Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaa napisał(a):
Ogromnie dziękujemy, piekny plakacik i ulotki :loveu:

Dziękujemy, są na prawdę piękne i plakacik i ulotka:lol::lol::lol:

Posted

Widziałam dzisiaj Misie na NK, jest nawet oferta domu dla niej:shake:; pochodzi od p.Nadziei - Wet-siostry z dogo, która jest tutaj na czarnych kwiatkach:shake:
A Misia szuka prawdziwego domu z miłością i opieką!!!

• 2 weeks later...
Posted

Czy coś wiadomo nowego?:roll: Był odzew z ogłoszeń? Z Naszej Klasy(oczywiście nie licząc oferty domu w Przemyślu:shake:)?
Kto ma bezpośredni kontakt z Misią?

Posted

Słuchajcie, ja nie wiem co, ale trzeba coś zrobić, żeby Misia znalazła swój dom.
Bo jak narazie to nic się nie dzieje.
Nawet nie wiadomo czy psinka ma swoje aktualne ogłszenia.
A co myślicie o hoteliku ???
Ja byłam już na 3-ech wątkach, gdzie po miesiącu pobytu w hoteliku pieski znajdywały domki !!!

Posted

Dogo07 napisał(a):
No i zdjęcia by się przydały nowe, ładne !!!!!!!!!!!!!

zdjęcia, te które są, to ładnie wyszły i Misia na nich jest taka kochana, ale może faktycznie nowe fotki by się przydały:roll:

ja też nie rozumiem czemu mimo tak wielu prób i ogłoszeń w różnych miejscach nikt Misi do tej pory nie zauważył:-(
a hotelik, do jak zwykle najlepsze rozwiązanie, ale skąd na to kasę zebrać, minimum 300 zł stałych deklaracji miesiąc w miesiąc:roll::-(

Posted

Bico - na innych wątkach dają jakoś radę wspólnymi siłami.
Tylko kto by Misie na siebie ze schronu wyciągnął.

A poza tym : czy psinka ma jakieś aktualne ogłoszenia np. allegro ???

Posted

Dogo07 napisał(a):
czy psinka ma jakieś aktualne ogłoszenia np. allegro ???

ja mogę allegro zasponsorować ale zrobić go nie umiem, nawet konta tam nie mam:oops:
czy ktoś może zrobić allegro nowe? bo mi się wydaje, że allegro było Misi robione ale chyba już się skończyło, trzeba wątek od początku obejrzeć:roll:

Posted

No właśnie przydałoby się uaktualnić wątek Misi, żeby było wiadomo co i jak.
A w ogóle to czy psinka jest jeszcze w schronisku, bo dawno nie było założycielki wątku i nie wiadomo co tam u psinki.

A jeśli chodzi o allegro to też nie mam konta ani nie wiem jak to się robi :roll:.

Posted

Dogo07 napisał(a):
No właśnie przydałoby się uaktualnić wątek Misi, żeby było wiadomo co i jak.
A w ogóle to czy psinka jest jeszcze w schronisku, bo dawno nie było założycielki wątku i nie wiadomo co tam u psinki.

A jeśli chodzi o allegro to też nie mam konta ani nie wiem jak to się robi :roll:.

1. co do wznowienia allegro, tak tak jak mówiłam, mogę je zasponsorować.
2. co do tego czy Misia jest w schronie, na pewno tak, bo jakby jej tam już nie było, np. poszła by do adopcji, to Pianka od razu by nam to tutaj napisała.
3. Dogo07, a mogła byś dokładnie przestudiować wątek Misi i napisać co i jak, gdzie ma ogłoszenia, które trzeba wznowić, które w ogóle porobić itp? Taki "skompresowany", aktualny "stan" Misi - to by bardzo pomogło w szukaniu jej domku. Co Ty na to?

Posted

Widzę, że my tu dwie sobie gadamy :lol:.
Faktycznie przejrzę wątek Misi w miarę możliwości czasowych, żeby było wiadomo co i jak.
Bico - Ty pisałaś coś o Piance ale przecież założycielką wątku jest Justyna.
W takim razie nie wiem kto by Misię na siebie wyciągnął ze schronu w razie czego :roll:.
Jeśli chodzi o allegro to pytałam już jedną osobę na pw o to czy by nie zrobiła - a Ty Bico byś je zasponsorowała tak jak zaproponowałaś.

Posted

Moze w tytule zasugerowac jakas rase....ze do teriera albo sznaucera podobna?
to zawsze rzyciaga uwage,a jak ludzie szukaja rasami wwyszukiwarce...to Misia hop! wyskakuje...
:roll: