Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bez wzgledu na to, czy hawańczyk, czy nagus, czy owczarek nizinny osobno, czy wszystkie te rasy razem, suczka jest śliczna i atrakcyjna pod kazdym względem.
Zapewne pobyt w domu tymczasowym wyjdzie jej na dobre i szybciej znajdzie dom stały.

Posted

[quote name='jolek68']bez względu na to do jakiej rasy podobna to i tak jedyna w swoim rodzaju :loveu:

Pewnie, że jedyna :loveu: no ale odrobinkę do Licziego (zasadniczo też kundelka w typie grzywacza) podobna w swojej niepowtarzalności :)

Co u niej? Jakieś dobre wieści??

Posted

Juz po wizycie... To jest zapalenie skory - dostala leki (lamisil.... znow majatek :roll:) i rilexin i za tydzien jestemy umowieni do kapieli. Nie zaraza, ale.. trza uwazac tak czy siak.

Ma nie wiecej niz rok, to byla pierwsza cieczka :placz: I cudnie robi stojke - Pani Dr byla zachwycona :evil_lol:

esperanza wstawi pewnie jutro jedno z tysiaca zdjec, jakie dzis wytrzaskala.

Posted

Ja ogłaszam w Necie, na adopcje. org i mój pies. W miesięczniku Maja będzie miała ogłoszenie tylko nie wiem kiedy. Zmienili zasady zamieszczania ogłoszeń, niestety na gorsze.