Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra_B']allegro dla Malagi

SZCZENIAK. Śliczna mała przestraszona Malaga. (540890035) - Aukcje internetowe Allegro

i Markiza

SZCZENIAK. Mały kudłaty przestraszony Markiz. (540977277) - Aukcje internetowe Allegro

[quote name='maja602']Istotnie piękna rodzinka. Czy mamusia i maluszek mają jakieś imiona? Czy już mozna zrobić ogłoszenia dla tej dwójki? Kogo podać do kontaktu w sprawie adopcji.

Malaga juz znalazla domek ! :-) Bedzie miesżkala na Ochocie, trzymamy kciuki za oswajanie malenstwa.

Markiz szuka tymczasu przede wszystkim!!!!!!!!!
Maja - pieknie prosimy o ogloszenia, allegro tylko zrobione.

...a ja juz nie wyrabiam czasowo, zeby przewiezc sunie do weta :roll:

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale za to Markiz vel Karmelek bedzie mial niedlugo domek :loveu: Tylko jeszcze transport Zalesie-Chomiczowka i juz bedzie grzac dupke we wlasnym poslaniu !!

Posted

Nic nie obiecuję, ale porozmawiam z resztą rodziny i może coś wynegocjuję:) Szykujemy się na grzywacza, ale za jakiś czas, bo na razie ciężko z finansami u nas... Sunia jest prześliczna i ma cos w sobie. Nie mam ciągłego dostępu do netu, ae jakoś postaram się odezwać jak najszybciej.Pozdrawiam

Posted

Sunia jest na pewno domowym psem, ale nie jesteśmy w stanie powiedzieć, jak zachowuje się pozostawiona sama w domu, ponieważ niestety przebywa w kojcu.
Gdyby ktoś zechciał dać jej domowy tymczas bylibyśmy w stanie lepiej ocenić
jej zachowanie.
Na smyczy chodzi całkiem ładnie, przy wycinaniu kołtunów trochę się wierciła, ale nie było w tym ani odrobiny agresji.
Bardzo szybko się uczy, stójkę w oczekiwaniu na smakołyk robi perfekcyjnie :evil_lol:

Posted

[quote name='magdola']Nic nie obiecuję, ale porozmawiam z resztą rodziny i może coś wynegocjuję:) Szykujemy się na grzywacza, ale za jakiś czas, bo na razie ciężko z finansami u nas... Sunia jest prześliczna i ma cos w sobie. Nie mam ciągłego dostępu do netu, ae jakoś postaram się odezwać jak najszybciej.Pozdrawiam[/quote]
Zapomniałam dodać, że gdyby coś to byłby mały kłopot z transportem, bo my nie zmotoryzowani jesteśmy i trochę daleko mieszkamy... :crazyeye:Szczecin. Jeszcze jedno pytanie: czy sunia jest nauczona zostawać sama w domu? Bo my pracujemy a mamy niemiłą sąsiadkę... Mieszkamy prawie w parku, więc to chyba plus...:razz:
Wrrrrrr... a tak poza tym to właśnie efekty ogłoszeń typu "sprzedam rasowego psa bez rodowodu". Aż krew człowieka zalewa! Jak tak można...:angryy::mad::shake:

Posted

No niestety handel kwitnie :shake:
Transport nie będzie takim dużym problemem jesli zdecydujecie sie na sunię to cos załatwimy :p Jesli spodoba sie rodzinnce i wszyscy będa za to na parę dni tymczas też się załatwi

Posted

Kurcze, wzięłabym ją... Liczi miałby towarzystwo (po wysterylizowaniu oczywiście). Ale to nie tylko ode mnie zależy.. TŻ-ta nie da się przekonać :( Ponadto 5 dni w tygodniu psy byłyby same po 7-8 g. w ciągu dnia, a też nie wiadomo, jak zniosłaby samotność. Wg mnie ma sporo z typu grzywacza.
Wierzę jednak, że szybko znajdzie dobry domek.

Posted

[quote name='malagos']Ale była jakaś szansa na dom dla suczki, rozwiała się?...[/quote]

Na razie Panstwo chca jeszcze przemyslec czy sa gotowi do przyjecia suni po utracie poprzedniej. Ale wierze, ze wroca do nas wczesniej czy pozniej - nie po te sunie, to po inna :oops: