Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Magda - dziękuje za ogłoszenia.
Z tego co ustalilismy Tabsik mieszkał przed wypadkliem w domu.
Po wypadku utracie łapki został oddany do schroniska"cyt.tola

no rzeczywiście okropne to...

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wygląda na to, że zapalenie oskrzeli nie rozwija się :roll:
Także przy najbliższej okazji obadamy Tabsiulca i zaszczepimy go ;)
On jest cudowny: wesoły, miziasty, kontaktowy :loveu::loveu::loveu:

Przyszły wpłaty:
200 zł ala123
10 zł Torusia

Posted

Tabsik nie ma plakatów, u nas nikt nie rozwieszał.
Czekamy na efekt ogloszeń, ale na razie cisza:roll:
Uściski dla chłopczyka:loveu:

Posted

to może jakies plakaty by mu porobić / ulotki - i porozlepiać / poroznosić ?
mam na myśli duzo plakatów i to nie tylko w okolicy ale tak w ogóle
co Wy na to

Posted

Mogę kogoś poprosić żeby zrobił ładny plakacik - będzie na wątku do wydrukowania - i fajnie by było gdyby było kilka osób do rozwieszania, najlepiej w okolicach przebywania psiaka ale nie tylko .

Posted

a ja też jestem chętna ,bo chociaż to 500 km w jedną strone to dwie zamojszczanki grzeją tyłki u mnie na kanapie,czyli wszystko jest mozliwe!
a czy osoba która robi plakacik mogłaby na pw mnie poinstruować jak zrobić taki mini plakacik,który byłby na allegro cegiełką do wysyłania drogą elektroniczną dla uczestników aukcji:cool3:

Posted

DRAMATATYCZNA HISTORIA - POTRZEBNA POMOC:

9 lat psiego życia w stodole - wycieńczony, bardzo chudy, ze zmasakrowaną od przeróżnych chorób skórą...
Gdy przyszedł do wsi w poszukiwaniu jedzenia - przeganiano go jak coś bardzo ohydnego. Nazywano hieną. Pewnego razu wszedł do budy zamieszkałej już przez innego psa i tak zostal. Był dokarmiany przez prostą kobietę, ktora stała się pośmiewiskiem całej wsi, że pozwoliła mu zostać. Gdy pies był zabierany do schroniska kobieta płakała. Gdy go zabierano z tej wsi wiekszość ludzi myślała, że jedzie na eutanazje a pies władował sie wolontariuszce na kolana i mocno przytulił. On bardzo chcial jechać z z tymi ludźmi.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/jak-bardzo-jak-dlugo-cierpial-wyglodzony-chory-pachyder-prosi-o-pomoc-134693/

Posted

Tabsik się błyskawicznie zaokrąglił, jest bardzo wesołym, pogodnym, przyjacielskim psiakiem. Zresztą zobaczcie sami jak reaguje na człowieka:

YouTube - MVI 0052

I jeszcze parę fotek (nie zdążyliśmy jeszcze Tabsa wyczesać):

Tabs jest bardzo przyjazny wobec psów obu płci. Wszystkich wita machaniem ogona ;)

Posted

DRAMATATYCZNA HISTORIA - POTRZEBNA POMOC:

9 lat psiego życia w stodole - wycieńczony, bardzo chudy, ze zmasakrowaną od przeróżnych chorób skórą...
Gdy przyszedł do wsi w poszukiwaniu jedzenia - przeganiano go jak coś bardzo ohydnego. Nazywano hieną. Pewnego razu wszedł do budy zamieszkałej już przez innego psa i tak zostal. Był dokarmiany przez prostą kobietę, ktora stała się pośmiewiskiem całej wsi, że pozwoliła mu zostać. Gdy pies był zabierany do schroniska kobieta płakała. Gdy go zabierano z tej wsi wiekszość ludzi myślała, że jedzie na eutanazje a pies władował sie wolontariuszce na kolana i mocno przytulił. On bardzo chcial jechać z z tymi ludźmi.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/jak-bardzo-jak-dlugo-cierpial-wyglodzony-chory-pachyder-prosi-o-pomoc-134693/