jusstyna85 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 17.05 Misia 19.05 jedzie do programu, żeby się pokazać .To dla niej wielka szansa,przeżyje jednak traume, kiedy znowu wróci do Schroniska :( Tam nie ma szans na adopcje,bo ginie wśród psów. Jest grzeczna,zachowuje czystość w domu, potrafi zostawać sama,akceptuje psy,ale musi się przekonać, że nie zrobią jej krzywdy.Słowem-nie czuje się, że jest pies w domu.U mnie nie może zostać ze wzgl na moje psy,a przede wszystkim na problemy z zatokami.Misia jest czysta,wyczesana i pachnąca. Plakat w tym poście http://www.dogomania.pl/forum/12040709-post96.html *********************** [SIZE=2]Imię: Misia [FONT=Verdana]Wiek: 3 lata[/FONT] [FONT=Verdana]płeć: suka[/FONT] [FONT=Verdana]rasa: mieszaniec[/FONT] [FONT=Verdana]wielkość: średni[/FONT] [FONT=Verdana]sterylizacja: tak[/FONT] [FONT=Verdana]szczepienia: tak[/FONT] ************************ Sunia ma już ok 3-4 latek,ale za to jest bardzo kochana,dobrze wychowana,kontaktowa i przytulaśna.Jest średnia,na zdj wyszła na dużą. Do tej pory pilnowała firmy swojego "kochanego" właściciela.Niestety nie nadawała się do tego, więc idiota kupił sobie 2 dorosłe Owczarki, które na dzień dobry "zajęły się" sunią :( Przeraźliwie ją pogryzły, cały tył miała w DZIURACH i andal ma, teraz już to lepiej wygląda,ale nadal potrzebuje opieki weta. Facet kiedy to zobaczył,to wystawił ją za furtke ,myśląc że pozbył się problemu.Sunia usilnie płakała,wyła,błagała o wpuszczenie.Całe zajście zobaczyła jego sąsiadka,która po czasie zawiadomiła Schronisko i co najlepsza złożyła zeznania,więc facet tak szybko sie z tego nie wywinie. jest bardzo ufna,aż nadto,a psy to szybko wykorzystają.To pies,który zdecydowanie nie nadaje sie do schroniska, jest bardzo uległa i poddaje sie wszystkiemu :( Nie ma miejsa, żeby po leczeniu dać ją do osobnego boksu.W warunkach domowych rany szybko się zabliźnią.Może zostać wysterylizowana. Bardzo prosze Was o pomoc, potrzebny jest szybko DT,ogłoszenia,wyróżnionego allegro. Wierze, że nie przejdziecie obojętni i dacie jej szanse na nowe życie. kontakt [email protected] kom.501208670 ogłoszenia ma na cafeanimal.pl allegro.pl naszaklasa.pl alegratka.pl kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl 4lapy.pl adopcje.org adopcjapsa.pl dwukropek.pl pajęczyna.pl pineska.pl e-zwierzak kupiepsa przygarnijziwerzaka petsy - wyróżnione mojpupil ale.gratka.pl/ogloszenie/1918580_czy_mozna_odmowic_zywej_istocie_prawa.html www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/czy-mozna-odmowic-zywej-istocie-prawa-do-bycia-kochanym_934.html www.zoonet.pl/mod/99/t/iP/cID/5/iID/1577 www.pineska.pl www.pajeczyna.pl Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Misia błaga o dom.... http://www.eoferty.com.pl/id121236.html gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=17117 petworld.pl ogloszenia.aleokazja.pl dodane 7.03.2009 Nowe zdjęcia, zobaczcie jaka z niej przylepa! http://www.dogomania.pl/forum/11919382-post53.html dodane 20.04.209 Nowe zdjęcia ze spaceru http://www.dogomania.pl/forum/12167193-post154.html http://www.dogomania.pl/forum/12167203-post155.html http://www.dogomania.pl/forum/12167210-post156.html wpłaty na Misie 150 zł- Leyla 10 zł- sonikowa wydatki 103 zł- transport do programu w TV +57 zł Quote
Kasia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 uwielbiam takie kudłacze... Niestety nie pomogę teraz z allegro, właśnie wystawiłam cegiełki Larze i jeszcze jedno muszę wystawić 2 psiakom z Elbląga. Nie dam rady finansowo już...:shake: Quote
Worel Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Czy oprocz domku i ogloszen, by domek znalazla jest potrzebne cos Suni? Leki, bandaze, kremy, jedzenie, etc Czy ona ma imie? Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Worel']Czy oprocz domku i ogloszen, by domek znalazla jest potrzebne cos Suni? Leki, bandaze, kremy, jedzenie, etc Czy ona ma imie?[/quote] na razie schronisko daje sobie rade,ale zapytam dla pewności...pare psiaków trafiło już pogryzionych do Schroniska... Quote
lunarmermaid Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Matko jakie biedactwo...:-( A właściciel niech odpowie za swoje i to jak najszybciej!!! Nie powiem czego mu zyczę,ale mogłyby to właśnie jego pogryźć psy...Poczułby na własnej skórze co to znaczy...:angryy: Quote
Itinea Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Allegro dla Misi Wyrzucona - bo była za łagodna (Ruda Śląska) (548428634) - Aukcje internetowe Allegro Quote
gonia66 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Sliczna jesteś Misiu..i taka właśnie "Misiowa"...do przytulania i kochania..czy ktoś Cię pokocha????:-( Quote
bico Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ale bidulka:-( jest jakieś konto dla Misi? Quote
jusstyna85 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 nie zbieramy pieniążków,bo i tak nie ma DT :( Sunia jest w Schronisku i pilnie potrzebuje tymczasowego lokum Quote
bico Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='jusstyna85']nie zbieramy pieniążków,bo i tak nie ma DT :( Sunia jest w Schronisku i pilnie potrzebuje tymczasowego lokum[/quote] więc oby jak najszybciej znalazł się DT:placz: ale jakby co mogę coś podrzucić na leki, opatrunki czy weta, nie będą to "kokosy" ale zawsze coś:-( w razie co, piszcie na priv pozdrawiam Quote
Worel Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A moze by tak pozapraszac wiecej cioteczek na watek? Im wiecej glow do myslenia, tym wieksze szanse, ze sie cos wymysli....? Quote
jusstyna85 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Worel']A moze by tak pozapraszac wiecej cioteczek na watek? Im wiecej glow do myslenia, tym wieksze szanse, ze sie cos wymysli....?[/quote] dobry pomysł,ale jakoś ciotki omijają wątek... Quote
gonia66 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Moim zdaniem koniecznie trzeba rozeslać watek...tu wszędzie naokolo tyle tragedii, ze można wielu rzeczy nie zauważyć "w tłumie"..ale jak sie zaprosi ludzi na wątek- na pewno sie znajdą...a jak będzie wiecej ludzi do myślenia- to i domeczek- jakikolaiwek się znajdzie....Jutro bede rozsylala i zapraszala...Was te zprosze cioteczki o to samo... Quote
bico Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Worel napisał(a):hopla, kto zagladnie? kto pomoze, kto podbije chociaz???? może jakiś banerek do wklejenia dla cioteczek ktoś zrobi? je niestety nie umiem:oops::oops::oops: domu też dać nie mogę, najwyżej coś wspomóc skromnym grosikiem:-( Quote
jusstyna85 Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 bico napisał(a):może jakiś banerek do wklejenia dla cioteczek ktoś zrobi? je niestety nie umiem:oops::oops::oops: domu też dać nie mogę, najwyżej coś wspomóc skromnym grosikiem:-( bannerek to dobry pomysł,ale ja nie potrafię... Małej przydałoby się wyróżnione allegro,ale to 12,50 na 14 dni :( Quote
Worel Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 izadora robi piekne banerki, selenga rowniez. kto poprosi te cioteczki o pomoc? mnie sie polaczenie co chwila urywa. to pilne!!! trzeba suni reklamy dodac... Quote
bico Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 jusstyna85 napisał(a):bannerek to dobry pomysł,ale ja nie potrafię... Małej przydałoby się wyróżnione allegro,ale to 12,50 na 14 dni :( mogę zasponsorować to allegro, nie ma sprawy tylko....nie umiem zrobić takiego allegro, w ogóle mam mam tam nawet konta:oops::oops::oops: mogę przesłać kaskę dla tej osoby, która zrobiła by takie alllegro:roll::loveu::loveu::loveu: poza tym informuję, że czasem prze dwa dni się w ogólne nie mogę zalogować na dogo:angryy: więc sorki za spóźnione reakcje:-( Quote
jusstyna85 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 bico napisał(a):mogę zasponsorować to allegro, nie ma sprawy tylko....nie umiem zrobić takiego allegro, w ogóle mam mam tam nawet konta:oops::oops::oops: mogę przesłać kaskę dla tej osoby, która zrobiła by takie alllegro:roll::loveu::loveu::loveu: poza tym informuję, że czasem prze dwa dni się w ogólne nie mogę zalogować na dogo:angryy: więc sorki za spóźnione reakcje:-( nie tylko Ty miałaś problemy z dogo...:) a za wyróżnienie bardzo dziękujemy:loveu: Quote
black_cat Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 banerki, tak na szybko, wiekszy to tak bardziej dla celow reklamowych na bazarkach albo allegro, mniejszy do podpisu może się przydadzą Quote
jusstyna85 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='black_cat'] banerki, tak na szybko, wiekszy to tak bardziej dla celow reklamowych na bazarkach albo allegro, mniejszy do podpisu może się przydadzą Są super, bardzo dziękujemy...moge wykorzystać to większe jako miniaturke do allegro? Quote
black_cat Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 myślę że tak, mam nadzieję ze dobrze będzie wyglądać Quote
bico Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 W imieniu nas wszystkich chciałabym serdecznie i mocno podziękować Black Cat za zrobienie Misi ślicznych banerków:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: słuchajcie dziewczyny, tylko jej podrzuciłam wątek, a ona zadziałała błyskawicznie, wielki szacun dla niej:modla::modla::modla: pozostaje tylko wklejać banerki u siebie, naganiać cioteczki na wątek:evil_lol: no i robić wyróżnione allegro, na które już pieniążki wysłałam;) pozdrawiam wszystkich:lol: Quote
Recommended Posts