jayo Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Aleksandra_B']allegro dla Malagi SZCZENIAK. Śliczna mała przestraszona Malaga. (540890035) - Aukcje internetowe Allegro i Markiza SZCZENIAK. Mały kudłaty przestraszony Markiz. (540977277) - Aukcje internetowe Allegro [quote name='maja602']Istotnie piękna rodzinka. Czy mamusia i maluszek mają jakieś imiona? Czy już mozna zrobić ogłoszenia dla tej dwójki? Kogo podać do kontaktu w sprawie adopcji. Malaga juz znalazla domek ! :-) Bedzie miesżkala na Ochocie, trzymamy kciuki za oswajanie malenstwa. Markiz szuka tymczasu przede wszystkim!!!!!!!!! Maja - pieknie prosimy o ogloszenia, allegro tylko zrobione. ...a ja juz nie wyrabiam czasowo, zeby przewiezc sunie do weta :roll: Quote
Bożka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='esperanza']Jest szansa dla dom dla matki Dowód na cyrkowe umiejętności A co z domkiem dla cudnej mamuśki ? :crazyeye: Quote
wieso Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Gdybym mieszkala w Polsce zaraz bym jej dala domek, bylaby towarzyszka dla Kredki, szkoda :placz: Pozdrawiam Wiesia Quote
maja602 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ogłoszenia dla Majeczki zrobione. Czekamy na efekty. Quote
malagos Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Bożka, nie cytuj zdjeć, to wbrew regulaminowi ;) No właśnie, ma domek ta slicznotka? Quote
jayo Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ale za to Markiz vel Karmelek bedzie mial niedlugo domek :loveu: Tylko jeszcze transport Zalesie-Chomiczowka i juz bedzie grzac dupke we wlasnym poslaniu !! Quote
mycha101 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 pokazałam sunię osobie, która szuka psiaka w tym typie, zobaczymy może to ona będzie miała szczęście, bo jest cudowna. Quote
wieso Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Jest przepiekna, ciagle ja ogladam, napewno jest bardzo lagodna, Pozdrawiam Wiesia Quote
tanitka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 skoro maluszki już mają swych ludzi, to teraz Białaska Mamusia musi! Quote
magdola Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Nic nie obiecuję, ale porozmawiam z resztą rodziny i może coś wynegocjuję:) Szykujemy się na grzywacza, ale za jakiś czas, bo na razie ciężko z finansami u nas... Sunia jest prześliczna i ma cos w sobie. Nie mam ciągłego dostępu do netu, ae jakoś postaram się odezwać jak najszybciej.Pozdrawiam Quote
esperanza Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Sunia jest na pewno domowym psem, ale nie jesteśmy w stanie powiedzieć, jak zachowuje się pozostawiona sama w domu, ponieważ niestety przebywa w kojcu. Gdyby ktoś zechciał dać jej domowy tymczas bylibyśmy w stanie lepiej ocenić jej zachowanie. Na smyczy chodzi całkiem ładnie, przy wycinaniu kołtunów trochę się wierciła, ale nie było w tym ani odrobiny agresji. Bardzo szybko się uczy, stójkę w oczekiwaniu na smakołyk robi perfekcyjnie :evil_lol: Quote
magdola Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='magdola']Nic nie obiecuję, ale porozmawiam z resztą rodziny i może coś wynegocjuję:) Szykujemy się na grzywacza, ale za jakiś czas, bo na razie ciężko z finansami u nas... Sunia jest prześliczna i ma cos w sobie. Nie mam ciągłego dostępu do netu, ae jakoś postaram się odezwać jak najszybciej.Pozdrawiam[/quote] Zapomniałam dodać, że gdyby coś to byłby mały kłopot z transportem, bo my nie zmotoryzowani jesteśmy i trochę daleko mieszkamy... :crazyeye:Szczecin. Jeszcze jedno pytanie: czy sunia jest nauczona zostawać sama w domu? Bo my pracujemy a mamy niemiłą sąsiadkę... Mieszkamy prawie w parku, więc to chyba plus...:razz: Wrrrrrr... a tak poza tym to właśnie efekty ogłoszeń typu "sprzedam rasowego psa bez rodowodu". Aż krew człowieka zalewa! Jak tak można...:angryy::mad::shake: Quote
Owieczka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 No niestety handel kwitnie :shake: Transport nie będzie takim dużym problemem jesli zdecydujecie sie na sunię to cos załatwimy :p Jesli spodoba sie rodzinnce i wszyscy będa za to na parę dni tymczas też się załatwi Quote
jayo Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Na razie kombinujemy, jak suni zalatwic transport do weta.. Czasu wciaz za malo.. Quote
magdola Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Niestety nie adoptujem suni. mój M stwierdzil, że w grę wchodzi tylko szczeniak :-(. Ale ta suńka jest taka śliczna... ale popytam, może ktoś, gdzieś... Quote
maja602 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ta sunia jest bardzo młodziutka, ale nic na siłe. Ona z pewnością znajdzie dom, bo jest atrakcyjna pod każdym wzgledem. Młoda, śliczna i charakter wspaniały. Quote
Melka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kurcze, wzięłabym ją... Liczi miałby towarzystwo (po wysterylizowaniu oczywiście). Ale to nie tylko ode mnie zależy.. TŻ-ta nie da się przekonać :( Ponadto 5 dni w tygodniu psy byłyby same po 7-8 g. w ciągu dnia, a też nie wiadomo, jak zniosłaby samotność. Wg mnie ma sporo z typu grzywacza. Wierzę jednak, że szybko znajdzie dobry domek. Quote
malagos Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ale była jakaś szansa na dom dla suczki, rozwiała się?... Quote
jayo Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='malagos']Ale była jakaś szansa na dom dla suczki, rozwiała się?...[/quote] Na razie Panstwo chca jeszcze przemyslec czy sa gotowi do przyjecia suni po utracie poprzedniej. Ale wierze, ze wroca do nas wczesniej czy pozniej - nie po te sunie, to po inna :oops: Quote
jayo Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A tu wklejam maly plakacik :lol: Dostalismy z nowego domu malego kudlaczka : I juz wiemy jak ma na imie ;) Quote
maja602 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Świetnie. Do twarzy mu w niebieskim. :painting: Quote
Recommended Posts