Owieczka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 maja602 napisał(a):To jak ona ma na imię Maja czy Blanka? Ona sie nazywa Blanka vel Maja jedni mówią tak inni inaczej ;) Quote
enia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Pięknoto w górę! Boziu jak ona mi sie podoba.......... Quote
jolek68 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Tak, pięknota i serce mnie boli bo chcę a nie mogę :placz: Quote
jayo Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Blanka vel Maja jest baaardzo urokliwa - nawet pani dr w lecznicy od razu zaczela sie zastanawiac, czy nie ma dla niej miejsca w sowim domu :-) Quote
jolek68 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 czyli byłaś z nią u lekarza ;) ja mam mały domek ale dużo miejsca w serduszku i za każdym razem jak tu wchodzę to boli :placz: Quote
jayo Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='jolek68']czyli byłaś z nią u lekarza ;) ja mam mały domek ale dużo miejsca w serduszku i za każdym razem jak tu wchodzę to boli :placz: byla u lekarza - zapalenie skory, prawdopodobnie od pchel... we wtorek potrzebny transport do Wawy spod Zalesia - sunia ma umowiona kapiel w lecznicy w prezencie od pani dr.. Quote
wanda szostek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='jayo']byla u lekarza - zapalenie skory, prawdopodobnie od pchel... we wtorek potrzebny transport do Wawy spod Zalesia - sunia ma umowiona kapiel w lecznicy w prezencie od pani dr.. To pani doktór się bardzo zaangażowała. Po kąpieli prosimy o zdjęcia Quote
maja602 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 To jutro jest ta obiecana kąpiel? Czy to będzie kąpiel lecznicza? Po takich zabiegach z pewnością nasza blondynka podbije czyjeś serduszko. Quote
jolek68 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 coś cicho się tu zrobiło :shake: co u mojej ślicznotki słychać :-( Quote
jayo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jolek68 napisał(a):coś cicho się tu zrobiło :shake: co u mojej ślicznotki słychać :-( Slicznotka jutro jedzie na kapiel, a potem moze na malutki domowy DT ... Quote
enia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jayo napisał(a):Slicznotka jutro jedzie na kapiel, a potem moze na malutki domowy DT ... dobre wieści:multi: Quote
esperanza Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 A dt się psa nie doczekał, mimo że rano z ciężko klatką autobusem popylał, coby dobrze wyposażonym być na przyjęcie :roll: Trzymam kciuki, by się spodobała. Quote
jayo Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Bianka/Maja zostala do jutra w lecznicy - po kapieli. Tak zachwycila wszystkich, ze zaczeli obdzwaniac wszystkich mozliwych znajomych :-) Jutro pierwsza wizyta pani dr wet, zainteresowanej sunieczka. :p Quote
Melka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Hawanka']Czy ta sunia jest też do adopcji ????:oops: http://images24.fotosik.pl/271/abff9d0dbeaa4a12med.jpg Hawanko, broń Cię Panie Boże! :diabloti: Licziego nikomu nie oddam :) Oj Liczi spadnie z łóżka, jak mu powiem, że został sunią do adopcji ;) Czuję, że Majka już niedługo znajdzie domek :) Quote
Hawanka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Melka']Hawanko, broń Cię Panie Boże! :diabloti: Licziego nikomu nie oddam :) Oj Liczi spadnie z łóżka, jak mu powiem, że został sunią do adopcji ;) Czuję, że Majka już niedługo znajdzie domek :) Melka bardzo cie przepraszam...:oops:Liczy jest twoim psiakiem :multi:Nie wiedziałam :roll: No napewno Majcia znajdzie domek ;) Quote
jayo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Bianka zostala zaadoptowana przez pania dr wet z Kabat. :lol: Wczoraj wyjechala z lecznicy do domu :-) Quote
Recommended Posts