Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

esperanza napisał(a):
jolek68 męcz dalej :-) Maluchy mają już troszkę ponad 3 miesiące, więc już czas na wzmożoną naukę.

Wiesz, on patrzy od strony finansowej, bo przecież utrzymanie psa kosztuje :shake: a u nas trochę z tym cienko, karma nie problem, ale wyposażyć w niezbędne rzeczy no i te wszystkie szczepienia :shake: na początku trzeba na maleńtasa wyłożyć parę zeta...

Posted

Za pobyt suki i tak płacimy. Lepiej zapłacić za karmę, szczepienia i wszelkie potrzebne akcesoria i mieć pewność, że do czasu znalezienia opiekuna będzie w domowych warunkach, niż w kojcu. :razz:

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Mi sunia trochę przypomina [SIZE=-1]petit basset griffona.
[SIZE=-1]Zobaczcie:

Inne nazwy PBGV, Duży basset szorstkowłosy vendéen, Kraj patronacki Francja Wymiary Wysokość 34 - 38 cm Masa 11 - 15 kg Klasyfikacja FCI Grupa VI, Sekcja 1.3, nr wzorca 67

Czy ja wiem ... :shake:

sunia ma bardziej kwadratową budowę i drobne kosteczki chociaż ma troche zbędnego ciałka ;)
Nie mam pojęcia co to może być za mieszanka ale warto wszystkiego spróbować :razz:

Posted

Ale mamuśka na zdjęciach jest cudna, nie mogę od niej oderwać oczu. Jakiś domek się nią interesuje ? Maluchy też wspaniałe. Ciekawe po jakim tatusiu.

Posted

[quote name='esperanza']Jednego malucha wyadoptowała jayo.
Suczka nadal z drugim psiakiem w kojcu.
Kto ją zawiezie na wizytę do dermatologa?
Który maluch poszedł ??
sunia czy piesek ??

gdzie trzeba zawieźć i na kiedy ??

Posted

Sunia została adoptowana, dziki chłopak został.
Co do dermatologów, w grę wchodzi dr Karaś Tęcza na Gagarina, albo Dembele na Bialobrzeskiej lub SGGW. Termin nieustalony, póki chętnych do zawiezienia, nawet wstępnie, nie ma :shake:
Jutro na operację Dusi też nie ma chętnych do transportu :-(