Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze w sprawie ogloszenia - bylo ono w "Przyjacielu Psie" i rzeczywiscie bylo stare (chyba luty?), bo Pani przegladala stare gazety zostawione przez turystow/kuracjuszy w domu wczasowym, w ktorym pracuje.

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwszy częściowy "podopieczny" z mojej przygody z dogo wędruje do domku. Mimo że ręki do tego nie przyłożyłam:diabloti:, jakąś taką satysfakcję mam i radość ogromną:multi::multi::multi:.
Tabsik, pakuj się!!!

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Jestem w szoku.:crazyeye:

Ja w wiekszym... :evil_lol:
Znalam kiedys taki dom, ale juz dawno go nie ma - Gospodyni, tworzaca atmosfere, umarla; corka sprzedala...
Nie sadzilam, ze w jednym zyciu moge spotkac taki drugi!

Mialam piekny dzien i tak sie ciesze za Tabsa! :multi:

Posted

Boskie wieści. Teraz to tylko niech Murkowie spakują Tabsa i w drogę, taki wspaniały pies i dom nie powinni na siebie czekać!!! Tola, pomyślałabyś, że Tabsik tak szybko podbije czyjeś serce? Radość Cię chyba rozpiera???

Posted

BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE TABSIK ZNALAZŁ DOBRY DOM :multi: :multi: :multi: !!!
Sami wiecie, że piesek o trzech łapkach to może mieć utrudnione zadanie ale udało się - to faktycznie było szczęście - bo ta Pani to przypadkiem znalazła to stare ogłoszenie Tabsika.
Mam nadzieję, że piesek będzie tam bardzo kochany i bardzo szczęśliwy.
I pomyśleć, że jeszcze niedawno oglądał świat tylko zza krat. Ach, łza się w oku kręci.
Tolu, jeślibyś miała jeszcze jakieś domki chętne z ogłoszeń na Tabsika to daj innym namiary, niech żaden domek się nie zmarnuje.
:)
To już kolejny piesek, w którego los się angażuję, który znajduje swój dom od początku tego roku.

SZCZĘŚCIA i MIŁOŚCI w nowym domku Tabsiku :loveu: !!!!

Posted

Dogo07 napisał(a):
BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE TABSIK ZNALAZŁ DOBRY DOM :multi: :multi: :multi: !!!
Sami wiecie, że piesek o trzech łapkach to może mieć utrudnione zadanie ale udało się - to faktycznie było szczęście - bo ta Pani to przypadkiem znalazła to stare ogłoszenie Tabsika.
Mam nadzieję, że piesek będzie tam bardzo kochany i bardzo szczęśliwy.
I pomyśleć, że jeszcze niedawno oglądał świat tylko zza krat. Ach, łza się w oku kręci.
Tolu, jeślibyś miała jeszcze jakieś domki chętne z ogłoszeń na Tabsika to daj innym namiary, niech żaden domek się nie zmarnuje.
:)
To już kolejny piesek, w którego los się angażuję, który znajduje swój dom od początku tego roku.

SZCZĘŚCIA i MIŁOŚCI w nowym domku Tabsiku :loveu: !!!!

dogo to ty sie może zaangazuj we wszystkie wątki na dogo ,bo ja tu czuje szczęśliwa reke:evil_lol:

Posted

Słuchajcie - ja jeszcze nie wierzę, że to prawda:loveu:
Tabsik ma swój własny domek, i to jaki:loveu:
Jutro TZ o 7 jedzie do Murki po Tabsika.
Zabiera naszego księcia do Warszawy i tam przekazuje psiula jego nowemu Panu.
Tak jak napisala Anemon - Pan Tabsika juz dzisiaj wyjechał, bo to "kawałek" Polski do przejechania.
TZ wiezie równiez do hoteliku nasza zamojską malenką Inkę.
Dziękuje Wam wszystkim za obecnosć na wątku, za ogłoszenia i zaineresowanie losem psiulka.
Dziękuję za wpłaty, bo bez Waszej pomocy dziewczyny Tabs nie szykowałby się dzisiaj do drogi.
Dziekuje Murkom za opiekę i Anemon za wizytę; przekazała nam takie cudowne wiesci:loveu:
Ale ja sie cieszę:bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

agusiazet napisał(a):
Boskie wieści. Teraz to tylko niech Murkowie spakują Tabsa i w drogę, taki wspaniały pies i dom nie powinni na siebie czekać!!! Tola, pomyślałabyś, że Tabsik tak szybko podbije czyjeś serce? Radość Cię chyba rozpiera???

Cieszę się bardzo, bo powiem szczerze, ze jak szeptałam Tabsowi w schronie, ze zabiore go zza tych krat to nie sadziłam, ze tak szybko znajdzie wymarzony dom.
Kolejny cud :loveu:
Tabsiku, niech ta bajka trwa:loveu: