Torusia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Może dobrze że o braku odpowiedzialności przekonaliśmy się teraz a nie później Quote
Murka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Tabsa dzisiaj osłuchiwał wet i jak na razie nie wygląda, aby coś się tam działo. Płuca ma jakieś takie dziwne, jakby zrosty miał - może po wypadku? nie doszczepiliśmy go, bo dalej jest pod obserwacją, pokasłuje i czekamy w jaką stronę się to rozwinie. Poza tym wygląda na to że Tabs jest starszy niż oceniono w schronisku. Zadomowił się nas bardzo szybko i dobrze się bawi na spacerach z Misią. Quote
Onaa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 przesłałam dzisiaj pieniążki na Tabsika - pocztą więc powinny być w czw. / piątek Quote
Torusia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 To fajnie że tak szybko się zadomowił jest bardzo szczęśliwy :loveu:,a bardzo pokasłuje? gorące pozdrowienia!!! Quote
Murka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Dogo07']przesłałam dzisiaj pieniążki na Tabsika - pocztą więc powinny być w czw. / piątek Przyszło 50 zł, dziękuję! Tabs to straszny przytulak. Bardzo lgnie do człowieka. Pies cudowny, grzeczny i nie sprawiający żadnych problemów. Przy wolnej chwili wyczeszę go trochę. Jak w końcu pokaże się słońce to założymy Tabsikowi bandamkę i porobimy ładne zdjęcia do ogłoszeń ;) Quote
Paulina_mickey Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Hehe a ja jakoś tak myślałam,że on taki mniejszy jest :evil_lol: A tu dopiero widać na tych fotkach jaki z niego chłopaczek :loveu: http://img24.imageshack.us/img24/5808/tabss1.jpg Quote
anciaahk Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Rzeczywiście Tabsik na Murkowych zdjęciach wydaje się większy :). Ale macie duuuużo śniegu :-o, u nas prawie wiosna. Quote
Jo37 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Bardzo dobrze ,że on ma taki fajny charakter . Quote
Tola Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Zapraszam na bazarek dla Tabsa http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-plyty-dvd-na-trzylapka-tabsa-do-3-04-a-133953/#post11994706 Quote
stonka1125 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 piękny tabs i jaki myziak z niego wylazł jak nie musi w klatce siedzieć non stop! Quote
robkowa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Hehe a ja jakoś tak myślałam,że on taki mniejszy jest :evil_lol: A tu dopiero widać na tych fotkach jaki z niego chłopaczek :loveu: http://img24.imageshack.us/img24/5808/tabss1.jpg spory jest, też wcześniej myślałam że jest mniejszy, a tu taki kawał chłopa:lol: Quote
funia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/gdzie-sie-podzialy-4-psy-ze-schroniska-w-zamosciu-132092/ Prosze zajrzyjcie tutaj str 1 i dwie ostatnie!!! Quote
Onaa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Przepraszam za offa - ale czy ktoś z Was zna bardzo dobrego lekarza chirurga - potzrebna konsultacja - piesek jest po wypadku :placz: - uraz kręgosłupa , Ma niewładne tylne łapki, niekontrolowanie porzeb fizjologicznych, może cierpi - zalecono mu rehabilitacje, ale ja sie obawiam czy to nie za wcześnie, może operacja , może trzeba jakieś badania jeszcze porobić, moze trzeba czasu ,no nie wiem - I DLATEGO PYTAM O SPECJALISTE OD TAKICH PSICH PRZYPADKÓW !!!!!!! Prosze - może ktoś coś wie ! Quote
Murka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Tabs nie jest taki duży, sięga do kolana, taki średniak z niego ;) Quote
robkowa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 tak czy inaczej wyprzystojniał u Ciebie:cool3: Quote
Onaa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 czy Tabsik ma jakieś ogłoszenia - a jakby co to robić mu już ? :) Quote
agusiazet Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Murko, a na ile Wasz weterynarz wycenił Tabsa? Quote
robkowa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ja ogłaszałam Tabsa na tych stronach: bono polska ojej pineska 4łapy animalia eoferty giełda ogłoszeń kup sprzedaj adopcje kupię psa mój pupil ogłoszenia24 polska przygarnij zwierzaka e-zwierzak.pl adopcje.org.pl wszelkie nowe strony mile widziane Quote
Onaa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 czy Tabsik nadawałby sie jako pies dla rodziny z dziećmi ? Quote
Murka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Myślę, że jak najbardziej. Tabsik co prawda jeszcze nie miał u nas kontaktu z dziećmi, ale jest tak przyjazny, spokojny, delikatny, że nie powinno być problemu. On nie reaguje w ogóle agresją w żadnym wypadku, nie jest nerwowy ani lękliwy. Quote
Tola Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Magda - dziękuje za ogłoszenia. Z tego co ustalilismy Tabsik mieszkał przed wypadkliem w domu. Po wypadku utracie łapki został oddany do schroniska:-( Quote
Onaa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Tola napisał(a):Magda - dziękuje za ogłoszenia. Z tego co ustalilismy Tabsik mieszkał przed wypadkliem w domu. Po wypadku utracie łapki został oddany do schroniska:-( Ale mnie to poruszyło co Tola napisała o Tabsiku:placz: ludzie to serca nie mają - takiego fajnego psa oddawać do schroniska bo łapke stracił ???!!! :( a może to było niedopatrzenie - ten wypadek psiaka Teraz Tabsik musi znaleźć super dom - taki dom najbardziej kochający na świecie, który nigdy przenigdy go nie odda !!! Dobrze że już spotkał tyle życzliwości i troski od wszystkich osób, które się nim bezpośrednio zajmują :) Quote
Recommended Posts