ala123 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Dogo07 napisał(a):jaki piękny wątek :) Ja ostatnio byłam na bardzo smutnym wątku bardzo smutnego pieska z bardzo smutną przyszłością, na wątku na którym czuć beznadzieję - i nie wiem zupełnie jak pomóc temu biednemu psiakowi. Całkiem mnie to załamało :placz: i miałam już nie wchodzić na żadne psie wątkowe nieszczęścia. Dla tamtego pieska pomoc jest tak blisko, tuż obok i jednocześnie tak daleko i jednocześnie on nie może z niej skorzystać. Powinnam coś wymyśleć zeby mu pomóc ale nie potrafię :-( . Tabsa zobaczyłam w przyjaciel pies - jest obok pieska , któremu dawałam ogłoszenie do tej gazety. no i jak zobaczyłam tę biędną mordkę i pisało że tylko trzy łapki no to musiałam sprawdzić na dogomanii czy ma swój wątek. Masz na myśli Smutaska? Ja też tam wczoraj weszłam, ale może nie będzie aż tak źle, może ktoś z tamtejszych wolontariuszy ( to gdzieś na północy Polski?) zajmie się szukaniem mu DT. Miło Cię spotkać tutaj, bo Tabsika ogłoszenie ja wysyłałam do PP. Quote
Onaa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 mnie również jest miło ala123:) a jeśli chodzi o Tabsika to jestem tu aby mu pomóc jak tylko będę mogła Quote
anciaahk Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Halo Tabsik, do domku czas. Dziewczyny, co z hotelikiem dla Tabsika, kto dorzuci brakującą kwotę? Quote
Tola Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 anciaahk napisał(a):Halo Tabsik, do domku czas. Dziewczyny, co z hotelikiem dla Tabsika, kto dorzuci brakującą kwotę? Musimy mieć całą kwotę; mamy dług u Murki ok 800zł (Tola i Fryzia):-( a domków nadal nie widac. Jogi podała trochę rzeczy na bazarek, w następnym tyg postaram się zrobic, moze zmiejszy sie chocaiz troche ta kwota:roll: Zeby tylko Tabsik doczekał:roll: Quote
Onaa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 chciałam sie zapytać a gdzie będzie piesek przebywał w hoteliku czy na dt i gdzie? i czy piesek był już gdzieś ogłaszany? Quote
anciaahk Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Tola napisał(a):Musimy mieć całą kwotę; mamy dług u Murki ok 800zł (Tola i Fryzia):-( a domków nadal nie widac. Jogi podała trochę rzeczy na bazarek, w następnym tyg postaram się zrobic, moze zmiejszy sie chocaiz troche ta kwota:roll: Zeby tylko Tabsik doczekał:roll: Aha, to nie wiedziałam dokładnie jak to jest. Dopóki nie będzie Tabsika u Murki będę przelewała kasę na Fryzię (w tym miesiącu już poszło, jak będę mogła to jeszcze coś dorzucę, ale nie obiecuję). Nie wiem, co można dać na taki bazarek? Quote
Onaa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 przeczytałam na wątku hoteliku u Murki że Tabs czeka w kolejce do hoteliku - ale że narazie to jest zawieszone do odwołania, dlaczego ? jeśli można wiedzieć . Quote
Murka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Za duże są długi na zamojskich psiakach... Więc ustaliłam z Tolą, że do czasu znalezienia domu przez Fryzię lub Tolę i uregulowania długu miejsce dla Tabsa jest zamrożone :-( Quote
robkowa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Tabs jest ogłoszony na: eoferty giełda ogłoszeń kup sprzedaj adopcje kupię psa mój pupil ogłoszenia24 polska przygarnij zwierzaka e-zwierzak.pl adopcje.org.pl pozwoliłam sobie skopiować częściowo tekst z allegro, niestety na niektórych stronach liczba znaków może wynosić max 300, 500 lub 1500 znaków i dlatego jeszcze bardziej musiałam skracać tekst niestety do kilku zdań Quote
robkowa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Tabs jest jeszcze na: bono polska ojej pineska 4łapy animalia Quote
matrioszka2 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Magda-Zamość, dziękuję.Masz moje pozwolenie na wykorzystywanie tekstu z allegro.:cool3:Tabs ma wyjątkowo trudną sytuację.Zwiększyłaś o niebo jego szanse.:modla::modla::modla: Jeśli rzeczywiście łapa jest dobrze amputowana, to może zostawmy ją , a zajmijmy się zbieraniem pieniędzy na hotel, czy DT. Basiu 0607 szukaj domu W Niemczech.To dobra propozycja.Nawet - bardzo dobra.:loveu: Kto pytał, co można dać na bazarek, niech zajrzy na AKCJE - Bazarek.Książki, filmy, płyty, ciuchy,biżutka, art. biurowe, obrazki, wazoniki, puzdreczka, serwetki, kalendarze, buty, kosmetyki ... Wszystko.Nawet widziałam jakieś krążki, czy prezerwatywy :evil_lol::evil_lol: Quote
Onaa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 też chciałam wspomóc Tabsika ogłoszeniami ale nie moge znaleźć gotowego tekstu ogłoszenia np. allegro można prosić linka (niestety nie mam obecnie worda w komputerze i moge tylko kopiować info o psiakach :/ ) a jeśli chodzi o zdjęcia to są tylko te z 1-ej strony , tak ? Quote
robkowa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 proszę bardzo: link do Allegro: MŁODY I WESOŁY TABS.DLA WYJĄTKOWEGO CZŁOWIEKA (559215374) - Aukcje internetowe Allegro i jedno z moich ogłoszeń, skrócona wersja z Allegro: Wyjątkowy Tabs czeka na dom / Psy > Pozostałe - Zamość Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Zaznaczam jutro mu wymodze może jakiś fajny banerek :diabloti: Quote
cymbianka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 ja mam już troszkę fantów i 6 prac (3 rysunki i 3 obrazki malowane akwarelami);) wysyłać?;) jeżeli prac będzie potrzeba więcej to dorobię i doślę:eviltong::cool3: Quote
Paulina_mickey Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Zrobiłam, mam nadzieje że się spodoba: A ja mam jeszcze pytanie, na stronie zamojskiego schroniska widziałam bernardynkę, czy Ona jest aktualna? Jeśli tak to wrzucę ją na bernardyny w potrzebie. Quote
Paulina_mickey Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Tola napisał(a):Dzieki za banerek:loveu: zaraz go sobie wklejam, polecam tez innym:cool3: Jesli chodzi o bernardynkę to chyba pytasz o Becię; ona ma wątek na dogo, zakładała go chyba Annetta, zaraz postaram się podrzucic link. zainteresowanie było bardz\o małe, sunia ciagle w schronie w złej ogólnej kondycji:-( Ona jest juz u nas 2 lata :-( Myślałam,że może jej nie zauważyłam ale chyba jej nie ma na bernardyny w potrzebie... Trzeba ją porozgłaszać, macie może więcej fotek i jakiś lepszy opis? Jak znajdziesz to podeślij linka jej wątku... A co do banerku, to cieszę się że się spodobał.:cool3: Quote
Tola Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Zrobiłam, mam nadzieje że się spodoba: A ja mam jeszcze pytanie, na stronie zamojskiego schroniska widziałam bernardynkę, czy Ona jest aktualna? Jeśli tak to wrzucę ją na bernardyny w potrzebie. Dzieki za banerek:loveu: zaraz go sobie wklejam, polecam tez innym:cool3: Jesli chodzi o bernardynkę to chyba pytasz o Becię; ona ma wątek na dogo, zakładała go chyba Annetta, zaraz postaram się podrzucic link. zainteresowanie było bardz\o małe, sunia ciagle w schronie w złej ogólnej kondycji:-( Ona jest juz u nas 2 lata :-( Quote
Onaa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Cioteczki a czy ktoś dzwonił już z allegro w sprawie Tabsika ? jeśli nie to wcale bym sie nie zdziwiła Quote
matrioszka2 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Dlaczego ? Wznowiłam allegro http://www.allegro.pl/item578215464_mlody_i_wesoly_tabs_dla_wyjatkowego_czlowieka.html Dogo07, Ty to jeeeesteś .... Dobrze, że masz oczy na swoim miejscu. Dziękuję - poprawiłam. Quote
Torusia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Tabs śpi na mokrej posadzce chyba psy nie wpuszczają go do budy Quote
Tola Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Torusia napisał(a):Tabs śpi na mokrej posadzce chyba psy nie wpuszczają go do budy :placz::placz::placz: Quote
Onaa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 dziewczyny trzeba go koniecznie wyciągnąć z tego schroniska - taki ładny psiak i się tan zmarnuje !!! ile ten hotelik kosztuje i ile już jest uzbieranej / deklarowanej kwoty - macie jakieś podsumowanie ? może to gdzieś pisza na wątku - a ja pytam ale ostatnio na zbyt dużą ilość wątków weszłam i po prostu pewne rzeczy mi się już mylą :roll: No i najważniejsze - kiedy wyciągacie Tabsika, bo czy mnie się wydawało że to miało być już tuż tuż .... ? Quote
Recommended Posts