Itinea Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Sunia ma wyróżnione Allegro jeszcze przez 5 dni. I nie pisałam, że go nie wznowię. Jaki sens robić kolejne? http://www.allegro.pl/item548428634_wyrzucona_bo_byla_za_lagodna_ruda_slaska.html Quote
jusstyna85 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='Itinea']Sunia ma wyróżnione Allegro jeszcze przez 5 dni. I nie pisałam, że go nie wznowię. Jaki sens robić kolejne? Wyrzucona - bo była za łagodna (Ruda Śląska) (548428634) - Aukcje internetowe Allegro zapomniałam...a będziesz wznawiała? mogłabyś dodać to do miniaturki,to przyciągnie ludzi Quote
Worel Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 moze poprosic o pomoc pidzej, ona kiedys robila ogloszenia pieskom....? Quote
jusstyna85 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 [quote name='Worel']moze poprosic o pomoc pidzej, ona kiedys robila ogloszenia pieskom....? ja jej zrobie na: www.alegratka.pl www.kupiepsa.pl www.kupsprzedaj.pl Na więcej brak czasu :( Quote
__Lara Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Dziewczyny, a allegro cegiełkowe? mogę zrobić, tylko nie mogę zasponsorować wyróżnienia niestety :( no i ktoś by musiał udostępnić konto na zbieranie funduszy. Quote
jusstyna85 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='__Lara']Dziewczyny, a allegro cegiełkowe? mogę zrobić, tylko nie mogę zasponsorować wyróżnienia niestety :( no i ktoś by musiał udostępnić konto na zbieranie funduszy. Szukałam wolnych ,płatnych DT i nie znalazłam...:( Quote
bico Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Co słychać u Misi? Jak się miewa? Jak jej zdrówko?:roll: Quote
__Lara Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 jusstyna85 napisał(a):Szukałam wolnych ,płatnych DT i nie znalazłam...:( Justyno, czy aby na pewno? może pozbierać pieniążki i może a nóż się coś zwolni? Quote
__Lara Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Dziewczyny, a sunia jest w którym schronisku? w Rudzie? nie załapała się na transport do Niemiec? Quote
Onaa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 jusstyna85 napisał(a):nie zbieramy pieniążków,bo i tak nie ma DT :( Sunia jest w Schronisku i pilnie potrzebuje tymczasowego lokum Justyna - nie wolno się tak od razu poddawać, oddać tej Biedulki walkowerem !!! Nie jestem na dogomanii długo, ale wiele razy już widziałam takie wątki, że poddać się można było od razu, nie było chętnych do wchodzenia na wątek, nie było pieniędzy - a potem ... jakoś się układało. Przecież trzeba walczyć o psiaka - od początku do końca, nawet jeśli nie ma zbyt dużej nadziei. Szczęśliwe psie zakończenia się zdarzają , tylko trzeba im w tym pomóc. :) A więc zbieramy pieniążki - na DT ? A co z leczeniem psinki ? Quote
bico Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 __Lara napisał(a):Dziewczyny, a sunia jest w którym schronisku? w Rudzie? nie załapała się na transport do Niemiec? prosimy osoby prowadzące wątek Misi i opiekujące się nią o odpowiedź, czy były by zainteresowane adopcją Misi w Niemczech:roll: w tej sprawie można się kontaktować właśnie bezpośrednio z _Larą na PM. dajcie znać, może to jakaś szansa dla suni?:roll: zresztą, najważniejsza jest prosta odpowiedź na to pytanie, jasność sytuacji, przejrzystość wątku no i to, że tu się coś dzieje, bo ja ze swej strony nie mogę więcej zrobić dla Misi:-(:-(:-( Quote
Onaa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Jak zdowie suni ? Jak jej pomóc ? :roll: Robić jej ogłoszenia czy raczej trzeba czekać aż będzie zdrowa ? Nie wiem jak pomóc psince :shake: Quote
Onaa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 trzeba by zapisać sunię do kolejki oczekujących na miejsce w hoteliku piesków Quote
Onaa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 w poście wcześniejszym podałam link do DT u Wiosny - tam wszystko pisze, nie wiem tylko ile waży sunia - ale chyba tak ok. 20 kg ? Quote
jusstyna85 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Dogo07 napisał(a):Jak zdowie suni ? Jak jej pomóc ? :roll: Robić jej ogłoszenia czy raczej trzeba czekać aż będzie zdrowa ? Nie wiem jak pomóc psince :shake: ogłoszenia bardzo wskazane... Itinea-wysłałam zdj na maila Quote
bico Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ponawiam pytanie:roll: chyba, że osoby prowadzące sprawy i wątek Misi kontaktowały bezpośrednio z _Larą na PM:roll: Cytat: Napisał __Lara Dziewczyny, a sunia jest w którym schronisku? w Rudzie? nie załapała się na transport do Niemiec? prosimy osoby prowadzące wątek Misi i opiekujące się nią o odpowiedź, czy były by zainteresowane adopcją Misi w Niemczech:roll: w tej sprawie można się kontaktować właśnie bezpośrednio z _Larą na PM. dajcie znać, może to jakaś szansa dla suni?:roll: zresztą, najważniejsza jest prosta odpowiedź na to pytanie, jasność sytuacji, przejrzystość wątku no i to, że tu się coś dzieje, bo ja ze swej strony nie mogę więcej zrobić dla Misi:-(:-(:-( Quote
Asta17 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Skonsultuje się dzisiaj z koleżanką ze schroniska i dzisiaj dam Wam odpowiedź wieczorem. ;) Quote
Pianka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Nie nerwowo, już dawno pisałam na pw Larze, że nie musi pytać o nasze psy- zgadzamy się na takie adopcje. Quote
monika. Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jakiej wielkości jest sunia? co prawda jestem z wrocławia ale być może miała bym dla niej dt. U mnie w domu zwierząt już za dużo przy uczulonej mamie ale u rodziców mojego chłopaka warunki idealne. Musiałabym znać rozmiary suni i stosunek do kotów (mają 14letniego kocurka). Proszę o odpowiedź a dzisiaj porozmawiam. Quote
Pianka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jest średniej wielkości, waży jakies 15 kg. Reakcji na koty nie znam, Asta będzie dzisiaj w schronisku. Wyśle jej sms zeby sprawdziła;) i trzymamy kciuki. Quote
jusstyna85 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='bico']Ponawiam pytanie:roll: chyba, że osoby prowadzące sprawy i wątek Misi kontaktowały bezpośrednio z _Larą na PM:roll: Cytat: Napisał __Lara Dziewczyny, a sunia jest w którym schronisku? w Rudzie? nie załapała się na transport do Niemiec? prosimy osoby prowadzące wątek Misi i opiekujące się nią o odpowiedź, czy były by zainteresowane adopcją Misi w Niemczech:roll: w tej sprawie można się kontaktować właśnie bezpośrednio z _Larą na PM. dajcie znać, może to jakaś szansa dla suni?:roll: zresztą, najważniejsza jest prosta odpowiedź na to pytanie, jasność sytuacji, przejrzystość wątku no i to, że tu się coś dzieje, bo ja ze swej strony nie mogę więcej zrobić dla Misi:-(:-(:-( ja pisałam z _Larą na PW... Quote
bico Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Dobrze. Dzięki wszystkim za info:Rose: Ja już też napisałam w tej sprawie na PW do _Lary:razz: Pianko...nie jestem nerwowa, ja spokojny ludź jestem, są na różnych wątkach o wiele "nerwowsi" ode mnie;) Quote
jusstyna85 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Sunia całkiem nieźle sobie radzi w Schronisku, są inne psy,które bardziej potrzebują DT czy hoteliku...myśle,że ona spokojnie może poczekać na dom w Schronisku,nic jej nie grozi, psy jjej nie gryzą... Quote
__Lara Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Dziewczyny, ja napisałam maila do Agnieszki o pieskach z Waszego schronu, ale myślę, że musiałabym jej jeszcze dać znać żeby do mnie zadzwoniła i wszystko lepiej umówić. Justyno, napisałaś, że są inne pieski które bardziej potrzebują pomocy, tylko jakie? bo jeśli takie są to tym bardziej powinny pierwsze pójść do domu. A ja bym chciała się dobrze przygotować do tej rozmowy, więcej wiedzieć. Niczego nie obiecuję, ale zawsze mogę pogadać i spytać się co i jak. No i muszę przekazać wymagania waszego schronu odnośnie zagranicznych adopcji, to też ważne. Quote
Recommended Posts