Jump to content
Dogomania

przed tęczowym mostem stoi owocowy sad ... kostucha jego ogrodnikiem. Czas na zmiany.

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Raczej to nie ważne, ale w ogłoszeniach, podawałam namiary na siebie, bo robiłam je jeszcze, gdy Panicza nie było na wątku... piszę, coby nie było niedomówień.

Posted

Ja wogóle myślałam o wątku dla Panicza... sama nie wiem, więc narazie się wstrzymuję. Jutro założę Pomponowi.
Przepraszam, że jeszcze nie zrobiłam ogłoszeń dla Dziadka Mroza...
Obiecuję, że już jutro na 100% będą.

Szpilka, wydaje mi się, że powinniśmy to podzielić pod tym względem, że jak ktoś bardziej zna psiaka - namiary są na niego. (nie wiem jak to brzmi, ale żadnej pretensji etc. w tym nie ma zamierzonej :roll:)

Posted

Ja sie chetnie podziele bo naprawde psow jest duzo najlepiej znam psy z sadku, tylko na poczatku trzeba zebrac wszystkie psy z całego schroniska ktore maja wiecej niz 10 lat ostatnio chodzilismy z kierownikiem ale to było na szybko i przedewszystkim chcielismy obfocic nowoprzybyłe dlatego "nowych" staruszkow nie wyłowilismy oprucz Gorana

Posted

Nie mam zdolności informatycznych,niezbyt się znam na komputerze,między innymi dlatego nie podejmuję się robienia ogłoszeń.Ale jeśli będą już gotowe plakaty lub ulotki to mogę wziąść je i poroznosić po lecznicach,a także dać do mojej szkoły.Może choć tak pomogę...:oops:
Tylko musiałyby dotrzeć pocztą albo jakoś tak...:oops:

Posted

hej, sadziku. dobry to pomysł,z podziałem na wątki konkretnych psów. po kolei. mogłabym poprowadzić jeden, ale czy będe miec njusy i fotki do wątku? czy to ma sens, zeby osoba z daleka prowadziła? jesli chcecie, to poprowadzę.

Posted

Tylko ze własnie ten watek zbiorowy powstał własnie poto zeby nie było pojedynczych :hmmmm: i tak sobie mysle ze jezeli bedziemy zakładac pojedynczo watki to moga sie one ciagnac długi czas blokujac tym samym kolejne psiaki.

Państwo od Panicza sie naradzaja ;)

Co do Pompona to chyba mozna by mu zrobic na poczatek ogłoszenia poczekac z 2 tygodnie (czas trwania allegro) jak nic sie nie uda to zrobic watek bo on jako pudelek ma szanse szybciej na dom (a moze sie myle:-/)

Posted

Tytul all jest troszke pod Pompona, zeby przyciagnac uwage
Pudelek Profesor Pompon i inni wykladowcy (578748742) - Aukcje internetowe Allegro

Sbd Leopold ma na przyklad swoj wlasny watek

Dla mnie pomysl ze zbiorczym jest doskonaly, szczegolnie, ze nie ma specjalnie o czym pisac, psiaki siedza w Orzechowcach, niewiele sie dzieje, a tekst Albiemu jest cudowny.

nawet nie smie pytac czy jest mala nadzieja dla Panicza

Najwazniejsze sa ogloszenia. Im wiecej tym wieksza szansa, ze ktoremus sie uda, ale to wszyscy wiemy;)

Posted

Erazm Leos ma watek od dawna bo powstał zanim zrobił sie watek sadkowy i własnie psiaki ktore maja watki wykluczymy z watku ogolnego ale bedziemy dodawac jako reprezentacje staruszkowa.

Dzieki za allegro:*