Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tabsa dzisiaj osłuchiwał wet i jak na razie nie wygląda, aby coś się tam działo. Płuca ma jakieś takie dziwne, jakby zrosty miał - może po wypadku? nie doszczepiliśmy go, bo dalej jest pod obserwacją, pokasłuje i czekamy w jaką stronę się to rozwinie. Poza tym wygląda na to że Tabs jest starszy niż oceniono w schronisku. Zadomowił się nas bardzo szybko i dobrze się bawi na spacerach z Misią.

Posted

[quote name='Dogo07']przesłałam dzisiaj pieniążki na Tabsika - pocztą więc powinny być w czw. / piątek

Przyszło 50 zł, dziękuję!

Tabs to straszny przytulak. Bardzo lgnie do człowieka. Pies cudowny, grzeczny i nie sprawiający żadnych problemów.
Przy wolnej chwili wyczeszę go trochę. Jak w końcu pokaże się słońce to założymy Tabsikowi bandamkę i porobimy ładne zdjęcia do ogłoszeń ;)

Posted

Przepraszam za offa - ale czy ktoś z Was zna bardzo

dobrego lekarza chirurga - potzrebna konsultacja -

piesek jest po wypadku :placz: - uraz kręgosłupa , Ma niewładne tylne łapki, niekontrolowanie porzeb fizjologicznych, może cierpi - zalecono mu rehabilitacje,

ale ja sie obawiam czy to nie za wcześnie, może operacja , może trzeba jakieś badania jeszcze porobić, moze trzeba czasu ,no nie wiem - I DLATEGO PYTAM O SPECJALISTE OD TAKICH PSICH PRZYPADKÓW !!!!!!!

Prosze - może ktoś coś wie !

Posted

ja ogłaszałam Tabsa na tych stronach:

bono polska
ojej
pineska
4łapy
animalia
eoferty
giełda ogłoszeń
kup sprzedaj
adopcje
kupię psa
mój pupil
ogłoszenia24 polska
przygarnij zwierzaka
e-zwierzak.pl
adopcje.org.pl

wszelkie nowe strony mile widziane

Posted

Myślę, że jak najbardziej.
Tabsik co prawda jeszcze nie miał u nas kontaktu z dziećmi, ale jest tak przyjazny, spokojny, delikatny, że nie powinno być problemu. On nie reaguje w ogóle agresją w żadnym wypadku, nie jest nerwowy ani lękliwy.

Posted

Magda - dziękuje za ogłoszenia.
Z tego co ustalilismy Tabsik mieszkał przed wypadkliem w domu.
Po wypadku utracie łapki został oddany do schroniska:-(

Posted

Tola napisał(a):
Magda - dziękuje za ogłoszenia.
Z tego co ustalilismy Tabsik mieszkał przed wypadkliem w domu.
Po wypadku utracie łapki został oddany do schroniska:-(

Ale mnie to poruszyło co Tola napisała o Tabsiku:placz:
ludzie to serca nie mają - takiego fajnego psa oddawać do schroniska bo łapke stracił ???!!! :( a może to było niedopatrzenie - ten wypadek psiaka
Teraz Tabsik musi znaleźć super dom - taki dom najbardziej kochający na świecie, który nigdy przenigdy go nie odda !!! Dobrze że już spotkał tyle życzliwości i troski od wszystkich osób, które się nim bezpośrednio zajmują :)