kaa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Nie ma pośpiechu, Misia jest po sterylizacji , teraz trzeba czekać do zdjęcia szwów żeby się mogła komuś spodobać.;) Quote
Niuni&Pupi Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ufff. Plakacik gotowy: obrazek nie chce działać :shake: ale link pod spodem działa ;) [img=http://img7.imageshack.us/img7/8172/misiaplakat.th.jpg] Ulotka także: Quote
Onaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 mam nadzieję że będzie dużo chętnych na plakaty i ulotki MISI z jej okolic i nie tylko :) Quote
kaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ogromnie dziękujemy, piekny plakacik i ulotki :loveu: Quote
Niuni&Pupi Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 kaa napisał(a):Ogromnie dziękujemy, piekny plakacik i ulotki :loveu: Nie ma za co i polecam się na przyszłość. Oby suni poszło to na zdrowie :loveu: Quote
bico Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 kaa napisał(a):Ogromnie dziękujemy, piekny plakacik i ulotki :loveu: Dziękujemy, są na prawdę piękne i plakacik i ulotka:lol::lol::lol: Quote
Worel Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Moze porozsylac PW do lokalnych i nielokalnych cioteczek, by porozklejaly plakaty... Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Dziewczyny nie załamywać się!:angryy: Sedzik czekał...czekał...wszyscy już wątpili,a on domek ma!:multi: Misia cudna...też go znajdzie!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
quasimodo Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 I my dotarliśmy tu po obejrzeniu banerka. Podnosimy suńkę - słodziaka! Może by jednak jakoś spróbować jej pozbierać na płatny tymczas? Quote
Onaa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ja też myślę że tymczas by pomógł psince. Już raz chciałam ją zapisać do kolejki na hotelik u Wiosny. Quote
grzenka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Widziałam dzisiaj Misie na NK, jest nawet oferta domu dla niej:shake:; pochodzi od p.Nadziei - Wet-siostry z dogo, która jest tutaj na czarnych kwiatkach:shake: A Misia szuka prawdziwego domu z miłością i opieką!!! Quote
aldira Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 W związku z tą pogryzioną psinką , mam nadzieję ,że znajdzie dom gdzie ktoś się nią zaopiekuje i będzie bezpieczna:):Dog_run::iloveyou: Quote
Onaa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Mam nadzieję, że psinka jest bezpieczna. To ona jest tu najważniejsza. Quote
grzenka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Czy coś wiadomo nowego?:roll: Był odzew z ogłoszeń? Z Naszej Klasy(oczywiście nie licząc oferty domu w Przemyślu:shake:)? Kto ma bezpośredni kontakt z Misią? Quote
Onaa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Słuchajcie, ja nie wiem co, ale trzeba coś zrobić, żeby Misia znalazła swój dom. Bo jak narazie to nic się nie dzieje. Nawet nie wiadomo czy psinka ma swoje aktualne ogłszenia. A co myślicie o hoteliku ??? Ja byłam już na 3-ech wątkach, gdzie po miesiącu pobytu w hoteliku pieski znajdywały domki !!! Quote
Onaa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 No i zdjęcia by się przydały nowe, ładne !!!!!!!!!!!!! Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dogo07 napisał(a):No i zdjęcia by się przydały nowe, ładne !!!!!!!!!!!!! zdjęcia, te które są, to ładnie wyszły i Misia na nich jest taka kochana, ale może faktycznie nowe fotki by się przydały:roll: ja też nie rozumiem czemu mimo tak wielu prób i ogłoszeń w różnych miejscach nikt Misi do tej pory nie zauważył:-( a hotelik, do jak zwykle najlepsze rozwiązanie, ale skąd na to kasę zebrać, minimum 300 zł stałych deklaracji miesiąc w miesiąc:roll::-( Quote
Onaa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Bico - na innych wątkach dają jakoś radę wspólnymi siłami. Tylko kto by Misie na siebie ze schronu wyciągnął. A poza tym : czy psinka ma jakieś aktualne ogłoszenia np. allegro ??? Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dogo07 napisał(a):czy psinka ma jakieś aktualne ogłoszenia np. allegro ??? ja mogę allegro zasponsorować ale zrobić go nie umiem, nawet konta tam nie mam:oops: czy ktoś może zrobić allegro nowe? bo mi się wydaje, że allegro było Misi robione ale chyba już się skończyło, trzeba wątek od początku obejrzeć:roll: Quote
Onaa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 No właśnie przydałoby się uaktualnić wątek Misi, żeby było wiadomo co i jak. A w ogóle to czy psinka jest jeszcze w schronisku, bo dawno nie było założycielki wątku i nie wiadomo co tam u psinki. A jeśli chodzi o allegro to też nie mam konta ani nie wiem jak to się robi :roll:. Quote
bico Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dogo07 napisał(a):No właśnie przydałoby się uaktualnić wątek Misi, żeby było wiadomo co i jak. A w ogóle to czy psinka jest jeszcze w schronisku, bo dawno nie było założycielki wątku i nie wiadomo co tam u psinki. A jeśli chodzi o allegro to też nie mam konta ani nie wiem jak to się robi :roll:. 1. co do wznowienia allegro, tak tak jak mówiłam, mogę je zasponsorować. 2. co do tego czy Misia jest w schronie, na pewno tak, bo jakby jej tam już nie było, np. poszła by do adopcji, to Pianka od razu by nam to tutaj napisała. 3. Dogo07, a mogła byś dokładnie przestudiować wątek Misi i napisać co i jak, gdzie ma ogłoszenia, które trzeba wznowić, które w ogóle porobić itp? Taki "skompresowany", aktualny "stan" Misi - to by bardzo pomogło w szukaniu jej domku. Co Ty na to? Quote
Pianka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Mimo, ze nie zawsze coś pisze to pilnuje watków i jakby się coś działo to bym napisała:razz: allegro nie ma tylko taką fotke z wczoraj mam Quote
Onaa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Widzę, że my tu dwie sobie gadamy :lol:. Faktycznie przejrzę wątek Misi w miarę możliwości czasowych, żeby było wiadomo co i jak. Bico - Ty pisałaś coś o Piance ale przecież założycielką wątku jest Justyna. W takim razie nie wiem kto by Misię na siebie wyciągnął ze schronu w razie czego :roll:. Jeśli chodzi o allegro to pytałam już jedną osobę na pw o to czy by nie zrobiła - a Ty Bico byś je zasponsorowała tak jak zaproponowałaś. Quote
Worel Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Moze w tytule zasugerowac jakas rase....ze do teriera albo sznaucera podobna? to zawsze rzyciaga uwage,a jak ludzie szukaja rasami wwyszukiwarce...to Misia hop! wyskakuje... :roll: Quote
Recommended Posts