Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam suni kilka ogłoszeń:
petsy - wyróżnione
e-zwierzak
przygarnij zwierzaka
kupie psa
mojpupil

Pytałam o hotelik u Wiosny ale z tego co napisała wyżej Justyna rozumiem że nie dajemy jej do hoteliku - w takim razie nie wpisuję jej do kolejki na hotelik u Wiosny

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']Dziewczyny, ja napisałam maila do Agnieszki o pieskach z Waszego schronu, ale myślę, że musiałabym jej jeszcze dać znać żeby do mnie zadzwoniła i wszystko lepiej umówić. Justyno, napisałaś, że są inne pieski które bardziej potrzebują pomocy, tylko jakie? bo jeśli takie są to tym bardziej powinny pierwsze pójść do domu. A ja bym chciała się dobrze przygotować do tej rozmowy, więcej wiedzieć. Niczego nie obiecuję, ale zawsze mogę pogadać i spytać się co i jak. No i muszę przekazać wymagania waszego schronu odnośnie zagranicznych adopcji, to też ważne.

Te wymagania są... warunek to opłacenie czipu i sterylki...wiem, że to spora suma,ale gwarantuje to,że nie będzie szczeniaków i że będzie wiadomo co z psem...
Ja tak sobie myśle, że jeśli któryś psiak byłby w potrzebie,to po prostu pozbieralibyśmy kase, żeby nie obciążać tym p.Agnieszki.

_Laro pogadaj o tej suni,którą Ci pokazywałam na allegro, zaczipowanie to nie problem, jest wysterylizowana...ona będzie musiała wrócić do Schroniska, w Niemczech nie mają takich wielkich wymagań...

• 2 weeks later...
Posted

Bosh!:placz:Co za zwyrodnialec!!! Psinka taka kochana !!! A ten ją pogryzioną jeszcze za furtke postawił myśląc,że się jej pozbył! Dobrze,że ta sąsiadka zawiadomiła schronisko!!!:placz:

Posted

Brysio napisał(a):
Do góry Futrzaku:loveu::loveu::loveu:

Podnoszę!
Całego wątku nie miałam szansy przeczytać,bo strasznie powoli otwiera mi sie dziś dogo,ale...zajrzę na pewno! Ten psiak tego też wart!:loveu:

Posted

Zrobiłam Misi ogłoszenia na:
-4lapy.pl
-adopcje.org
-adopcjapsa.pl
-dwukropek.pl
-pajęczyna.pl
-pineska.pl9tutaj przyjdzie mail potwierdzający na maila podanego do ogłoszeń)
Widzialam też mała na petsy.pl, trzeba by uaktualnić 1 post, żeby nie dublować ogłoszeń...

Posted

Dziewczyny a mogłybyście dać ogłoszenie psinki do jakiejś gazety lokalnej - jakby były jakieś koszty to dajcie znać !

Zawsze to inaczej zdjecie w gazecie ! Albo plakaty porobić psince !

Posted

Miska no cóż jak sobie daje radę

Napisze tak sunia biega z psami ale widać że nie czuje się najlepiej troszkę schudła w sobotę poszła zemną na domek do pracowników widać że jak inny pies podchodzi do miski ona od razu się wycofuje rezygnuje z jedzenia. Poszła położyła się pod biurkiem i od razu zasnęła. To taka wdzięczna i kochana psinka ten co ją adoptuje bedzie mieć najlepszego przyjaciela.

Chce ja w tym tygodniu dać do sterylizacji

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
To taka wdzięczna i kochana psinka ten co ją adoptuje bedzie mieć najlepszego przyjaciela.

od razu po jej oczach widać, że ona właśnie taka jest...
a domku dla niej ni widu ni słychu:-(

trzymam kciuki za pomyślna sterylkę-to dobry pomysł:happy1:
czekamy na dalsze wieści o suni.

Posted

[quote name='Dogo07']dziewczyny - a robiłyście psince już jakieś plakaty ?
Nie raczej nikt od nas nie umie robić plakatów , :shake: a szczerze mówiąc plakaty były by mile widziane , staramy się o ,,własną "tablicę ogłoszeniową w lecznicy i jak się uda w klinice w Gliwicach . Tak że wszystkie Rudzkie pieski proszą o plakaty :multi:.

Posted

tzn. mam na myśli taki plakat że na wątku będzie i trzeba będzie sobie wydrukować samemu - no i porozlepiać gdzie się da
mogą też być ulotki

tylko dobrze by było żeby trochę chętnych do rozwieszania / roznoszenia tych plakatów / ulotek - bo pare plakatów czy ulotek to za mało

będzie to potrzebne ?!
:)

Posted

mam nadzieję że będzie więcej chetnych na akcję z plakatami i ulotkami psinki :)

plakat mam nadzieję będzie jutro bo muszę się udać w tym temacie do specjalisty :lol: a wcześniej wyszukać sobie potrzebnych info o suczce i ładnych zdjęć !!!

Posted

o proszę - właśnie mój specjalista sam się odezwał :)

materiały dzisiaj prześlę tylko jak się trochę ogarnę bo dzisiaj coś z czasem nie wyrabiam :roll:

Posted

[quote name='Dogo07']o proszę - właśnie mój specjalista sam się odezwał :)

Dogo07 nie zawstydzaj mnie prosżę przy wszystkich :oops: żaden specjalista, amator stawiający pierwsze kroki, jak na razie :razz:

No nic czekam na materiały i pozdrawiam sunieczkę.