...

Posted

No własnie, ja zagladam, ale nawet nie wiem co pisac... A moze gdybysmy tak skupialy sie na jednym psiaku, na tym co mu dolega, w czym doraznie pomoc? Wtedy i reszta by korzystala, a tak konkretnym psiakiem to zawsze latwiej zainteresowac.

Posted

becia66 napisał(a):
Reksiu a może zainteresowana jesteś ??? :razz:

Pompon troszke zaduzy. Bede chciala jakiegos staruszka, ale nie do adopcji, tylko dla siebie, bo po smierci mojego ukochanego dziadka Ziutusia tak mi smutno i kolo lozka w sypialni pusta poduszeczka juz od grudnia. Chce jednak malego pudelka, lub mieszanca pudelka, ale takiego staruszka. Przynajmniej te dziadki Orzechowskie maja sadek, a we wroclawiu te psiaki sie usypia, i dlatego chyba wezme z tamtad jakiegos. Juz mialam takiego mieszanca pudelka ktory mial jechac do mnie w polowie stycznia, lecz umarl na wszystkie mozliwe choroby zanim mogli go zaszczepic. Teraz czekam az znowu jakas bieda pudelkowa bedzie na liscie do strzykawki. U was to dziadkow nieusypiaja, tak?

Posted

tak sobie myślę i nadal sądzę, że dobrze byłoby zajmować sie staruszkami po kolei. Robić kolejne akcje koncentrując się na jednym. Reszta też przy okazji by korzystała, ale łatwiej ludzi mobilizować losem jednego biedaka. Więcej wtedy informacji, więcej się dzieje.