Onaa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Zrobiłam suni kilka ogłoszeń: petsy - wyróżnione e-zwierzak przygarnij zwierzaka kupie psa mojpupil Pytałam o hotelik u Wiosny ale z tego co napisała wyżej Justyna rozumiem że nie dajemy jej do hoteliku - w takim razie nie wpisuję jej do kolejki na hotelik u Wiosny Quote
jusstyna85 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='__Lara']Dziewczyny, ja napisałam maila do Agnieszki o pieskach z Waszego schronu, ale myślę, że musiałabym jej jeszcze dać znać żeby do mnie zadzwoniła i wszystko lepiej umówić. Justyno, napisałaś, że są inne pieski które bardziej potrzebują pomocy, tylko jakie? bo jeśli takie są to tym bardziej powinny pierwsze pójść do domu. A ja bym chciała się dobrze przygotować do tej rozmowy, więcej wiedzieć. Niczego nie obiecuję, ale zawsze mogę pogadać i spytać się co i jak. No i muszę przekazać wymagania waszego schronu odnośnie zagranicznych adopcji, to też ważne. Te wymagania są... warunek to opłacenie czipu i sterylki...wiem, że to spora suma,ale gwarantuje to,że nie będzie szczeniaków i że będzie wiadomo co z psem... Ja tak sobie myśle, że jeśli któryś psiak byłby w potrzebie,to po prostu pozbieralibyśmy kase, żeby nie obciążać tym p.Agnieszki. _Laro pogadaj o tej suni,którą Ci pokazywałam na allegro, zaczipowanie to nie problem, jest wysterylizowana...ona będzie musiała wrócić do Schroniska, w Niemczech nie mają takich wielkich wymagań... Quote
Niuni&Pupi Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Piękna dziewczynka o smutnych oczkach. Dobrze, że rany sie ładnie goją. Teraz tylko domek kochający, żeby smuteczek z pysia znikł. Quote
bico Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 jaka przylepka kochana:placz::-(:placz::-( a widoków na domek żadnych:placz::-( Quote
Dyzia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Bosh!:placz:Co za zwyrodnialec!!! Psinka taka kochana !!! A ten ją pogryzioną jeszcze za furtke postawił myśląc,że się jej pozbył! Dobrze,że ta sąsiadka zawiadomiła schronisko!!!:placz: Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Brysio napisał(a):Do góry Futrzaku:loveu::loveu::loveu: Podnoszę! Całego wątku nie miałam szansy przeczytać,bo strasznie powoli otwiera mi sie dziś dogo,ale...zajrzę na pewno! Ten psiak tego też wart!:loveu: Quote
grzenka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Zobaczyłam banerek i zajrzałam...jaka cudna i słodka bida:-( Quote
grzenka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Zrobiłam Misi ogłoszenia na: -4lapy.pl -adopcje.org -adopcjapsa.pl -dwukropek.pl -pajęczyna.pl -pineska.pl9tutaj przyjdzie mail potwierdzający na maila podanego do ogłoszeń) Widzialam też mała na petsy.pl, trzeba by uaktualnić 1 post, żeby nie dublować ogłoszeń... Quote
Onaa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 z tego co pamiętam to dawałam Misie na : e-zwierzak kupiepsa przygarnijziwerzaka petsy - wyróżnione mojpupil :) Quote
bico Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Obu cioteczkom ogłaszającym Misię bidulę, serdecznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Onaa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Dziewczyny a mogłybyście dać ogłoszenie psinki do jakiejś gazety lokalnej - jakby były jakieś koszty to dajcie znać ! Zawsze to inaczej zdjecie w gazecie ! Albo plakaty porobić psince ! Quote
Onaa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 a tak w ogóle to jak ona sobie daje rade w schronie ? Quote
Justyna_wolontariat Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Miska no cóż jak sobie daje radę Napisze tak sunia biega z psami ale widać że nie czuje się najlepiej troszkę schudła w sobotę poszła zemną na domek do pracowników widać że jak inny pies podchodzi do miski ona od razu się wycofuje rezygnuje z jedzenia. Poszła położyła się pod biurkiem i od razu zasnęła. To taka wdzięczna i kochana psinka ten co ją adoptuje bedzie mieć najlepszego przyjaciela. Chce ja w tym tygodniu dać do sterylizacji Quote
Onaa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 dziewczyny - a robiłyście psince już jakieś plakaty ? Quote
bico Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Justyna_wolontariat napisał(a):To taka wdzięczna i kochana psinka ten co ją adoptuje bedzie mieć najlepszego przyjaciela. od razu po jej oczach widać, że ona właśnie taka jest... a domku dla niej ni widu ni słychu:-( trzymam kciuki za pomyślna sterylkę-to dobry pomysł:happy1: czekamy na dalsze wieści o suni. Quote
GrubbaRybba Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Zapisuję się na watek i podnoszę. Oby sunia szybko domek znalazła. Gdzie sunia ma ogłoszenia? Może coś pomogę i jakieś ogłoszenia zrobię, ale nie chcę się dublować. Quote
kaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Dogo07']dziewczyny - a robiłyście psince już jakieś plakaty ? Nie raczej nikt od nas nie umie robić plakatów , :shake: a szczerze mówiąc plakaty były by mile widziane , staramy się o ,,własną "tablicę ogłoszeniową w lecznicy i jak się uda w klinice w Gliwicach . Tak że wszystkie Rudzkie pieski proszą o plakaty :multi:. Quote
Onaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 tzn. mam na myśli taki plakat że na wątku będzie i trzeba będzie sobie wydrukować samemu - no i porozlepiać gdzie się da mogą też być ulotki tylko dobrze by było żeby trochę chętnych do rozwieszania / roznoszenia tych plakatów / ulotek - bo pare plakatów czy ulotek to za mało będzie to potrzebne ?! :) Quote
kaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ja wychodzę z założenia że wszystko się w życiu przydaję , mam zapas tuszu to dawaj :lol: Quote
Onaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 mam nadzieję że będzie więcej chetnych na akcję z plakatami i ulotkami psinki :) plakat mam nadzieję będzie jutro bo muszę się udać w tym temacie do specjalisty :lol: a wcześniej wyszukać sobie potrzebnych info o suczce i ładnych zdjęć !!! Quote
Niuni&Pupi Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Dogo 07 dawaj materiały zrobię psinie plakat :loveu: Quote
Onaa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 o proszę - właśnie mój specjalista sam się odezwał :) materiały dzisiaj prześlę tylko jak się trochę ogarnę bo dzisiaj coś z czasem nie wyrabiam :roll: Quote
Niuni&Pupi Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Dogo07']o proszę - właśnie mój specjalista sam się odezwał :) Dogo07 nie zawstydzaj mnie prosżę przy wszystkich :oops: żaden specjalista, amator stawiający pierwsze kroki, jak na razie :razz: No nic czekam na materiały i pozdrawiam sunieczkę. Quote
Recommended Posts