Tola Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Jo37 napisał(a):Jak się miewa Tabs? Jak ostatnio dzwonilimsy, to Pańcio Tabsa szykował jacht:cool3: W lecie nasz Tabsik zamieni się chyba w Sidgbada Zeglarza:evil_lol: Jo37 zmobilizowała mnie no i przed chwilą dzwoniłam również - Tabs szaleje w ogrodzie, kopie jamy, bawi sie w mysliwego:evil_lol:. Pani co rano musi go budzic, taki z niego spioch. Jest cały, zdrowy i szczęsliwy. Mamy zaproszenie na wakacje na torcik:cool3: Quote
Tola Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 A co to Cioteczki nie zagladaja do Tabsika:mad: A ja dostalam włąśnie zdjęcia :loveu: Pan Piotr napisał - Pies czuje się dobrze, goni kota :-) i kopie doły w trawniku - czyli wszystko zgodnie z psią normą. Królestwo Tabsika:loveu: Quote
eloise Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 cioteczki zaglądają ale właśnie na zdjecia czekałyśmy :multi: super psiak! Quote
stonka1125 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ja tez zaglądałam i czekałam,piękny tabs,gdzie ten smutny pies za kratami?cieszę się bardzo! Quote
robkowa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ja zaglądałam, zwłaszcza zdjęć wyczekiwałam, teraz czuję się usatysfakcjonowana:loveu: i to bardzo! eh poszczęściło się Tabsiulowi.... Quote
zwierzaki050591 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Tabsiu jesteś taki piękny... Widać,że jest bardzo szczęśliwy:loveu: Quote
Tola Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Często myslę o tabsiku; jak mu tam się wiedzie.. Quote
Recommended Posts