Jump to content
Dogomania

przed tęczowym mostem stoi owocowy sad ... kostucha jego ogrodnikiem. Czas na zmiany.

Recommended Posts

Posted

To raczej zależy od kondycji danego psiaka. Kastracja nie jest skomplikowanym zabiegiem, jeśli zostanie odpowiednio dobrana narkoza, serducho będzie w miarę mocne, można ciachać ;)

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reksiu21 napisał(a):
A ile u was w schronie kosztuje kastracja psa?

na pewno nie przekroczy kwoty 100zł. Jeśli pies nie ma poważnych dolegliwości sercowych to można ciachać w każdym wieku. Nawet coraz częściej zalecane ze wzgledu na prostatę.

Posted

Ten wątek... I to jak napisane, albiemu... Wspaniale... Się popłakałam... Ludzie to potwory!! Im dłużej jestem na tym forum tym bardziej wstydzę się za ludzi- potwory... :-(

Posted

piekny watek...napisany w cudny sposob...nic tylko plakac...dziadeczki znajdziecie domki jestem pewna...musi sie udac...a czy dziadunki maja jakies ogloszenia?jesli tak i nie doczytalam gdzies to przepraszam.

Posted

niby tak
ale tam kostucha wiatrem śnieg rozwiewa
a takim dziadeczkom na jesień życia to ciepły kąt, kanapa i własny człek potrzebny
a do sadku to tylko w lecie na słonku poleżeć, czy w cieniu jabłonki pospać i tyle

Posted

Dopiero znalazłam ten wątek a tu tyle cudownych, starszych psów czeka :( Dodajcie je na stronę http://psiegrane-marzenia.pl/ lub napiszcie mi takie info o psach to sama je wstawię

Szuka domu: ( 1. stały czy 2. tymczasowy lub stały)
Stan zdrowia:
Kastracja:
Stosunek do zwierząt:
Stosunek do dzieci:
Dla kogo:
Uwagi: (czyli np. cały opis psa)
+ dwa zdjęcia
i jeśli psiak ma swój wątek na dogo to jeszcze link

Z tych psów co są w pierwszym poście na stronie jest tylko Panicz.