Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, a allegro cegiełkowe? mogę zrobić, tylko nie mogę zasponsorować wyróżnienia niestety :( no i ktoś by musiał udostępnić konto na zbieranie funduszy.

Posted

[quote name='__Lara']Dziewczyny, a allegro cegiełkowe? mogę zrobić, tylko nie mogę zasponsorować wyróżnienia niestety :( no i ktoś by musiał udostępnić konto na zbieranie funduszy.

Szukałam wolnych ,płatnych DT i nie znalazłam...:(

Posted

jusstyna85 napisał(a):
nie zbieramy pieniążków,bo i tak nie ma DT :(

Sunia jest w Schronisku i pilnie potrzebuje tymczasowego lokum

Justyna - nie wolno się tak od razu poddawać, oddać tej Biedulki walkowerem !!!
Nie jestem na dogomanii długo, ale wiele razy już widziałam takie wątki, że poddać się można było od razu, nie było chętnych do wchodzenia na wątek, nie było pieniędzy - a potem ... jakoś się układało. Przecież trzeba walczyć o psiaka - od początku do końca, nawet jeśli nie ma zbyt dużej nadziei. Szczęśliwe psie zakończenia się zdarzają , tylko trzeba im w tym pomóc.
:)

A więc zbieramy pieniążki - na DT ?
A co z leczeniem psinki ?

Posted

__Lara napisał(a):
Dziewczyny, a sunia jest w którym schronisku? w Rudzie? nie załapała się na transport do Niemiec?

prosimy osoby prowadzące wątek Misi i opiekujące się nią o odpowiedź, czy były by zainteresowane adopcją Misi w Niemczech:roll: w tej sprawie można się kontaktować właśnie bezpośrednio z _Larą na PM.
dajcie znać, może to jakaś szansa dla suni?:roll:

zresztą, najważniejsza jest prosta odpowiedź na to pytanie, jasność sytuacji, przejrzystość wątku no i to, że tu się coś dzieje, bo ja ze swej strony nie mogę więcej zrobić dla Misi:-(:-(:-(

Posted

Jak zdowie suni ? Jak jej pomóc ? :roll: Robić jej ogłoszenia czy raczej trzeba czekać aż będzie zdrowa ? Nie wiem jak pomóc psince :shake:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jak zdowie suni ? Jak jej pomóc ? :roll: Robić jej ogłoszenia czy raczej trzeba czekać aż będzie zdrowa ? Nie wiem jak pomóc psince :shake:

ogłoszenia bardzo wskazane...

Itinea-wysłałam zdj na maila

Posted

Ponawiam pytanie:roll:
chyba, że osoby prowadzące sprawy i wątek Misi kontaktowały bezpośrednio z _Larą na PM:roll:

Cytat:
Napisał __Lara
Dziewczyny, a sunia jest w którym schronisku? w Rudzie? nie załapała się na transport do Niemiec?

prosimy osoby prowadzące wątek Misi i opiekujące się nią o odpowiedź, czy były by zainteresowane adopcją Misi w Niemczech:roll: w tej sprawie można się kontaktować właśnie bezpośrednio z _Larą na PM.

zresztą, najważniejsza jest prosta odpowiedź na to pytanie, jasność sytuacji, przejrzystość wątku no i to, że tu się coś dzieje, bo ja ze swej strony nie mogę więcej zrobić dla Misi:-(:-(:-(

Posted

Jakiej wielkości jest sunia? co prawda jestem z wrocławia ale być może miała bym dla niej dt. U mnie w domu zwierząt już za dużo przy uczulonej mamie ale u rodziców mojego chłopaka warunki idealne. Musiałabym znać rozmiary suni i stosunek do kotów (mają 14letniego kocurka). Proszę o odpowiedź a dzisiaj porozmawiam.

Posted

[quote name='bico']Ponawiam pytanie:roll:
chyba, że osoby prowadzące sprawy i wątek Misi kontaktowały bezpośrednio z _Larą na PM:roll:

Cytat:
Napisał __Lara

ja pisałam z _Larą na PW...

Posted

Dobrze. Dzięki wszystkim za info:Rose:
Ja już też napisałam w tej sprawie na PW do _Lary:razz:

Pianko...nie jestem nerwowa, ja spokojny ludź jestem, są na różnych wątkach o wiele "nerwowsi" ode mnie;)

Posted

Sunia całkiem nieźle sobie radzi w Schronisku, są inne psy,które bardziej potrzebują DT czy hoteliku...myśle,że ona spokojnie może poczekać na dom w Schronisku,nic jej nie grozi, psy jjej nie gryzą...

Posted

Dziewczyny, ja napisałam maila do Agnieszki o pieskach z Waszego schronu, ale myślę, że musiałabym jej jeszcze dać znać żeby do mnie zadzwoniła i wszystko lepiej umówić. Justyno, napisałaś, że są inne pieski które bardziej potrzebują pomocy, tylko jakie? bo jeśli takie są to tym bardziej powinny pierwsze pójść do domu. A ja bym chciała się dobrze przygotować do tej rozmowy, więcej wiedzieć. Niczego nie obiecuję, ale zawsze mogę pogadać i spytać się co i jak. No i muszę przekazać wymagania waszego schronu odnośnie zagranicznych adopcji, to też ważne.